Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar cocugu geniz eti ameliyati olan var mi.
Bizimkinde var. Aldiralim diyoruz. Bekledik fakat gecmedi. Yasi da geldi
Görümcemin kızı olacak pure çok ciddi sorunları var bademcikleri de inanılmaz büyük . Hepsini alacakmış doktor

Bende bademcik oldum geniz etini bilemiyorum anneme sormam lazım küçüktüm çünkü. Bademciğim olmadığı için artık sadece faranjit oluyorum. Kolay bir operasyon olduğu kesin hemen geçiyor

Merhaba kızlar sizleri uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Birikim konusunda duyarlılık oluşturunuz bende.Cok samimi bir ortamınız da var.Kendimi tanitayim öğretmenim iki çocuk annesiyim.Biri 7 biri 4 yaşında
Hoşgeldiniz

Maddi konulardan bahsedecek olursak bir evimiz var kredisi devam eden.4 yılı bitirdik 6 yılı kaldı.2500 ödüyoruz aylık. Bir de ev pesinatindan dolayı girdigimiz ekşi hesaplar vardı. Kapatamayınca kredi çektim.Aylik 3000 onu ödüyorum eylülde bitecek inş.Yani eylülden sonra sadece ev kredisini ödeyeceğiz ve çocukların kres masrafı olacak

Allah odeme kolayligi versin hepimize.
Ev pahali miydi veya pesinat azdi galiba. 10yil uzun sure

Önce ekşi hesapları kapatırım sanıyordum.Gittikce büyüdü açığımız 25 bin tl olunca artık eşime dur deyip 25 bin kredi çekip hesapları temizledim çok şükür. Şimdi iki üç ay sıkışıp sonra rahatlayacağız inş. Aracımız iyi değil eski onu değiştirmemiz lazım ama kredi çekmek istemiyorum .Biraz biriktirip almak ya da yil sonu kampanyaların dan faydalanmak istiyoruz.

Şuan arac piyasasi fena pahali.
Baktik duzelmiyor temiz 2 .el veya yilsonu kampanyalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…