- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.761
Ben adanada universitede iken oyle alismistim ki. Hala canim cok ceker. En guzel adanada yeniyorKızlar r günaydın gece canım paça ve mumbar istedi toplam 95 tl
Bakalım bugün ne kadar harcayacağımm
Biz bildiğin abarttık mide fesadı geçircektim birde begenöedim dedim eşim gülüyor sünnetleyip sevap almak için mi yedinDışarıda bende artık sevmiyorum ama bazen insan dayanamıyor yiyor öyle durumlardada avm de ev yemekleri yapan yerlerden yiyorum
Ben hiç yemedim erkek kardeşim bayılıyor öyle yiyeceklereKızlar r günaydın gece canım paça ve mumbar istedi toplam 95 tl
Bakalım bugün ne kadar harcayacağımm
Para olsa da alsak. Maasa 16 gun varAltın düşmeye başlamış elimdeki nakit parayla gram alcam emir verdim ama gelmedi bir türlü 255 e öğleden sonra düşerse alırım
Niye bu kadar sinirlendinEşim msj yazdı tayine gidecek arkadaşlarına dışarıda yemek düzenlemişler oraya gidecekmiş biliyorum aslında ama hafta sonu olacaktı neyse bu arada biz sigarasını her ay toplu alıyoruz şimdi baktım normalde hızlı tükenmiş. Uzun bir mesaj yazdım sinirlendim oda sadece haklısın aşkım yazmış ( evet haklıyım) geceye kadar görüşmesek iyi olacak karar verdim
Fazla sigara içmiş olmasına yoksa dışarıda arkadaşlarıyla filan olacağı için asla sinirlenmedim . Birde canım trip atmak istediNiye bu kadar sinirlendin
Benimki fondaydı 10 gram işbankasında var onu satcam üstünede para ekleyip 32 grama tamamlamak istiyorum ben alınca kesin düşer zatenPara olsa da alsak. Maasa 16 gun var
Valla bizde oyle yapiyoruz artik. Hediyelesme yerine disarda guzel bi yemek yiyoruz. Veya evde guzel special bir masa hazirliyoruzFazla sigara içmiş olmasına yoksa dışarıda arkadaşlarıyla filan olacağı için asla sinirlenmedim . Birde canım trip atmak istediCuma günü benim Doğum günüm bakalım dışarıda yiyelim kutlayalım filan diyecek mi hediyeleşmiyoruz zaten . Hiç Cuma ile ilgili yorum yapmayacağım kendi bir plan yapsın bakalım
Konuyla alakasız çin takvimi ile bebişlerinizin cinseyeti uyuyor mu
Aynen canım bende adanadayım ve çok seviyoruzBen adanada universitede iken oyle alismistim ki. Hala canim cok ceker. En guzel adanada yeniyor
Bilmeyen insana çok kötü kokuyor ama taşı gerçekten çok güzelBen hiç yemedim erkek kardeşim bayılıyor öyle yiyeceklere
Kız çıkmıştı çin takvimine göre, erkek oldu
Ama oğlumu her gören kız sanıyor hala, bir bucuk yaşında. Artık gına geldi herkesin kız sanmasından
Ben 2 kızım da da baktım 2 diye de kız ve kızlar,,,, benim de küçük kızım 11 aylık kimse kız olduğuna inanmıyor pembe elbise giydiriyorum yine de soran var millete hayret ediyorum gerçekten
Hahahhhhhh ya. Var ya gerçekten çok tuhaflarSormayın ya ben de sinir oluyorum artık :)
Mavi kareli emekli amca gömleği giydirdim o gün bile sordular kız mı diye :))
Ooo hızlı başlamışsın birikimeCuma günü 500 dolar bozmuştum.Şimdi o parayla 11 gr altın aldım 256 dan. Allah bereket versin birikimlerimize
Benim oğlumuda her gören bunun arkası kız diyor 9 yildirHahahhhhhh ya. Var ya gerçekten çok tuhaflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?