- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.141
Gecmis olsunBen bugün hastayım dışarıdan getirecek yemeği kocacim
Yarın pazar var bizimde karışık kızartma yapıcam eşim gelsin fasulyemde var onuda pişiriyim yarın rahat olurAkşama peynirli makarna yapıcam en kolayı şimdi Buzdolabı için aradılar geliyorlarmış
Geçmiş olsun mr ne icinSelam kizlar nasilsiniz
Pure gec kaldim ama yazayim 31 yasindayim 2.5 yaklasik 3 yillk evliyim. 8 yildir calisiyorum
Tatil bitti geri geldik yrn memlekete gecebiliriz yada deniz ve hasta ziyareti planimiz var.
Ben iyiyim deniz cok iyi geldi eski tempoma dondum doktora iyot kullanimini sorucam
Bugun mr cektirdim şükür hic bir sey olmadi sadece denk gelen hemsirelerin eli cok agirdi yaa
Yarin domates alip konserve yapicaz
Biraz biber de ekleyebilirim dograrim
Annem yok tatile gitti haftaya da orada baslariz dolma biber dogranmis biber domates yapariz
Annem visnelerimi yapmisti brz getirdim bittikce alirim
Tarhanamizda hazir domates te biterse buyuk kalemler bitiyor
Geçmiş olsun mr ne icin
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesesin insallah
Selam canım.İyi olmana sevindim Allah şifa versin inş keyfın kaçmaz artıkSelam kizlar nasilsiniz
Pure gec kaldim ama yazayim 31 yasindayim 2.5 yaklasik 3 yillk evliyim. 8 yildir calisiyorum
Tatil bitti geri geldik yrn memlekete gecebiliriz yada deniz ve hasta ziyareti planimiz var.
Ben iyiyim deniz cok iyi geldi eski tempoma dondum doktora iyot kullanimini sorucam
Bugun mr cektirdim şükür hic bir sey olmadi sadece denk gelen hemsirelerin eli cok agirdi yaa
Yarin domates alip konserve yapicaz
Biraz biber de ekleyebilirim dograrim
Annem yok tatile gitti haftaya da orada baslariz dolma biber dogranmis biber domates yapariz
Annem visnelerimi yapmisti brz getirdim bittikce alirim
Tarhanamizda hazir domates te biterse buyuk kalemler bitiyor
Selam canım.İyi olmana sevindim Allah şifa versin inş keyfın kaçmaz artık
Şafak 9Saol canimmm
Sizin izin ne zmn basliyor
Şafak 99gün sonra eşim geliyor cuma mesai çıkısı iznim başlayacak inş.
Çalışan insan 2 günlük düşünüyor dimi yemeğiniYarın pazar var bizimde karışık kızartma yapıcam eşim gelsin fasulyemde var onuda pişiriyim yarın rahat olur
Ah birde bizdeki heyecanı görsen.Insallah canimm
Beni heyecani sardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?