- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.441
3 aylık olacağız bir hafta sonraAfiyet olsun bebekli olunca hem iş hem yemek zor oluyor dimi inşallah bugün güzel uyursun bebeğin ne kadarlık
Isbankasi altın hesabı ndan 24 ayar aldım.Hayırlı olsun yaaa bu kuyumcular neden böyle ben grm ı 240 a aldım
150 idi 100 kaldı anlatamamisim :) inşallah en yakın zamanda gelirlerNeyse seninde yarısı gelmiş inşallah diğer yarısı da çok sürmeden gelir
Anladım canım grm altınla bilezik farklı oluyormuş herhalde,,, bi de kuyumcuda pazarlık yapabiliyorsun ama internet olunca olmuyor haliyle,,, hayırlı olsun tekrarIsbankasi altın hesabı ndan 24 ayar aldım.
Kuyumcularda 22 ayar gramlar da var 24 ayar gramlarda, ondan da farklı olabilir
Bayağı varmış canım inşallah en kısa zamanda gelir sanki eski sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden de miydi150 idi 100 kaldı anlatamamisim :) inşallah en yakın zamanda gelirler
Aynen konusu geçmişti düğünden sonra yapacağız dediler ama yapması zor geliyor ondan bu kadar geciktiriyorlarBayağı varmış canım inşallah en kısa zamanda gelir sanki eski sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden de miydi
Hımmm anladım canım inşallah yaptırırlarAynen konusu geçmişti düğünden sonra yapacağız dediler ama yapması zor geliyor ondan bu kadar geciktiriyorlar
Çok üzüldüm çokBiraz önce arkadaşımın bebeğini kaybettiği haberini aldım agustos 15teydi doğumu benim dünyam başıma yıkıldı onun hissettiklerini düşünemiyorum aynı zamanda olcaktı bebişlerimiz benim düşük olmuştu onunkiyle avunuyoduk rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Eve davet ettirdi sanırımBazen insanin ters zamanina denk geliyor.
Bi arkadasim birgun zorla kendini davet ettirdi. Hamileyim ve hormonlar karmakarisik zaten. Kizdan bir sogudum
Kızlar aklıma bir şey takıldı sizlere sorayım dedim ücretsiz izinden dönünce ayın kaçında başlamamız gerekiyor o ayki maaşı almak için yoksa başladıktan sonra gecikmeli olarak mı yatar büyük oğlumda nasıl olmuştu unuttum
Kızlar aklıma bir şey takıldı sizlere sorayım dedim ücretsiz izinden dönünce ayın kaçında başlamamız gerekiyor o ayki maaşı almak için yoksa başladıktan sonra gecikmeli olarak mı yatar büyük oğlumda nasıl olmuştu unuttum
Peşin verip sonra bir kısmını geri alıyorlar ya kuruşuna kadar öyle olsun istemiyorum ondan sordum teşekkür ederimIstedigin zaman baslayabilirsin ama odeme zamanlarini kurumla gorus yokusa surmesinler
Teşekkür ederim :)Ayın 15 inde başlayınca tam maaş alırsınız ama ayın en geç 7 ya da8 i gibi bildirmeniz lazım ki maasi peşin alabilesiniz
Kalbi durmuş ilk doğumuda 6.5 aylıkken olmuştu yaşadı minnoş kocaman kız oldu bunuda erken bekliyorlardı ömrü yetmemişYaaaaaaa çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın neden olmuş ki acaba az da kalmış doğumuna
Amin canım.geçmiş olsun sanada allah korumuş resmenAlya allah sabir versin diyecek cok fazla birsey yok
Biz simdi eve girdik denize gittik su cok iyi geldi yaz sonuna kdr ara ara gidicem
Evden birseyler hazirladik visne kaynatip dondurmustum tam denk geldi
Coook yoruldum
Frizbi oynuyorduk dudagima geldi icten sisti morardi ama patlamadi cok korktum dun sehpanin cami kaydi agagima carpti minicik kesti
Uzerimde birseyler donuyor ama anlamadim
Nirenir yapıyorlarmış arnavut bir arkadaşım var dedim yanlış anlama nasıl bu kadar altın yapıyodun bilezik kalın modeller 40tlymiş onlardan alıyolar yoksa küçümsüyorlarmış tanıdıkları çok saçma bence varsa var millet desin diye böyle işlere girmekAltın alamadım acil bir yazı yazmam gerekti kaldıDüğüne geldik gelinin kollar dirseklere kadar dolu boynunda zincirler koca koca altınlar ki kına gecesi bu takı töreni yarın akşam düğünde.Kiraladılarmı acaba bu altınları
Peşin verip sonra bir kısmını geri alıyorlar ya kuruşuna kadar öyle olsun istemiyorum ondan sordum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?