Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yemek yedik mutfagi supurdum sildim. Esim bulasik mak. hortumunu takti.
Yuruyuse ciktik. Bizimkiler dondurma yedi soda ictiler. tam bugday unlu ekmek tarcin pudar sekeri vs aldik 16 lira harcadik.

Duzce sel felaketini bugun izledim. Evet cok uzucu gercekten. Yasli bi teyze feryat ediyordu

Yeni yatıyorum toplantı bitti çocukları annemi almaya gittik meyve hazırladım çay bardaklarını yıkadım kaldırdım yarın pazara gitcem eşim nöbetçi annem çeyrek almam için para verdi yarın biraz düşer inşallah haftasonu düğünler var yine ben para götürcem konuştuk eşimle

Amin inşallah, Rabbim hepsinin yardımcısı olsun

Oraya yakın olmanız kötü gerçekten, dikkat edin lütfen

Gunaydin herkese.

Nasil gidiyor alyacim.
Ek ders gibi kurs veriyordum ya o kurslardan birini iptal ettim artık hafta da 2 gün toplam 4 saat ders veriyorum.
Eşim Ağustos ta da çalışacak sonra çıkacak. Prosedür gereği çalıştırıyorlar 2 ay maaş alacağı için rahatladık. Kredi kartlarını kapatırız güzel olur.
Kilo aldım gene biraz yürüyüş yapmak istiyorum ama Ankara da hava biraz garip küresel ısınmayı hissediyoruz .bir soğuk bir sıcak fena.
Evi bir kez kendim süpürüp 3 hafta da akıllı süpürge ile süpürmeye başladım. Ütü ve toz alma işi kaldı sadece .dün çok yoruldum süpür süpür bitmedi . Alışınca zor gelmez
Akşama tepsi kebabı yapacağız

Bu ay ek ders yok malesef.
Maasa 22 gun kalmis

Maas farkim yatacak . Oglisi doktor kontrolune goturecegim onunla.
Telefon faturama da yeterse cok mutlu olurum

Tünaydın kızlar 2 haftadır ilk kez sabah eşim gidince uyudum kendimi daha iyi hissettim arada böyle yapmak iyi oluyor eşim dedi ki emir bekliyoruz ayın 9 da maaşı yatırırım galiba oooo dedim iyiymiş ( kesin bilgi değil gelince yazarım ) bugün et suyuna bi çorba yaparım karışık kızartma yapacağım . 1 er kg kırmızı ve yeşil biber aldım dün marketten doğrayıp yemeklik güneşe koyacağım . Ayrıca eczane işim var birde market benden haber bekliyor vişnelerime kavuşuyorum

En sevdiğim ya o bu arada buraya o domateslerden gelmiyor sadece bir hafta sonu migrosa geliyor oda Ağustos sonu gibi onu yakalamak çok zor oluyor . Geçen sene kaçırdım ve vişne getiren marketteki abiyle bahçe domateslerinin arasından seçip bir kasa çıkartmıştık . Dün yine konuştuk şuan değil dedim daha cidden erken ve 2.75 kg fiyatı para neyse ama daha domatesler toparlanmadı . Domatesi de öyle sipariş edeceğiz sanırım bayramdan sonra tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…