Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Daimi okuyan ama az yorumlayanlardanım ben :)
Bende yazmak isterim 1,5 yıllık evliyiz eşimle tanışalı 3 yıl oldu, 4,5 aylık kızımız var
Kızım doğduktan sonra araba aldık onun kredisini ödüyoruz,evimiz kira +faturalar bu giderler eşimde
Hamileliğimle birlikte bebiş masrafları için benim maaşı ayırdık
Fiziki altın borcumuz var ama annemden almıştık o yüzden sıkışık olduğumuz ay onu vermiyoruz
Kızım içinde her ay çeyrek alıyorum
Borcumuz bitince daha çok kenara koymak hedefim inşallah

İyi akşamlar
Bu aralar harcama-biriktirme (maddi hesap) muhasebesi yapamıyorum
Nasıl bi cümle oldu
İnşaallah yarından sora sizleyim

Onunla alakası yok desem asla Tatlı birşey yemek istemiyorum ve oğlum olacak

Merhabalar bugün sabah eşim biraz geç kaldı ben kahvaltı yaptım onunla da masada oturdum toparlayıp arkadaşıma gittim eşin uyudu . Kısır yaptım orada oturduk 16:00 da doktora gittik 40 tl orada ödedik . Sonra Ordu evinde yemek yedik alışveriş yaptık Migros’ta filan sonra sebze aldık derken derken marketlerde 150 tl harcamış olduk yoruldum ya

Çok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorum
Eğitim bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz karşılayacağız da inşallah ama anı olarak takılabilir çok zor bir durumda da kullanılabilir bence

3’çü cocuk dört kişi kayıptı, bugün bir kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
Allah yardım etsin insallah
Daha bugün iş yerinde acaba nerden bulunacak nereden çıkacaklar belki de hiç bulunamayacaklar diye konuştuk arkadaşlarla.
Ne yazıkki selin olduğu bölgeye çok yakın bir ılçede oturuyoruz.Ve kıl payı döndük felaketten.
Sabah ise gitmek için apartmandan zor çıktım.Esim o gün evdeydi seslendi gel gitme diye yok ya gitmem lazım şimdi amire laf anlatamam falan diyip zar zor ayak bileğime kadar batarak çıktım gittim.
Servis için bir alt caddeye yürüdüm ve feciydi.
Yarı yolda servis güzergah değiştirdi.Gecte olsa işe ulaştık.Ama geçtiğimiz yerlerde dere falan taşıyordu biz daha yukarıdan geçerek gittik.
Kaç gündür konuşuyoruzda hem evde hem işte hangi akla hizmet o halde evden çıkıp koşa koşa işe gelmişiz diye.
Allah korusun anlık bir taşma alıp götürüyor.
Allah afette zarar görenlerin yardımcısı olsun insallah
Tekrarini yaşatmasin kimseye.

Iyi akşamlar herkese..
Bugün iş çıkisi bahçe biberi domatesi almak için pazara gittim.
Bahçe biberi 1 kilo5 tl
Bahçe domatesi 2 kilo 8 tl
Yeşil fındık 1 kilo 7,50 tl
2 bağ maydanoz 1,50 tl

Ayrıca barbunya 3 kilo 20 tl
Menemenlik domates(söbe) 1,75 ve 2 tl 2 farkli fiyattan satan vardı.
Patates 2 tl
Soğan 1 tl ve 1.5 tl 2 fiyat
Kiraz 8. tl
Şeftali 4.tl
Uzum 5 tl
Gözüme ilişen fiyatlar bunlardı.Bunlardan almadım.

Markete 23.50 tl içecek v.s aldık.
Benim sorunum galiba aldığım şeylerin tek tek fiyatlarını hiç hatırlayamıyorum.
Aslında alırken bakıyorum kıyasliyorum fiyatları.orada hesap kitap yapip alıyorum ama alınca unutuyorum.
Tek hatırladığım aldıklarımdan balküpü küp şeker indirimde 5.25 tl
Pazar fiyatlarını unutmuyorum ama

herkese merhabalar
Evi süpürüp sildim birazda banyo lavabo sildim duşa kabini silmedim sadece. Toz almam ve ütüleri bitirmem kaldı.
4 tane patlıcanı kızarttım ikiye bölüp buzluğa attım kilosunu marketten 1.95tl ye almıştım.
Pazarda güzel domates bulursam ben de konserve yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…