Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Isbankasi altın hesabı ndan 24 ayar aldım.
Kuyumcularda 22 ayar gramlar da var 24 ayar gramlarda, ondan da farklı olabilir
Anladım canım grm altınla bilezik farklı oluyormuş herhalde,,, bi de kuyumcuda pazarlık yapabiliyorsun ama internet olunca olmuyor haliyle,,, hayırlı olsun tekrar

Kızlar aklıma bir şey takıldı sizlere sorayım dedim ücretsiz izinden dönünce ayın kaçında başlamamız gerekiyor o ayki maaşı almak için yoksa başladıktan sonra gecikmeli olarak mı yatar büyük oğlumda nasıl olmuştu unuttum

Çok üzüldüm çok
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah yardımcısı olsun
Dile kolay
Amin allahım

Bazen insanin ters zamanina denk geliyor.
Bi arkadasim birgun zorla kendini davet ettirdi. Hamileyim ve hormonlar karmakarisik zaten. Kizdan bir sogudum
Eve davet ettirdi sanırım
Doğru diyosun insan soğuyor ya
Valla şuraya yazıyorum, bir dahakine ısmarlamıcam, tek çay bile
Arada yapıyorlar , nadiren
Yetti

Ayın 15 inde başlayınca tam maaş alırsınız ama ayın en geç 7 ya da8 i gibi bildirmeniz lazım ki maasi peşin alabilesiniz

Istedigin zaman baslayabilirsin ama odeme zamanlarini kurumla gorus yokusa surmesinler

Am
Amin canım.geçmiş olsun sanada allah korumuş resmen

Nirenir yapıyorlarmış arnavut bir arkadaşım var dedim yanlış anlama nasıl bu kadar altın yapıyodun bilezik kalın modeller 40tlymiş onlardan alıyolar yoksa küçümsüyorlarmış tanıdıkları çok saçma bence varsa var millet desin diye böyle işlere girmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…