- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.181
Hayırlı olsun çok iyi olmuş bende kiradan çok korkarım seneye bizimde tayin var o günleri görürsek haziran ayında taşınmış olucazEvet kizlar için iyi oldu burada çok sıkılmışlardı burada doğru dürüst arkadaşları yok okul kapanınca tatille gidenler tayin gidenler yanlız kaldılar ikiside yaşıtları olsun istiyorlar temizlikti yerleşmeydi düşünmüyorum bile başımızı sokacağımız evimiz oldu ya çok şükür
Benimde ilk 4 ay süperdi kilo çok az almistim ama sonra bir açıldı iştahh eyvah eyvah toplamda 25 kilo olduYemeği yediğimizden beri öyle yatış halindeyiz kalkıp bacaklarıma su tutup yeniden yatıyorum iyiki son zamanlarım yaza filan denk gelmedi bence . Dün doktorda tartıldım toplam 1300 gram almışım 200 gramı bebek iyi gidiyoruz sanki
Ben en son mr a girince eline birşey veriyorlarya sorun olursa bas diye bende panikten carpinti oluyo midem bulaniyo basicam diyorum birseymi oldu diyolar yok diyorumBen saglikta brz sanssizim maceralarim bitmez, acikcasi tedirgin oldum ve tatil sonuna ertelemistim. Ilacliydi, enjeksiyon da benim icin en buyuk sorun. Ama enjeksiyonda hic birsey hissetmedim ya panikten anlamadim yada gercekten hafif ilac verdiler
Ama damar yolu icin kolumu sisirdi tansiyonum dustu kesme seker agzima attim oyle toparladim su an kutuk gibi ve agriyo biberiye yagi surdum iyi geldi aklinizda olsun annem yapmisti agri ve acida cok etkili
Mrdan korkmadim daha once biliyordum ben 1 saat kaldim bu 15 dk idi gozlerimi kapadim kasinti tutuyo kipirdama demeseler sorun yok
Birde nefes tutturdular onu yapamadim ya ztn gerilmisim bide bana nefes alma diyolar
Edirne canım aslında istediğimiz okullara adrese dayalıda sorunsuz girmeleri için kira olabilirdi ama inanılmaz ücretler istiyorlar eski kötü evler 1200 tlden başlıyor yeniler 2000 2500 güçmü yeter onlara Allah insaf versinHayırlı olsun çok iyi olmuş bende kiradan çok korkarım seneye bizimde tayin var o günleri görürsek haziran ayında taşınmış olucaz
Sizin tayin nereye çıkmıştı
Ben en son mr a girince eline birşey veriyorlarya sorun olursa bas diye bende panikten carpinti oluyo midem bulaniyo basicam diyorum birseymi oldu diyolar yok diyorum5 dakika sonra ben bidaha basicam bidaha bidaha derken basmadan bitti emar şükür Allah tan iyi insanlara denk geldik idare ettiler
GünaydınGünaydıngece 3 te uyandım 5 te geri uyudum sonra 7 de yine uyandım ne oluyorsa böyle
Ya galiba vücut bebek bakmaya adapte olmaya çalışıyor . Ben daha bebeği hissetmiyorum ama o saatlerde belki oda uyanıkGünaydın
Hamilelikte sık uyanma oluyormuş
Ben de normalde deliksiz uyurdum
Bizim 21Maaşa son 7 gün
Oooo şahane heyecanlı oluyorMaaşa son 7 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?