Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun çok iyi olmuş bende kiradan çok korkarım seneye bizimde tayin var o günleri görürsek haziran ayında taşınmış olucaz
Sizin tayin nereye çıkmıştı

Benimde ilk 4 ay süperdi kilo çok az almistim ama sonra bir açıldı iştahh eyvah eyvah toplamda 25 kilo oldu

Ben en son mr a girince eline birşey veriyorlarya sorun olursa bas diye bende panikten carpinti oluyo midem bulaniyo basicam diyorum birseymi oldu diyolar yok diyorum 5 dakika sonra ben bidaha basicam bidaha bidaha derken basmadan bitti emar şükür Allah tan iyi insanlara denk geldik idare ettiler

Hayırlı olsun çok iyi olmuş bende kiradan çok korkarım seneye bizimde tayin var o günleri görürsek haziran ayında taşınmış olucaz
Sizin tayin nereye çıkmıştı
Edirne canım aslında istediğimiz okullara adrese dayalıda sorunsuz girmeleri için kira olabilirdi ama inanılmaz ücretler istiyorlar eski kötü evler 1200 tlden başlıyor yeniler 2000 2500 güçmü yeter onlara Allah insaf versin

Amaan onlara kimler kimler gelmistir ya rahat ol sen

Günaydınlar

Sabah çok güzel yağmur yağdı

Dün akşam dan kalma bir iki bulaşık vardı onları yıkayıp çıktım
Ben çıkana kadar yağmur durmuştu,
Poğaçasını beğendiğim bir börekçi var, iki adet aldım tickettn geçtim.
İş çıkışı markete uğrayacağız, akşam yemek için de taze fasulye düşündüm..

Bende taze fasulye yapacağım almasaydım canım kuru fasulye İstemişti ama neyse haftaya artık . Eşimi nöbetçi zannediyorduk meğer değilmiş Vişneden haber bekliyorum gelse keşke

Benim de var taz fasulye son poset bir turlu yapamadim.
Gecenlerde karar verdim sonra kisir yaptik.
Bugun yaparim belki

Su faturamız gelmiş 2 aylık geliyor dönem dönem yani ve buradaki tek ucuz şey su 32 tl geldi . İzin dönüşü bir arkadaşın kolileri filan vardı üst katta oturan arkadaşın evindeymiş onlarda evi boşaltıyorlarmış . Koliler ortada kalıyor 15 Temmuz da gelip alacağız tayin yerine giderken dediler alabilir misiniz dediler . Eşimde olur 15 günden birşey olmaz dedi aldık bende birbirimizden başka kim var diye düşündüm aldık .tayinler durdu tabi bunlar izne çıkmışlar adam geldi PC si vardı aldı gitti bozuldum biraz sabahın köründe geldi 7 de şimdi de tatilde geziyorlar . Eşim eğer tayinler başlayınca daha almazsa kolileri çuvalları o zaman kapıya koyacağım artık dedi gelip alsalar ya evimde kalabalık nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…