Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Saglik olsun bundan sonra.
Cocuklar buyumus masallah .bebeklik zorluklari atlatilmis.
Tabi her donemin zorlugu var ama...
Bende bebis bekliyorum.
Hayirli saglikli olur insallah
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok şükür büyüdüler benimkiler bakıcılara çok uğraştık ama artık krese yazdırdım eylülde gidecekler inş büyük olan 2.sınıfa geçti okul saati dışında o da kreşte kalacak. malesef onun okulu yarim gün benimki tam gün.

Bize 3 ay sonra demişlerdi bizde gidip sormadık bende çeyrek yaptırırım inşallah

Büyüyene kadar çok bakici değiştirdik. Çalışan anne olmamanın zorluğunu çok yaşadım. Annemler gelemedi kayinvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen ben bakamam dedi.Benden önce eltiminkine uzun süre bakmış artık rahat etmek istiyormuş. Yaşı da 65 civarı .Neyse büyüdüler işte çok şükür

Az önce markete gittim 13 tl harcadım vişnem gelmiş ama az gelmiş bana 10 kg ayıracaklar eşim gelirken çıkaracak 10 tl dediler artık tamam dedim . Bir arkadaşa daha sipariş verilmişti isimle verdik hep ara haber ver dediler bende aradım 4 kg alıyor zaten o . Dedim ki gelmiş 10 tl haberin olsun bana diyor ki almam o zaman ya isimle sipariş verilmiş adamlar getirttiler ha 8 ha 10 4 kg da ne değişecek ben anlamıyorum ya ayıp valla sen bilirirsin diyip kapattım telefonu . Adama da dedim ki kocasını arayıp anlaşın ben bilmiyorum

Ne yapicaksin canim.
Ben 2 kavanoz recel yaptim .
Komposto yaptim .

Merhabalar

Kışlık hazırlıklara başladım yavaştan, azar azar bol cesit yapmayi dusunuyorum. agustosu beklemeyeceğim hem fiyatları arttırıyorlar hem de ufak bebekle hepsi birden zorlayacak beni.

Dün mısır konservesi yaptım,biz cok tüketiyoruz salatalarda vs seviyoruz

Bugün patlıcan biber kızartması yapacağım domates soslu,konserve olarak yapacağım.

Domates konservelerim sagolsun kayinvalidem yapip gonderiyor cogunu, yetmicegini dusunuyorsam ben tamamliyorum kalanini.

Ufak bebekle yanında yardım edecek biri olmadan yapmak gerçekten zor...

Velhasıl Herkese iyi günler işiniz gücünüz rast gitsin :)

Benim
Reçel
Komposto
Konserve domates
Misir
Köz patlican biber tamamdir.
Yapacagim pek birsey kalmadi sayilir.
Kurutmalik hazirlayacagim
Maaşallah güle güle yedirmeyi nasip etsin Allah cc
biz reçel yemiyoruz Kompostoda annem vişne yaptı sanırım o getirir, en büyük kalem domates yapamadık daha
bi 7 kg kuruttuk size resmini atayım yaptığım tek hazırlık numunelik olarak
Bende karnıyarık yaparım biraz da olsa.. Biraz da biber kurutmak istiyorum yeşil biber nasıl kurutuyorsunuz kızlar?
Menemende kullanmak için nasıl yapmalı?

Ben de reçeli çok tüketmiyoruz diye yapmam ama kahvaltıya misafir gelince çeşit oluyor.
3 büyük şişe Portakal kabuğu reçeli yapmıştım ama beceremedim sanırım beğenmedim pek. 200grlık şişe de böğürtlen reçeli var tadına bakmadık henüz ama güzel gibi o.
Patlıcan. Biber közlemedim ama zaten buzlukta yer kalmadı gibi biraz yer açılırsa onu da Ağustos sonu yapabilirim. Bir de turşu kaldı . Domates konservesi 21şişe var inş yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…