Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aa çok geçmiş olsun canım

1 mak camasir astim.
Bulasik mak. Durdu. Yerlestirecektim ama bardaklarin filan kokusu hosuma gitmedi. Tekrar calistirdim.
Esimle birer turk kahvesi ictik

1 mak camasir astim.
Bulasik mak. Durdu. Yerlestirecektim ama bardaklarin filan kokusu hosuma gitmedi. Tekrar calistirdim.
Esimle birer turk kahvesi ictik
Bugün aynı şey benimde başıma geldi çok rahatsız oldum eminde olamadım yerleştirdim ama içime sinmedi hızlı şekilde dolduruyorum makinayı ortada ne bulsam koyuyorum sabah yine çalışacak

Halbuki uzun programda çalıştırıyorum hep ve çamaşır suyu da ekliyorum

Fairy aynen bende kapağa damlatıyorum şanssız bir gündeydik galiba tüm gün bardak kokladım. Arkadaşım vardı ona ikram yaparken strese girdim kokuyor mu yoksa diye

Ben hemen actim bittikten sonra valla . Koku geldi yinede.

Ilk evlendigimde finish almisim annemde de kullanmazdik. Uzun sure bitirmeye ugrastim ara ara kullandim ara ara koku aliyordum meger finish yapiyormus ne zmn onunla yikasam daha beter oluyordu. Sonra hep lavaboda kaynar suyla erittimde bitti Baska markan varmi bir dene istersen

Fairy kullaniyordum hep. Uygun bulunca finish aldim.
Her zaman boyle degil. Nadiren oluyor.
Yagislar vs varya acaba şebeke suyunda mi sıkınti var.
Sen nasil oldun bu arada?

Fairy kullaniyordum hep. Uygun bulunca finish aldim.
Her zaman boyle degil. Nadiren oluyor.
Yagislar vs varya acaba şebeke suyunda mi sıkınti var.
Sen nasil oldun bu arada?

Ben endokrine gittim canim. Doktor beni anladi bir kac Ters giden ne varsa cozucek artik inaniyorum
Yarin sabah kan vericem ben 10 gundur diyet yapiyordum iyiydim doktor teshis koymamiz lazim biraz rahat davran dedi. Ufak belirtiler yasadim ayakta gecirebildim.
Ya tiroid, yada pankreastan kaynaklaniyor.
Bu arada t3 t4 ve tsh iyiydi ama yinede doktor suphelendi. Anti degerlere bakicaklar.
Izne ayrildim. Bana iyi gelicek inaniyorum
Is yerinde yogundum ama iyi gecti, yeni baskanla cok mutluyuz
Bu ay ek 3 kalem yaticak, onunla 1 ceyrek alir uzerini nakit saklarim.
Butce zorlandi ama saglik olsun gerisi bos.
3aylik sosyal dengeyi son saglik giderlerine aktardim, birikime dokunmadik.
5 bini gecmistir ama hep havaya gitti sanki
Hele cerrahpasada bir profesore gittik ona cok acidim hic anlamamisti beni
Ilk gittigim doktorun hastahanesine dondum yine, tiroidden suphelendi ama konduramamisti zamana birakmisti o zmnlar iyiydim adam hakliymis
Ay ne cok anlatasim varmis
Bu arada hava yagmurlu sebekeyle alakali problem olabilir
Makineni birde bos en yuksek derecede calistir istersen

Bi teshis koyulup duzenli tedaviye baslasaydin sıkıntı giderdi. Ne oldugunu bilmemek daha kotu.
Insallah cozer doktorlar. Dogru tedaviye baslarsin

Bi teshis koyulup duzenli tedaviye baslasaydin sıkıntı giderdi. Ne oldugunu bilmemek daha kotu.
Insallah cozer doktorlar. Dogru tedaviye baslarsin

Evet oda beni cok yipratti cunku ummadigim anlarda yakalandim ve kotuye gittim
Cok can acisi cektim ölü gibi uyudum doyamadim su anki halime sükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…