- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.121
Evet benim de bunun aynisiydi heryeri sariydi.
Birde bunun uzeri tasli olanlari var. Onu almadik duz aldik.
Eşim nişandan sonra beni gormeye geldiginde hediye etmisti
2.5luklara gramse deniyorÇok güzel
Hayırlı olsun
Ne bunlar yani altın ismi
Şimdi baktım 585 yazıyor14 ayar mi
Ne kitabi ozel okul muAltınlarınız hayırlı olsun..
Bizede bugün oğlumun okulundan kitaplar satışa başladı diye mesaj gelmişti, bir bakalım dedik bu sene nekadar olmuş diye.fiyatlar içler acısımeblağ yine cook cook yüksek
Bakalım altından nasıl kalkacağız
Tamam 14 ayar. Benimkinde de yaziyorŞimdi baktım 585 yazıyor
Seninkiler de o kadar tutar o zamn canım, hatta daha fazla benimkinde taşta varTamam 14 ayar. Benimkinde de yaziyor
Benim de 3 taşli. Tria model mi deniliyor iste ondanSeninkiler de o kadar tutar o zamn canım, hatta daha fazla benimkinde taşta var
İnşallahSanada tekrar almak nasip olur inş canım
Evet özel okul,başlangıçta böyle bir fiyat birimi yoktu ama her yil 100%100 artarak devam etti zamlanmaya ne yazıkki.Ne kitabi ozel okul mu
Dogrudur.Evet özel okul,başlangıçta böyle bir fiyat birimi yoktu ama her yil 100%100 artarak devam etti zamlanmaya ne yazıkki.
Normal ders ve dil kitaplari
Aynen öyle sadece kitabı,servisi,aylık ödemesi,1 maaşa tekabül ediyor.biz onun için hep eksiye düşüyoruz.Daha çocuğun günlük giyimi,yemesi içmesi,gezmesi,sosyal aktivitesi yok.Dogrudur.
Simdi yine kenara üç beş kurus atabiliyoruz. Cocuklar buyuyunce masraflar da buyuyor.
Dun esimle konusuyoruz. Cocugu ozel okula versek yillik 40bin. Aylik odesek. Kenara hic para atamayiz dedim. Kayit paradi servis parasi kitap parasi etkinlikler derken..
Egitim pahali
Hemde cook cook hakliAnnem soylerdi hep cocuk olmadan cocuklar okula baslamadan birseyler alip kenara konulmali. Ozellikle bir evin olmali. Cocuklar buyuyunce zor filan derdi . Hakliymis kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?