Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun5i biryerde var oda 8küsür sonrada ondan almak istiyorum.Altın düşkünü oldum20-30gr arası bir bilezikte alma niyetindeyim
Güle güle kullan benim zincirimin ucunda vardı araba için 2 kere satıp geri almıştık . Şimdi yine alacağız inşallah bebeğin ihtiyaçları filan tamamlansın da

Arkadaşımla yürüyüşe gittik eczane market kuaföre de gidecektik kapalıydı her yer ya . 18 tl eczanede harcadım 4 tl ilaç 3 tl reçete parası 11 tl de kalan muayene ücretleri tutmuş. Verdiği ilacın içinde folik Demir ve b12 var multivitaminde kullanıyorum ayrıca omega 3 baya baya dolu dolu oldu .

Benim de bekarlıktan kalma küpe var, 8/9 yıl önce almıştım.. geçen ay kuyumcuya sordum bozarsam kaç tutar diye. 230 dedi.
Vazgeçtim bozdurmaktan

Selam tekrardan
Bugün 500 TL harcadık yaklaşık
Market alışverişi, benzin vb
Ama çok nadir bi durum açıkçası
Maaşımı çekmedim ilk kez, 15 inden beri
Bugün baktım, geçen Aydan kalan bi miktar olduğundan , 800 çektim
800 bana harçlık gibi yeter
Kurbana kadar para çekeceğimi sanmıyorum
Maaşım komple duruyor şükür
Diğer maaşımla birleştirip bilezik alırdım ama şimdi kurban bayramı var olmaz
Normalde genelde iki ayda bir alıyorum

Ya işin garibi dugunde epey altin takildi bana ve hic takmadim hic heves etmedim.
Simdilerde bi altin meraki bende.
Birikimci kadin olunca boyle oldum. Onceden paranin kiymetini bilmezdim ki
Ben takı takmayı sevmezdim geçen yıl reşatlı çerçeveli kolyelerden aldım bir tanede burma bilezik bakalım bir setim vardı elmas yüzüğü yok acıyorum hem bazende çocuğuma bırakırım diyorumtak arada tadını çıkar canım birikim hedefimi yükseltiyorum kadınlar klübü ile iyiki varsınız

Aksama firinda et yemegi yapacagim. Salata .belki bulgur pilavi da yaparim yanina.
Dün canim nasil kurabiye cekti alayim dedim ama glikoz şurubu renklendiriciler vs geldi aklima almadim.
Malzeme aldim. Evde tahinli kuranlbiye yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…