- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.341
Görümcemin kızı olacak pure çok ciddi sorunları var bademcikleri de inanılmaz büyük . Hepsini alacakmış doktorKizlar cocugu geniz eti ameliyati olan var mi.
Bizimkinde var. Aldiralim diyoruz. Bekledik fakat gecmedi. Yasi da geldi
benim kızımda olacak ama doktor henüz tarih vermedi kış aylarında yapıyorlarmış eylül gibi gitcez tarih için görüşmeyeKizlar cocugu geniz eti ameliyati olan var mi.
Bizimkinde var. Aldiralim diyoruz. Bekledik fakat gecmedi. Yasi da geldi
HoşgeldinizMerhaba kızlar sizleri uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Birikim konusunda duyarlılık oluşturunuz bende.Cok samimi bir ortamınız da var.Kendimi tanitayim öğretmenim iki çocuk annesiyim.Biri 7 biri 4 yaşında
hoş bulduk canım hepinizi çok iyi tanıyorumHoşgeldiniz ❤
Ne güzel birikim ailemize hoşgeldinizhoş bulduk canım hepinizi çok iyi tanıyorum
Hosgeldinnhoş bulduk canım hepinizi çok iyi tanıyorum
Allah odeme kolayligi versin hepimize.Maddi konulardan bahsedecek olursak bir evimiz var kredisi devam eden.4 yılı bitirdik 6 yılı kaldı.2500 ödüyoruz aylık. Bir de ev pesinatindan dolayı girdigimiz ekşi hesaplar vardı. Kapatamayınca kredi çektim.Aylik 3000 onu ödüyorum eylülde bitecek inş.Yani eylülden sonra sadece ev kredisini ödeyeceğiz ve çocukların kres masrafı olacak
Şuan arac piyasasi fena pahali.Önce ekşi hesapları kapatırım sanıyordum.Gittikce büyüdü açığımız 25 bin tl olunca artık eşime dur deyip 25 bin kredi çekip hesapları temizledim çok şükür. Şimdi iki üç ay sıkışıp sonra rahatlayacağız inş. Aracımız iyi değil eski onu değiştirmemiz lazım ama kredi çekmek istemiyorum .Biraz biriktirip almak ya da yil sonu kampanyaların dan faydalanmak istiyoruz.
canim ev 215 bindi. 2015 te aldık ama peşinat azdı 170 bin çektik o zaman.Kirada oturduğum evi aldım oğluma hamileydim aceleye geldi birazAllah odeme kolayligi versin hepimize.
Ev pahali miydi veya pesinat azdi galiba. 10yil uzun sure
Olsun. Hayirli ugurlu olsun. Krediler düsuktu bari o zamanlar.canim ev 215 bindi. 2015 te aldık ama peşinat azdı 170 bin çektik o zaman.Kirada oturduğum evi aldım oğluma hamileydim aceleye geldi biraz
Evet canim eşim de ogretmen. Onun ek dersi benimkinden iyi. O Adalet Bakaliginda çalışıyorOlsun. Hayirli ugurlu olsun. Krediler düsuktu bari o zamanlar.
Kari koca ogretmen misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?