Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslinda kirazlari su ve sekerle kaynatip kavanozlasan kolay olmaz mi tucecim. Kişin pratik olur bebekle
Buzluğa koydum bile pürecim ben düdüklüye donuk şekilde atıyorum üzerine 2 kaşık şeker biraz su 5 dk pişiyor altını kapatıyorum. Kevgirden geçirip nektar yapmış oluyorum

Buzluğa koydum bile pürecim ben düdüklüye donuk şekilde atıyorum üzerine 2 kaşık şeker biraz su 5 dk pişiyor altını kapatıyorum. Kevgirden geçirip nektar yapmış oluyorum
Himm aslinda iyi fikir. Cunku esim sadece suyunu icip meyvesini birakiyor. Senin tariften yapsam meyve suyu olmus gibi olur. Begenir

Himm aslinda iyi fikir. Cunku esim sadece suyunu icip meyvesini birakiyor. Senin tariften yapsam meyve suyu olmus gibi olur. Begenir
Ben öyle komposto şeklinde yapınca sanki boşuna yapmış gibi hissediyorum eşin gibi bizde öyle pek yemiyoruz zaten üzümü filan öyle yapıyorum ya bunu direk nektar diye düşündüm. Arkadaşım dün nektar yaptığını söylüyordu şeftali bugün ondan öğreneceğim nasıl yapıyor belki bende denerim

Yorgunluktan öldüm bittim reçel kaynadı 10 tane yarım kg kavanoz oldu ama ben çok yoruldum bulaşık makinası çalıştırdım ocağı sildim kahvaltı hazırladım onu kaldırdım tencereleri yıkadım şuan çok uykuluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…