Bugün ne aldin kaç tl harcadin

11 in altina kadin dogumcular takviye veriyorlar. Bana 11,3 iken basladik. Gecen Hafta iki gun hastanede kalmak zorunda kaldim o ara kan degerlerime
bakildi yine takviyeye ragmen 11,3 idi.
Ben 5 aydan sonra hep hemotolojideydim değerim 9.5 tu normalde ikizlerimden biri öldü karnimda 7 ye düştü değer kan verilecekti dogum öncesi alerji olur diye dogum doktorum önermedi ama hangi doktor görse nasıl ayakta duruyorsun diyordu baş dönmesi. kalp çarpıntısı yaparmış çok şükür öyle sorunlar yaşamadım araştırıldı en son doktor bi değere baktirdi akdeniz anemisi taşiyıcısıyım bilmiordum o zamana kadar hiç bi ilaç fayda etmedi en son doğal bir karışım kullandım o iyi geldi tkr 9 oldu değer doğum da iki ünite taktılar 11 gibi değerlerin ama benim gibi lerde normalmis bu sefer hatta iyiymis

Thalasemi tasiyicilarinda oyle olur. Hatta donem donem kan destegi veriyorlar. Doktorun sana iyi vermemis aslinda.

Haftanın son iş gününden,günaydın herkese
1 tl simit alarak mesaiye başlamış bulunmaktayım.
Dün akşam oğluşu ve annem geldi bizi çok özlemiş ama değişiklikte hem ruhuna hem bedenine iyi gelmiş.Biraz toparlamış kilo olarak ,annem sağolsun iyi bakmış
Okul açılınca yine zayıflar orasida ayrı mesele.
Annem gelirken 2 tane köy ekmeği getirmiş,birini yeriz diğerini difrize attik.Kuru yemiş,lokum,Kuşburnu marmelati, ananemin bahcesinden de ananem taze, taze asma yapragi,semiz,fasulye,nane,kekik gondermis
Akşamda yemektede etli türlü,şehriyeli pilav eşimde salata ve karpuz işini halletmişti geldiklerinde direkt oturduk masaya.

Ama bir sıkıntımız varki gecemizi gündüzümüze kattı..
Alt komsum tam 1 aydır gece gündüz tadilat yapıyor evde kırılmadık duvar,kalebodur,laminant,iç kapılar kisacasi dış duvarlar hariç herşeyi değiştiriyor ve saat kavramı yok.
Gece en az 2 ye kadar devam ediyorlar.
Sabah ta 9 gibi başlıyorlar.
Evde huzur kalmadı,pisliği saymıyorum bile.
Televizyon izlemek,birbirimizle konuşmak lüx oldu.Misafir bile kabul edemiyorum gürültuden ve pislikten.
Malesef laftan anlayan insanlar değiller.Hemen bir alt katım olduğu için kırıcı olup,resmi kanallarida devreye sokmak istemiyoruz ama bütün yazımızı çaldılar ne yazikki

Günaydın dün akşam markete gititm palıcan 1.30 kabak 80 kuruş a düşürmüşler 14 lira tuttu aldıklarım domatesi taşıyamam diye almadım yumurta domates 1.5 tu bugünde onu alırım akşam kavanozlarım. Şimdi simit alırım 1.5 çok seviyorum klasik peynirle yemeyi domates biberi evden koydum yanıma

Günaydın ay ne kadar uykuluyum böyle dün akşam da misafir vardı kahve ata ikram ettim . 2 saat oturdular balkonda ama çok uykum geldi yanlarında birazdan vişne gelir o gelmeden kahvaltımı yapıp hemen evi süpürüp silsem çok iyi olacak . Akşama çaya misafir geliyor kek yaparım . Yemeğe de buzlukta dana döner ver onu kavurayım çorba koymuştum onu çıkartırım tamamdır

Afiyet olsun canım, en iyisini yapıyorsun:)

[QUOTE="Cankusunannesi, post:
Ben 5 aydan sonra hep hemotolojideydim değerim 9.5 tu normalde ikizlerimden biri öldü karnimda 7 ye düştü değer kan verilecekti dogum öncesi alerji olur diye dogum doktorum önermedi ama hangi doktor görse nasıl ayakta duruyorsun diyordu baş dönmesi. kalp çarpıntısı yaparmış çok şükür öyle sorunlar yaşamadım araştırıldı en son doktor bi değere baktirdi akdeniz anemisi taşiyıcısıyım bilmiordum o zamana kadar hiç bi ilaç fayda etmedi en son doğal bir karışım kullandım o iyi geldi tkr 9 oldu değer doğum da iki ünite taktılar 11 gibi değerlerin ama benim gibi lerde normalmis bu sefer hatta iyiymis
[/QUOTE]
Bende tasiyiciyim oldum olası kansızlık sorunum var ömrüm boyunca ilaç kullanmam lazım yedigimden ictigimden vücut kan yapmıyor
Çabuk yorulma halsizlik yapıyor
Abimde taşıyıcı eşide taşıyıcı tüp bebekle hamilelik düşünüyorlar oda normal tüp bebeklere göre daha maliyetliymis

Sabah 2.75 harcadım 1 tane ekmek 1 tane simit aldım işyerime kahvaltı için kuzenim geldi beraber kahvaltı yaptık şimdi tercih için dersaneye geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…