- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.321
Ben 5 aydan sonra hep hemotolojideydim değerim 9.5 tu normalde ikizlerimden biri öldü karnimda 7 ye düştü değer kan verilecekti dogum öncesi alerji olur diye dogum doktorum önermedi ama hangi doktor görse nasıl ayakta duruyorsun diyordu baş dönmesi. kalp çarpıntısı yaparmış çok şükür öyle sorunlar yaşamadım araştırıldı en son doktor bi değere baktirdi akdeniz anemisi taşiyıcısıyım bilmiordum o zamana kadar hiç bi ilaç fayda etmedi en son doğal bir karışım kullandım o iyi geldi tkr 9 oldu değer doğum da iki ünite taktılar 11 gibi değerlerin ama benim gibi lerde normalmis bu sefer hatta iyiymis11 in altina kadin dogumcular takviye veriyorlar. Bana 11,3 iken basladik. Gecen Hafta iki gun hastanede kalmak zorunda kaldim o ara kan degerlerime
bakildi yine takviyeye ragmen 11,3 idi.
Thalasemi tasiyicilarinda oyle olur. Hatta donem donem kan destegi veriyorlar. Doktorun sana iyi vermemis aslinda.Ben 5 aydan sonra hep hemotolojideydim değerim 9.5 tu normalde ikizlerimden biri öldü karnimda 7 ye düştü değer kan verilecekti dogum öncesi alerji olur diye dogum doktorum önermedi ama hangi doktor görse nasıl ayakta duruyorsun diyordu baş dönmesi. kalp çarpıntısı yaparmış çok şükür öyle sorunlar yaşamadım araştırıldı en son doktor bi değere baktirdi akdeniz anemisi taşiyıcısıyım bilmiordum o zamana kadar hiç bi ilaç fayda etmedi en son doğal bir karışım kullandım o iyi geldi tkr 9 oldu değer doğum da iki ünite taktılar 11 gibi değerlerin ama benim gibi lerde normalmis bu sefer hatta iyiymis
Afiyet olsun canım, en iyisini yapıyorsun:)Günaydın dün akşam markete gititm palıcan 1.30 kabak 80 kuruş a düşürmüşler 14 lira tuttu aldıklarım domatesi taşıyamam diye almadım yumurta domates 1.5 tu bugünde onu alırım akşam kavanozlarım. Şimdi simit alırım 1.5 çok seviyorum klasik peynirle yemeyi domates biberi evden koydum yanıma
Haklısın canım ama olmuyor yaaaaa su gibi içiyorumAllah bağışlasın başka bir içecege yönelsen yazık saglığını düşün
Gunaydin canim sen nerelerdesinGünaydın kızlar nasilsiniz
Sende bir sürü iş yaptın pure misafir filan yorulman normal bugün dinlen birazYeni uyandim. Karisik ruyalar gordum cok yorgunum.bugun hicbirsey yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?