Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aşı yerim cok aciyor kolum tutmuyor desem yeridir.
1 mak. Camasir astim balkona. Etrafi toparladim. Yatma vakti geldi. Iyi geceler

Misafir gidince bende balkonda 2 saat vişne çekirdeği çıkarttım şekere yatırdım . Yarın lojmana arkadaşlarla beraber pikniğe gideceğiz yoruldum ama ya

Kalbi durmuş ilk doğumuda 6.5 aylıkken olmuştu yaşadı minnoş kocaman kız oldu bunuda erken bekliyorlardı ömrü yetmemiş
Yaaaa kuzum benim yaaa önce ki Doğumu küçüktü keşke bunu da biraz erken alsalarmış

Günaydın yine uyandık sanki birşey varmış gibi sinir oluyorum

Günaydın bende çok oldu uyanalı küçük cadı kızımla üzüm yiyoruzzz
Günaydın bende 2 gündür bebeğin hareketlerini çok net şekilde hissettiğim için uyumakta güçlük çekiyorum sürekli hareket halinde sabah sağdan sola kaydığı için gözümü açtım ne oluyor diye birde dışarıdan da görünüyor anne olmak çok zormuş

Çok güzel canım,,, benim kızım özellikle yemek yiyince hareketleniyordu bende sırf hareket etsin diye sürekli yiyordum sonuç 22.5 kilo

Çok güzel canım,,, benim kızım özellikle yemek yiyince hareketleniyordu bende sırf hareket etsin diye sürekli yiyordum sonuç 22.5 kilo
Hahaha mesela birisi ile sohbet ediyorum oda o esnada hareket ediyorsa konuşmayı kesip durma ihtiyacı hissediyorum alışacağım herhalde bu duruma

Ugrasmak istemediğim için diyorum çalışmadığım ücreti almak istediğim anlamı nasıl çıktı

Hayir ben size demedim siz 1 gun bile calissaniz onlar 1 gunluk maas hesaplamli 30 gun yatirip 29 unu geri almak secenek olmamali siz rahat olun diye demistim benim yazdigim onlarla alakali sizle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…