- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.381
Yeşil biberi yemeklik doğruyorum sonra tepsilere döküp güneşe koyuyorum kuruyunca kavanoza koyuyorum böyle böyle biriktiriyorumMaaşallah güle güle yedirmeyi nasip etsin Allah cc
biz reçel yemiyoruz Kompostoda annem vişne yaptı sanırım o getirir, en büyük kalem domates yapamadık daha
bi 7 kg kuruttuk size resmini atayım yaptığım tek hazırlık numunelik olarak
Bende karnıyarık yaparım biraz da olsa.. Biraz da biber kurutmak istiyorum yeşil biber nasıl kurutuyorsunuz kızlar?
Menemende kullanmak için nasıl yapmalı?
Bende öyle doğrayıp koyayım diyorum eşim uzun uzun kurutalım diyor Sanki doğrayıp koymak daha mantıklı gibi geliyor bana da peki onu menemene katabiliyor musunYeşil biberi yemeklik doğruyorum sonra tepsilere döküp güneşe koyuyorum kuruyunca kavanoza koyuyorum böyle böyle biriktiriyorumkışın tutam tutam yemeklere koyuyorum sıcak su ile birleşince normal biber haline geliyor
Uzun uzun doğrayıp koysanız o nasıl kullanılacak ki yemeğe öyle büyük girmez . Kırmızı biber de öyle yapıyorum.domates dilimleyip koyacağım . Her hafta 1 er kg alıp böyle böyle boş anlarda yapıyorum yoksa yorucu oluyorBende öyle doğrayıp koyayım diyorum eşim uzun uzun kurutalım diyor Sanki doğrayıp koymak daha mantıklı gibi geliyor bana da
Ben hem yeşil hem de kirmizi biber koyuyorum yemeklik ve kızartmalık hiç bir değişiklik olmuyorBibero çigden dograyip atsak tadinda bi d3gisiklik olur mu. Ben domates yaparken biber koymadim icine. Menemen icin
Ben de yıkayıp doğrayıp koyuyorum memnunuz :)Ben hem yeşil hem de kirmizi biber koyuyorum yemeklik ve kızartmalık hiç bir değişiklik olmuyor
Evet yapmadan 15 dk önce çıkartıyorum yetiyorBuzlu koyuyorsunuz degil mi menemen yaparken biberi
Bugün çok düştü altın dolarıda keşke bikaç gün önce bozdursaymışın neyse hayırlı olsun birikimlerin500$ bozdum şimdi altın alacağım onunla. Gram 257 gözüküyor.
Gramı kaç paradan hesapladılar işçilikli miSelam kızlar bugün bileziklerimi aldım kaynımdan gelenler ve bende de 10.000 vardı,,, 3 bilezik yaptırdım toplamda 56.10 grm toplam para 13.600 tuttu
Canım hayırlı olsun be kadar aldın 5 grm altınıBen de 5 gr altın aldım
Bu arada asıl söylemem gerekeni unuttum güle güle kullan kuzum öbürlerinide alıcanda 5e tamamlarsınGramı kaç paradan hesapladılar işçilikli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?