- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.081
10 çeyrek birarada büyük kulplu altınHayırlı olsun canım 2.5 luk nasıl oluyor bu arada
Ya işin garibi dugunde epey altin takildi bana ve hic takmadim hic heves etmedim.Aynı sey bendede var gelinlerin kollarına bakıyorum ne hüzel bilezik bende alıyım diyorum
Valla 8 filan dediler kesin de değil bir kasa sipariş verdim yarın gelir belki bilmiyorumBizim pazarda vişne 5 liraydı
Güle güle kullan benim zincirimin ucunda vardı araba için 2 kere satıp geri almıştık . Şimdi yine alacağız inşallah bebeğin ihtiyaçları filan tamamlansın daTeşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun5i biryerde var oda 8küsür sonrada ondan almak istiyorum.Altın düşkünü oldum 20-30gr arası bir bilezikte alma niyetindeyim
çok güzelmiş güle güle kullanİşte geldii
Daha güzelleri senin olsunçok güzelmiş güle güle kullan
Sanada tekrar almak nasip olur inş canımGüle güle kullan benim zincirimin ucunda vardı araba için 2 kere satıp geri almıştık . Şimdi yine alacağız inşallah bebeğin ihtiyaçları filan tamamlansın da
Çok güzelİşte geldii
2.5 luk altın adı netten öğrenip gittim bendeÇok güzel
Hayırlı olsun
Ne bunlar yani altın ismi
14 ayar miBenim de bekarlıktan kalma küpe var, 8/9 yıl önce almıştım.. geçen ay kuyumcuya sordum bozarsam kaç tutar diye. 230 dedi.
Vazgeçtim bozdurmaktan
Ben takı takmayı sevmezdim geçen yıl reşatlı çerçeveli kolyelerden aldım bir tanede burma bilezik bakalım bir setim vardı elmas yüzüğü yok acıyorum hem bazende çocuğuma bırakırım diyorumYa işin garibi dugunde epey altin takildi bana ve hic takmadim hic heves etmedim.
Simdilerde bi altin meraki bende.
Birikimci kadin olunca boyle oldum. Onceden paranin kiymetini bilmezdim ki
Oh maş.güle güle kullan darısı 5lisineİşte geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?