- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.081
14 günlük fark olduğu için 150 tl Ağustos ta maaşa 300 yansıyacak galibakendi eline aldı yazdı
Sizin eviniz vardı galiba yanlış mi hatırlıyorum pureEsimle ayni arkadaslarinin evleri arabalari birde yazliklari var. Bizimki hala sap sap konusunca sinir oluyom bu adama
Borcu devam eden bir ev evet canim.Sizin eviniz vardı galiba yanlış mi hatırlıyorum pure
Dizinde ev arsa arabanız var eşit sayılırsınızEsimle ayni arkadaslarinin evleri arabalari birde yazliklari var. Bizimki hala sap sap konusunca sinir oluyom bu adama
Aaaa çok geçmiş olsunÇocuğu köpek tırmalamış aşısıda yokmuş yanağını bide.Riskli bolgeymıs 2.doz kuduz aşını oldu ilk doz ateş yaptı 2gun sürdü Boğaz’ı kızarıkmıs antibiyotık verdiler bu gece ateşlenme inş. Aşıları tamamlatmak zorundaymışız 4gundır acillerdeyım
Olsun arabanızda varBorcu devam eden bir ev evet canim.
Cok geçmiş olsun ya ben hayvanlardan cok korkarım be hep uzak dururumÇocuğu köpek tırmalamış aşısıda yokmuş yanağını bide.Riskli bolgeymıs 2.doz kuduz aşını oldu ilk doz ateş yaptı 2gun sürdü Boğaz’ı kızarıkmıs antibiyotık verdiler bu gece ateşlenme inş. Aşıları tamamlatmak zorundaymışız 4gundır acillerdeyım
Evet öyleyse doğru suan bizimde gider gelirden fazlaGelir giderle alakali canim.
Gelir sizlerden fazla.
Hani bazen diyoruz ya adam asgari ucretle ev gecindiriyor.
O yuzden kiyaslamiyorum herkesle.
Çok geçmiş olsun tühhhh ya kıyamamÇocuğu köpek tırmalamış aşısıda yokmuş yanağını bide.Riskli bolgeymıs 2.doz kuduz aşını oldu ilk doz ateş yaptı 2gun sürdü Boğaz’ı kızarıkmıs antibiyotık verdiler bu gece ateşlenme inş. Aşıları tamamlatmak zorundaymışız 4gundır acillerdeyım
Ay umru değil aşıdan geldik arabadan indi hemen babamların köpeklere koştu.Çok cins bir cocukŞimdi hayat boyunca korkacak tüh
Ay yavrum ya o ne yaptı delirdi mi dayında maşallah yanı hayret birşeyAy umru değil aşıdan geldik arabadan indi hemen babamların köpeklere koştu.Çok cins bir cocukAnnemlerin civcivleri falan omzunda gezdiriyor.Bizim kopekler aşılı ama dayımın kopek aşısızmıs 3tanede torunu var insan vurdurur aşısını.İlk aşıyı yanağındakı ciziğe vırdılar bıraz kola bıraz bacağa 3sırıngaya böldüler bugün sadece kola yapıldı.İlk doz felaketti yanağına bırlac yere batırdılar bayılacaktım tutarken.
Dayımlar rahat insanlar birsey olmaZ diyor.Ay yavrum ya o ne yaptı delirdi mi dayında maşallah yanı hayret birşey
He olmaz allahım yaDayımlar rahat insanlar birsey olmaZ diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?