Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende çayın demlenmesini bekliyorum daha doğrusu bekleyemiyorum canım çok istiyor şuan sonra temizlik yapacağım ardına marketten biber alıp doğramak istiyorum güneşe akşama yemek domates çorbası , tavada etli patates yapayım .

Merhabalar
Bugün çok işim var ufaklık uyursa başlayacağım hemen
Akşama menemen yapayım diyorum dünden çorba var karpuz keserim kahvaltılık çay

Eşim msj yazdı tayine gidecek arkadaşlarına dışarıda yemek düzenlemişler oraya gidecekmiş biliyorum aslında ama hafta sonu olacaktı neyse bu arada biz sigarasını her ay toplu alıyoruz şimdi baktım normalde hızlı tükenmiş. Uzun bir mesaj yazdım sinirlendim oda sadece haklısın aşkım yazmış ( evet haklıyım) geceye kadar görüşmesek iyi olacak karar verdim

Niye bu kadar sinirlendin

Niye bu kadar sinirlendin
Fazla sigara içmiş olmasına yoksa dışarıda arkadaşlarıyla filan olacağı için asla sinirlenmedim . Birde canım trip atmak istedi Cuma günü benim Doğum günüm bakalım dışarıda yiyelim kutlayalım filan diyecek mi hediyeleşmiyoruz zaten . Hiç Cuma ile ilgili yorum yapmayacağım kendi bir plan yapsın bakalım

Valla bizde oyle yapiyoruz artik. Hediyelesme yerine disarda guzel bi yemek yiyoruz. Veya evde guzel special bir masa hazirliyoruz

Ben adanada universitede iken oyle alismistim ki. Hala canim cok ceker. En guzel adanada yeniyor
Aynen canım bende adanadayım ve çok seviyoruz
Ben hiç yemedim erkek kardeşim bayılıyor öyle yiyeceklere
Bilmeyen insana çok kötü kokuyor ama taşı gerçekten çok güzel
Kız çıkmıştı çin takvimine göre, erkek oldu

Ama oğlumu her gören kız sanıyor hala, bir bucuk yaşında. Artık gına geldi herkesin kız sanmasından

Ben 2 kızım da da baktım 2 diye de kız ve kızlar,,,, benim de küçük kızım 11 aylık kimse kız olduğuna inanmıyor pembe elbise giydiriyorum yine de soran var millete hayret ediyorum gerçekten

Ben 2 kızım da da baktım 2 diye de kız ve kızlar,,,, benim de küçük kızım 11 aylık kimse kız olduğuna inanmıyor pembe elbise giydiriyorum yine de soran var millete hayret ediyorum gerçekten

Sormayın ya ben de sinir oluyorum artık :)

Mavi kareli emekli amca gömleği giydirdim o gün bile sordular kız mı diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…