Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaaaaaa çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın neden olmuş ki acaba az da kalmış doğumuna

Alya allah sabir versin diyecek cok fazla birsey yok
Biz simdi eve girdik denize gittik su cok iyi geldi yaz sonuna kdr ara ara gidicem
Evden birseyler hazirladik visne kaynatip dondurmustum tam denk geldi
Coook yoruldum
Frizbi oynuyorduk dudagima geldi icten sisti morardi ama patlamadi cok korktum dun sehpanin cami kaydi agagima carpti minicik kesti
Uzerimde birseyler donuyor ama anlamadim

Deniz gerçekten iyi geliyor insana,,, geçmiş olsun ufak atlatmışsın belki bi çocuk sevindirebilirsin

100 TL kıyma
Pazar alışverişi 70 TL
Orkide 25 TL
Aloe Vera 20 TL
İki tane küçük skulent aldım 14 TL
Eczane ( sabun ve güneş kremi ) 150 TL
Yufka 10 TL

Bugün fakir oldum

Altın alamadım acil bir yazı yazmam gerekti kaldıDüğüne geldik gelinin kollar dirseklere kadar dolu boynunda zincirler koca koca altınlar ki kına gecesi bu takı töreni yarın akşam düğünde.Kiraladılarmı acaba bu altınları

Bir arkadasim artık sahte altın takıyorlar demişti

Dünden yaz türlüsü kalmıştı yoğurtla onu yedik ikindi vakti. akşamda kısır ve mozaik pasta yaptım çayla birlikte yedik
Bugün çok uykusuzum ufaklık izin verse abisi izin vermedi uyumama

Dünden yaz türlüsü kalmıştı yoğurtla onu yedik ikindi vakti. akşamda kısır ve mozaik pasta yaptım çayla birlikte yedik
Bugün çok uykusuzum ufaklık izin verse abisi izin vermedi uyumama
Afiyet olsun bebekli olunca hem iş hem yemek zor oluyor dimi inşallah bugün güzel uyursun bebeğin ne kadarlık

Bazen insanin ters zamanina denk geliyor.
Bi arkadasim birgun zorla kendini davet ettirdi. Hamileyim ve hormonlar karmakarisik zaten. Kizdan bir sogudum
İnsan seninle muhabbet etmek isteyince evine davet ediyor ben artık davet edilmeden gitmiyorum yani sana geleceğim falan demiyorum belki seni sevmedi görüşmek istemiyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…