Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yani bende başlarsam hiç bitmiyor masraflar kredi kartınada yüklemiycem iyi gitti bu ay öbür ay tatile gidiyoruz şükür yer ayarlaması yapıcaz
Kurban bayramının arkasına bizde gidiyoruz tatile baya masraflı olacak gibi

pure hazel benim birikim hedefim 100 gramdı 32 oldu aylık birikimleri gtam devam edersem tamamlayacak gibiyim üstüne birazda dolar almıştım onları bozdurmadım ağustos ve eylülde biraz az olur kurban tatil sonra okul kışlık falan derken ama dikkatli gitmeye çalışıyorum. Nohutumuz var agustos gibi o satılırsa toptan bilezik almak istiyorum.Kp emekli olursa aldıkları borcuda gönderirler diye umut ediyorum onuda eklerim 25-30 gram arası

Marketten 3 kg köy biberi 2 kabak aldım 2 ekmek 9 tl ödedim . Biberleri yarın doğrayıp güneşe koyarım bugün yoruldum o yüzden yapamayacağım sil süpür yaptım ütü yapıp markete gittim kabak yemeği pişirdim kendime

temizlik yaptım dinleniyorum şimdi devam edicem bavul açacağım bugün koymaya başlayacağım
Bir buçuk aydır dışardan yemedik ama eşim yiyor tabi o çok masraflı bir adam :)
Bir buçuk ay daha böyle çok dikkatli gitmemiz lazım
Ufaklığa 250 TL gelmişti harcamıştık bu ay ilk onu yerine koyacağım Gr olarak
Büyük oğlumda 50 Gr altın gelmişti toplamda onu borca vermiştik bundan sonraki ilk hedefim onu yerine koymak 2 bilezik yaptırıp hatıra olarak takmak
Ufaklığa gelenleri de bilezik yaptırıp takmak istiyorum
Zamanında çok saf davrandım kendime kızmıyorum akıl değneği oldu bana ama tekrar yaparsam aynı hataları çok kızarım o yüzden hassas davranıyorum

Bende bebeğe gelecek tüm hediyeleri bilezik yapmak istiyorum zaten öyle bir hediye gelmez eşimin tarafında öyle altın takma filan yok . Kv altın takar görümcemler 1 er tane çeyrek . Benim teyzemler Amcamlar filan takarlar bizde adet öyle harcamadan tutmam lazım eşim de allahtan o konuda destek veriyor bana

Kurban bayramının arkasına bizde gidiyoruz tatile baya masraflı olacak gibi
Siz nereyi düşünüyorsunuz.gecen evlilik yıldönümümüzde dolaşa dolaşa gittik süperdi bu yılda egede görmediğimiz yerlere gidrlim diyoruz saldaya falanda gidelim her ilde bir gece kalırız bildiğin kendi turumuz oluyor ben çadır bile istedimde eşim çok istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…