- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.361
Tabii.Baya ödeme varmış allah yardımcınız olsun çocuklar da büyüdükçe masraflar başka yönde artıyor
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok şükür büyüdüler benimkiler bakıcılara çok uğraştık ama artık krese yazdırdım eylülde gidecekler inş büyük olan 2.sınıfa geçti okul saati dışında o da kreşte kalacak. malesef onun okulu yarim gün benimki tam gün.Saglik olsun bundan sonra.
Cocuklar buyumus masallah .bebeklik zorluklari atlatilmis.
Tabi her donemin zorlugu var ama...
Bende bebis bekliyorum.
Hayirli saglikli olur insallah
Aynen bencede eğitim filan baştan çok pahalı ve zorTabii.
Cocuk kucukken ne yaparsak o kâr maddi anlamda.
Bize 3 ay sonra demişlerdi bizde gidip sormadık bende çeyrek yaptırırım inşallahMerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar .. maaş farkı yatmış bana 100 lira ilk fırsatta çekip birikime aticam çeyrek parası tamamlamaya çalışıyorum.. 400 lira doğum parası bi ay için de gatcakmis ptt ye ona da çeyrek alcam ..
Teşekkür ederim.T Tatlihayattt hoşgeldin.. borçları kolaylıkla ödeyip rahatlarsınız insallah
Ne yapicaksin canim.Az önce markete gittim 13 tl harcadım vişnem gelmiş ama az gelmiş bana 10 kg ayıracaklar eşim gelirken çıkaracak 10 tl dediler artık tamam dedim . Bir arkadaşa daha sipariş verilmişti isimle verdik hep ara haber ver dediler bende aradım 4 kg alıyor zaten o . Dedim ki gelmiş 10 tl haberin olsun bana diyor ki almam o zamanya isimle sipariş verilmiş adamlar getirttiler ha 8 ha 10 4 kg da ne değişecek ben anlamıyorum ya ayıp valla sen bilirirsin diyip kapattım telefonu . Adama da dedim ki kocasını arayıp anlaşın ben bilmiyorum
5 kg reçel yapacağım 5 kg ı da buzluğa koyacağım pure nektar yapıyorum benNe yapicaksin canim.
Ben 2 kavanoz recel yaptim .
Komposto yaptim .
Hoşgeldinizhoş bulduk canım hepinizi çok iyi tanıyorum
Benim
Reçel
Komposto
Konserve domates
Misir
Köz patlican biber tamamdir.
Yapacagim pek birsey kalmadi sayilir.
Kurutmalik hazirlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?