- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.461
Yaaaa kuzum benim yaaa önce ki Doğumu küçüktü keşke bunu da biraz erken alsalarmışKalbi durmuş ilk doğumuda 6.5 aylıkken olmuştu yaşadı minnoş kocaman kız oldu bunuda erken bekliyorlardı ömrü yetmemiş
Günaydın bende çok oldu uyanalı küçük cadı kızımla üzüm yiyoruzzzGünaydın yine uyandık sanki birşey varmış gibisinir oluyorum
Günaydın bende 2 gündür bebeğin hareketlerini çok net şekilde hissettiğim için uyumakta güçlük çekiyorum sürekli hareket halinde sabah sağdan sola kaydığı için gözümü açtımGünaydın bende çok oldu uyanalı küçük cadı kızımla üzüm yiyoruzzz
Çok güzel canım,,, benim kızım özellikle yemek yiyince hareketleniyordu bende sırf hareket etsin diye sürekli yiyordum sonuç 22.5 kiloGünaydın bende 2 gündür bebeğin hareketlerini çok net şekilde hissettiğim için uyumakta güçlük çekiyorum sürekli hareket halinde sabah sağdan sola kaydığı için gözümü açtımne oluyor diye birde dışarıdan da görünüyor anne olmak çok zormuş
Hahaha mesela birisi ile sohbet ediyorum oda o esnada hareket ediyorsa konuşmayı kesip durma ihtiyacı hissediyorum alışacağım herhalde bu durumaÇok güzel canım,,, benim kızım özellikle yemek yiyince hareketleniyordu bende sırf hareket etsin diye sürekli yiyordum sonuç 22.5 kilo
Vardır doktorların bildikleri nasibi yokmuş dünyada demekkiYaaaa kuzum benim yaaa önce ki Doğumu küçüktü keşke bunu da biraz erken alsalarmış
Aynen canım rabbim bir daha yaşatmaz inşallahVardır doktorların bildikleri nasibi yokmuş dünyada demekki
İnş canıöAynen canım rabbim bir daha yaşatmaz inşallah
Bebeğe kontsantre oluyorsundurHahaha mesela birisi ile sohbet ediyorum oda o esnada hareket ediyorsa konuşmayı kesip durma ihtiyacı hissediyorum alışacağım herhalde bu duruma
Sicak kapatacaksan birsey olmaz hic korkmaReçelimi ocağa koydum hayırlısı
Ugrasmak istemediğim için diyorum çalışmadığım ücreti almak istediğim anlamı nasıl çıktıKac gunse o kdr maas hesaplamalilar ztn fazla yatirmalari dogru degilki
Ugrasmak istemediğim için diyorum çalışmadığım ücreti almak istediğim anlamı nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?