Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çalışan insan 2 günlük düşünüyor dimi yemeğini
Pazar yapılcak diye sebze kalmasın dışarda dedim yarın çarşıya çıkıcam biraz geç dönerim yemek hazır olsun eşimle gelince hemen ısıtırız haftalık program yapıyorum genelde pazardan sonra ayıklancakları doğrancakları bitiriyorum sotelebildiğimi öyle koyuyorum rahat oluyor keyif içinde börek vs yapıyorum şükür masa başı işimiz ama kafam pert geliyorum

Haftalık program yapınca insan gerçekten rahat oluyor
Allah kolaylık versin canım

Sağol canım seninde hayırlı buzdolabın bende 5 saat bişey koymayın boş çalışsın denilmişti
Sağol canımBana da 4 saat boş dediler bekliyorum yatmadan. Eşyalarımı yerleştiririm pazara da gittim sıcaktan bozulmasınlar

Kızlar ara ara okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum ev toplamaya devam az kaldı son 2 gün cuma ilişik kesicez ve bugün lojman kuraları belli oldu lojman çıktı çok şükür yoksa emlakci depozito falan çok zorluyacakti şuanda dolu 10 güne boşalıcakmış bayramdan önce olursa süper olucak bosalmazsada yapacak bişey yok bayramdan sonra yerleşiriz bu kadar oldu ya uykularım kaçıyordu 1200 den aşağı kira yoktu

Bugün hiç birşey yapamadım erken çıkıp anneme çeyrek alcaktım pazara gidip eksiklerimi alcaktım tam çıkacakken başkan çağırdı 8 de çıktık 9 a dogru geldim eve annem kısır yapmış çay turşu yedim çok uykum var gözlerim agrıyor

Çok iyi olmuş sevindim tayin telaşı benide sardı eşim seneye çok büyük ihtimalle gideriz dedi ben gitmesem çocuklarla düzenimiz var annemler yanımda abimler acil bişey olsa çıkıp geliyorlar dedim. Yok bu sefer beraber gideriz ayrı kalamam diğerinde mecbur kaldım dedi haklı biryandan hangi birgün gitmicem arada annem gelir artık ufaklık kreşe büyük okula idare ederiz dedi

Bizim 2 bilemedim 3 sene sonra yine tayin busefer doğu eşim eş gitmez yer olursa kalırsınız diyor ama çok kötü olmadıktan sonra gitme taraftarıyım bide okul durum güzel olursa çocuklar babasız çok üzülüyorlar etrafımda sadece okul için gitmeyip kalanların çocukların başarıları da düşüyor

Cok süper olmus. Kafana cok takiliyordu. Hayirli olsun.

Hayırlı olsun çok sevindim hangi lojmanlardan çıktı?

Çok geçmiş olsun nasıldı peki kolay gectimi mr biraz insanı panik yaptiriyor

Ben saglikta brz sanssizim maceralarim bitmez, acikcasi tedirgin oldum ve tatil sonuna ertelemistim. Ilacliydi, enjeksiyon da benim icin en buyuk sorun. Ama enjeksiyonda hic birsey hissetmedim ya panikten anlamadim yada gercekten hafif ilac verdiler
Ama damar yolu icin kolumu sisirdi tansiyonum dustu kesme seker agzima attim oyle toparladim su an kutuk gibi ve agriyo biberiye yagi surdum iyi geldi aklinizda olsun annem yapmisti agri ve acida cok etkili
Mrdan korkmadim daha once biliyordum ben 1 saat kaldim bu 15 dk idi gozlerimi kapadim kasinti tutuyo kipirdama demeseler sorun yok
Birde nefes tutturdular onu yapamadim ya ztn gerilmisim bide bana nefes alma diyolar

Hayırlı olsun çok sevindim hangi lojmanlardan çıktı?

Sağol canım jandarma alayın karsisinda eşim sadece işe gitmek için yoldan gecicek kizlarin okuluna gidince bakıcaz adrese dayalı veya ayarlaya bilirsek tavsiye edilen okullara
Lojman çocuklar için en iyisi çok sevindim.Hersey yolunda gider inş okullarıda ayarlanır sorunsuz sekilde

Lojman çocuklar için en iyisi çok sevindim.Hersey yolunda gider inş okullarıda ayarlanır sorunsuz sekilde
Evet kizlar için iyi oldu burada çok sıkılmışlardı burada doğru dürüst arkadaşları yok okul kapanınca tatille gidenler tayin gidenler yanlız kaldılar ikiside yaşıtları olsun istiyorlar temizlikti yerleşmeydi düşünmüyorum bile başımızı sokacağımız evimiz oldu ya çok şükür

Canım Rabbim şifa versin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…