- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.061
Gramsen hayırlı olsunAdam 4340 dedi benden 2540 aldı.1700diğerini saydı 2540 vereceksın dedi.Ama 4240 yapıyor bende şimdi yazınca farkettim 20daha düş dedim ama düşmedi 2540 TL vereceksin dedi
Canım bizim burda kuyumcular alıyor ama İnan ki sattığına değmiyor hiç para etmiyor bence tamir ettirip kullanırsan daha iyi olurKizlar
Elimde 14 ayar kolyelerim var 3 tane.
Taşlı şık şeyler fakat zincirleri koptu kullanilamaz halde.
Kuyumcu alir mi 14 ayar altin
Sıkıldım. Simdi birde tamir parasi isterler.Canım bizim burda kuyumcular alıyor ama İnan ki sattığına değmiyor hiç para etmiyor bence tamir ettirip kullanırsan daha iyi olur
Bence de alma çünkü alırken pahalı satarken hiç para etmiyor,,,, eşim bana hediye olarak pırlanta tektaş almıştı 3 sene önce alırken fiyatı 3.600 idi 2 ay sonra öylesine bi kuyumcuya sordum ne kadarsa alırsınız diye 1.000 tl dedi ben şokkkkSıkıldım. Simdi birde tamir parasi isterler.
Bir daha asla almam 14 veya 18 ayar altin
Bizim pazarda vişne 5 liraydıTünaydın kızlar2 haftadır ilk kez sabah eşim gidince uyudum kendimi daha iyi hissettim arada böyle yapmak iyi oluyor eşim dedi ki emir bekliyoruz ayın 9 da maaşı yatırırım galiba oooo dedim iyiymiş ( kesin bilgi değil gelince yazarım ) bugün et suyuna bi çorba yaparım karışık kızartma yapacağım . 1 er kg kırmızı ve yeşil biber aldım dün marketten doğrayıp yemeklik güneşe koyacağım . Ayrıca eczane işim var birde market benden haber bekliyor vişnelerime kavuşuyorum
Bence de alma çünkü alırken pahalı satarken hiç para etmiyor,,,, eşim bana hediye olarak pırlanta tektaş almıştı 3 sene önce alırken fiyatı 3.600 idi 2 ay sonra öylesine bi kuyumcuya sordum ne kadarsa alırsınız diye 1.000 tl dedi ben şokkkk
Oooo erkek giderse emin ol daha da ucuza satar
cok az yaaa. Utanirim da simdi ben bunu boz demeye eşime devredeyim bu işi.
Ayrica 18 ayar 3 tane de yuzuk var
Bence de en güzel sarııı sarıııııııEn iyisi 22 ayar sari sari altin
Taşlı ve 14 ayat için çok az bişey verirlerKizlar
Elimde 14 ayar kolyelerim var 3 tane.
Taşlı şık şeyler fakat zincirleri koptu kullanilamaz halde.
Kuyumcu alir mi 14 ayar altin
Mecbur vericem artik. Kirildi. Üc beş kredi kartima atarimTaşlı ve 14 ayat için çok az bişey verirler
Hayırlı olsun canım 2.5 luk nasıl oluyor bu aradaElimde ata lira vardı bugün onu bozdum.1700e aldılar üzerine 2540 TL ekledim.4340 TL ye 2.5luk altın aldım 10ceyrek bir aradaymıs.17.5 gr geliyor dediler.Birde uzunca kurdela taktırdım takmam ama kutusunda öyle dursun
Icerisinde 10 çeyrek altin var galiba. Buyuk madolyon gibi. Kolyesi guzelHayırlı olsun canım 2.5 luk nasıl oluyor bu arada
Aynı sey bendede var gelinlerin kollarına bakıyorum ne hüzel bilezik bende alıyım diyorumTeşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun5i biryerde var oda 8küsür sonrada ondan almak istiyorum.Altın düşkünü oldum 20-30gr arası bir bilezikte alma niyetindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?