Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Adam 4340 dedi benden 2540 aldı.1700diğerini saydı 2540 vereceksın dedi.Ama 4240 yapıyor bende şimdi yazınca farkettim 20daha düş dedim ama düşmedi 2540 TL vereceksin dedi

Kızlar merhaba sabahtan beri hiç oturmadım evi süpür sil toz al bulaşık makinasını boşalttım

Pazar’a gittim
Domates 3 kilo
Salatalık 3 kilo
1.5 kilo fasulye
1.5 kilo kabak
3,5 kilo patates
2 kilo soğan
Yeşillik göbek marul
1 kilo patlıcan
2 kilo şeftali
1 kilo üzüm
1 kilo kiraz
5 liralık mantar

Toplam da 75 tl harcadım
2 tane tavuk dürüm
5 litre su

Bugünü 100 tl ile kapatıyorum inşallah

Akşama ne yemek yapıcam bilmiyorum daha

Bu arada pazarda vişne 5 liraydı

Bundan 9 sene önce kaynıma 35 grm altın borç vermiştik sonunda 16 gramını yaptırmış
İnşallah geri kalanını da uzatmadan verir

Kizlar
Elimde 14 ayar kolyelerim var 3 tane.
Taşlı şık şeyler fakat zincirleri koptu kullanilamaz halde.
Kuyumcu alir mi 14 ayar altin
Canım bizim burda kuyumcular alıyor ama İnan ki sattığına değmiyor hiç para etmiyor bence tamir ettirip kullanırsan daha iyi olur

Sıkıldım. Simdi birde tamir parasi isterler.
Bir daha asla almam 14 veya 18 ayar altin
Bence de alma çünkü alırken pahalı satarken hiç para etmiyor,,,, eşim bana hediye olarak pırlanta tektaş almıştı 3 sene önce alırken fiyatı 3.600 idi 2 ay sonra öylesine bi kuyumcuya sordum ne kadarsa alırsınız diye 1.000 tl dedi ben şokkkk

Bizim pazarda vişne 5 liraydı

cok az yaaa. Utanirim da simdi ben bunu boz demeye eşime devredeyim bu işi.
Ayrica 18 ayar 3 tane de yuzuk var

Elimde ata lira vardı bugün onu bozdum.1700e aldılar üzerine 2540 TL ekledim.4340 TL ye 2.5luk altın aldım 10ceyrek bir aradaymıs.17.5 gr geliyor dediler.Birde uzunca kurdela taktırdım takmam ama kutusunda öyle dursun
Hayırlı olsun canım 2.5 luk nasıl oluyor bu arada

Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun5i biryerde var oda 8küsür sonrada ondan almak istiyorum.Altın düşkünü oldum20-30gr arası bir bilezikte alma niyetindeyim
Aynı sey bendede var gelinlerin kollarına bakıyorum ne hüzel bilezik bende alıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…