- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.121
Eşin o zaman kullanıcı adını filan biliyordur senin?14 günlük fark olduğu için 150 tl Ağustos ta maaşa 300 yansıyacak galibakendi eline aldı yazdı
Büyük geçmiş olsunAy umru değil aşıdan geldik arabadan indi hemen babamların köpeklere koştu.Çok cins bir cocukAnnemlerin civcivleri falan omzunda gezdiriyor.Bizim kopekler aşılı ama dayımın kopek aşısızmıs 3tanede torunu var insan vurdurur aşısını.İlk aşıyı yanağındakı ciziğe vırdılar bıraz kola bıraz bacağa 3sırıngaya böldüler bugün sadece kola yapıldı.İlk doz felaketti yanağına bırlac yere batırdılar bayılacaktım tutarken.
DÜşük Doğumu mu yaptın sen? Çok mu büyüktü ?cok fena yaa.
Ben dusuk dogumumda fenalastim yigildim. Hala unutamam.
Kabus gibi insanin kendi bedenine hukmedememesi
6 veya 7 haftalikti. KucukDÜşük Doğumu mu yaptın sen? Çok mu büyüktü ?
Geçmiş olsun. Spontane mi bıraktılar ? Müdahale etmediler mi?6 veya 7 haftalikti. Kucuk
Ben ilk etapta gitmedim. Sonra fenalastim.Geçmiş olsun. Spontane mi bıraktılar ? Müdahale etmediler mi?
Ben de şaşırdım çünkü takipli birBen ilk etapta gitmedim. Sonra fenalastim.
cok fena yaa.
Ben dusuk dogumumda fenalastim yigildim. Hala unutamam.
Kabus gibi insanin kendi bedenine hukmedememesi
Bilmem biliyor olabilir telefonda açık zatenEşin o zaman kullanıcı adını filan biliyordur senin?
Günaydın tuğçecim meyveler güzel miydiGünaydın sabahın köründe kalktım valla rüyamda bir meyve bahçesindeydim
SağolBüyük geçmiş olsun
Oyyyy biliyorsa durum çok fena tuceBilmem biliyor olabilir telefonda açık zaten
Maaşı alınca bende alışveriş yapacağım.Buzdolabı poşeti kahvaltilık falan alacağım 1 Ağustos’ta eşim geliyorGünaydın arkadaşlar
Bugün sütçü gelecek 3 kilo ve 30tane yumurta 38tl vereceğim.
Eşimle gross markete gideceğiz.
İhtiyaç listesi yapmam lazım.
600-800tl harcarız gibi. Stok için sabun havlu kağıt WC kağıt buzdolabı poşeti duş jeli gibi şeyler lazım. Kuruyemişler de toptan fiyata alırız biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?