- 7 Ocak 2018
- 27.585
- 80.072
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.041
Pastirma ve esimin elinden etli çiğ köfte.. cok ozledimmmBizde bugün
Ekmek pastırma simit poğaça cı yoğurt cips dondurmaya 65 tl harcadık yarın pazarım var Pazar’a gitmem lazım
Amin inşallah, Rabbim hepsinin yardımcısı olsunAllah yardım etsin insallah
Daha bugün iş yerinde acaba nerden bulunacak nereden çıkacaklar belki de hiç bulunamayacaklar diye konuştuk arkadaşlarla.
Ne yazıkki selin olduğu bölgeye çok yakın bir ılçede oturuyoruz.Ve kıl payı döndük felaketten.
Sabah ise gitmek için apartmandan zor çıktım.Esim o gün evdeydi seslendi gel gitme diye yok ya gitmem lazım şimdi amire laf anlatamam falan diyip zar zor ayak bileğime kadar batarak çıktım gittim.
Servis için bir alt caddeye yürüdüm ve feciydi.
Yarı yolda servis güzergah değiştirdi.Gecte olsa işe ulaştık.Ama geçtiğimiz yerlerde dere falan taşıyordu biz daha yukarıdan geçerek gittik.
Kaç gündür konuşuyoruzda hem evde hem işte hangi akla hizmet o halde evden çıkıp koşa koşa işe gelmişiz diye.
Allah korusun anlık bir taşma alıp götürüyor.
Allah afette zarar görenlerin yardımcısı olsun insallah
Tekrarini yaşatmasin kimseye.
Evet , eriyor gidiyorYazsana yada ben kredi kartıyla yaptım marketi ödedim hemen pazara giderkende belli para alıyorum yoksa ne nereye gidiyor bilmiyorum
Hamilelikte olmaz canım ama çiğköfteyi etsiz yiyebilirsinPastirma ve esimin elinden etli çiğ köfte.. cok ozledimmm
Çok tesekkuerler.Amin inşallah, Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
Oraya yakın olmanız kötü gerçekten, dikkat edin lütfen
Nasil gidiyor alyacim.Herkese günaydınlar erkenciyim ben de
Ek ders gibi kurs veriyordum ya o kurslardan birini iptal ettim artık hafta da 2 gün toplam 4 saat ders veriyorum.Gunaydin herkese.
Nasil gidiyor alyacim.
Domates kabuğundan salça nasıl yapıyorsun ben her sene atıyorum çöpeBenim salca kuruyor . Mis gibi kokuyor ev
Ilk defa yaptik hep atardik. Kabuklar ve birazda domates dogradik. Tuz attik robottan gecirip kaynattik. Biraz guneste kurutacagizDomates kabuğundan salça nasıl yapıyorsun ben her sene atıyorum çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?