- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.021
Gene alıntı yapmışsııınnn.. neyse zor bişiy değil en azından..
Noldu. En son sel vardi
3’çü cocuk dört kişi kayıptı, bugün bir kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldıNoldu. En son sel vardi
Valla eşim mesai olabilir ddi sonra gelcem ddi yoksa bende kısır yapacaktım teyzem e gitcem yarin belki orda olur orda yerimCanim şöyle acili ekşili bi kısır istedi. Yesillik alayim da yapayim biraz
Afiyet olsun sen gittin mi diyetisyeneYesillksiz yaptim yedik
Aslında gitseydin iyi olurdu ona göre beslenme listene uyardın arkadaş çok kilo aldı birazda erken oldu bebiş
Yazsana yada ben kredi kartıyla yaptım marketi ödedim hemen pazara giderkende belli para alıyorum yoksa ne nereye gidiyor bilmiyorumİyi akşamlar
Bu aralar harcama-biriktirme (maddi hesap) muhasebesi yapamıyorum
Nasıl bi cümle oldu
İnşaallah yarından sora sizleyim
Eki Görüntüle 2291343
Onunla alakası yok desem asla Tatlı birşey yemek istemiyorum ve oğlum olacakGene alıntı yapmışsııınnn.. neyse zor bişiy değil en azından..benim de gene kız geliyo heralde ekşi deyince kendime geliyorum kokuyor her şey midem dönüyor.. favori yemeğim peynir ekmek bu aralar.☺
Eğitim bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz karşılayacağız da inşallah ama anı olarak takılabilir çok zor bir durumda da kullanılabilir benceÇok zorda kalmadıkça bozmak istemiyorum cnm .. ilerde eğitim masraflarına bi katkı olabilir yada büyüdüklerinde hatıra olarak kendilerine vermek istiyorum
Allah yardım etsin insallah3’çü cocuk dört kişi kayıptı, bugün bir kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
Yaaaaa iyi ki evdeymişsin yoksa çok sıkıntı olurduBenimde 6 yillik oldu.
Bugun mutfaktayim birsey tik etti. Bi baktim tezgahin altindan su geliyor. Hemen bulasik mak kapattim . Borusu cikmis. Allahtan oradaydim. Yoksa evi su basardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?