Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet benim de bunun aynisiydi heryeri sariydi.
Birde bunun uzeri tasli olanlari var. Onu almadik duz aldik.
Eşim nişandan sonra beni gormeye geldiginde hediye etmisti

Altın alırken taşlar kadınları kendine çekiyor ama malesef bozdurunca o taşlar para etmiyor
Kaburga bilezikte taşsızları seviyorum bende :)

Taşlı olanlarda bunlar gibi fikir olsun almak isteyenlere :)

Altınlarınız hayırlı olsun..
Bizede bugün oğlumun okulundan kitaplar satışa başladı diye mesaj gelmişti, bir bakalım dedik bu sene nekadar olmuş diye.fiyatlar içler acısı meblağ yine cook cook yüksek
Bakalım altından nasıl kalkacağız

Evet özel okul,başlangıçta böyle bir fiyat birimi yoktu ama her yil 100%100 artarak devam etti zamlanmaya ne yazıkki.
Normal ders ve dil kitaplari
Dogrudur.
Simdi yine kenara üç beş kurus atabiliyoruz. Cocuklar buyuyunce masraflar da buyuyor.
Dun esimle konusuyoruz. Cocugu ozel okula versek yillik 40bin. Aylik odesek. Kenara hic para atamayiz dedim. Kayit paradi servis parasi kitap parasi etkinlikler derken..
Egitim pahali

Aynen öyle sadece kitabı,servisi,aylık ödemesi,1 maaşa tekabül ediyor.biz onun için hep eksiye düşüyoruz.Daha çocuğun günlük giyimi,yemesi içmesi,gezmesi,sosyal aktivitesi yok.
Bizim bakıcak kimsemiz olmadığı için böyle başlamak durumunda kalmıştık okul döneminde.
Zaten 23 aylıkken de kreşe başlatmıştık mecburen.simdi 9 yaşına girecek.
Ama orta okulda bu gidişle bizim için ve oğlum için çok zor olsada okul değiştirmek durumunda kalacagiz

Arkadaşım şok markete gitti bana tezgah üzerine çöp kovası ve 3 tane çerçeve aldı 20 tl havale geçtim ona . Eşim gelirken reçel için 5 kg şeker alacak A101 den 24 tl mi neydi yemek yaptım masa hazırladım hiç düzgün okuyamadım sizi yoruldum ya

Bizde ya uzandım doktor 40 dk yürü dedi bugün işler var diye öğlen çıktık çok sıcaktı normalde akşam yemeğinden sonraya izin vermişti çöktüm resmen uyku bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…