- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.781
Evet purecim öyle birşey var TSK için emir bekleniyorKizlar maaslar bayram dolayisiyla erken mi yatacak. Boyle bi soylenti var. Duyan bilen var mi
Iyi olur insallah bakalimEvet purecim öyle birşey var TSK için emir bekleniyor
Eşime sordum da 9 unda hesaba geçer emir bekliyorum demiştiIyi olur insallah bakalim
Kardeşini siması çagırır derler peşinden gelen kız mı yoksaKız çıkmıştı çin takvimine göre, erkek oldu
Ama oğlumu her gören kız sanıyor hala, bir bucuk yaşında. Artık gına geldi herkesin kız sanmasından
Birde kızın olsa ne güzel olur bıcır bıcır evi şenlendirirBenim oğlumuda her gören bunun arkası kız diyor 9 yildir
Erken yatınca tüm hesaplar karşıyor benim vaktinde alsaydık keşkeEvet purecim öyle birşey var TSK için emir bekleniyor
Kardeşini siması çagırır derler peşinden gelen kız mı yoksa
Valla erken yatarsa işte bende o paraya hiç dokunmadan devam etmeye çalışacağımErken yatınca tüm hesaplar karşıyor benim vaktinde alsaydık keşke
Yani bende başlarsam hiç bitmiyor masraflar kredi kartınada yüklemiycem iyi gitti bu ay öbür ay tatile gidiyoruz şükür yer ayarlaması yapıcazValla erken yatarsa işte bende o paraya hiç dokunmadan devam etmeye çalışacağım
Doktora gidecek misinYani bende başlarsam hiç bitmiyor masraflar kredi kartınada yüklemiycem iyi gitti bu ay öbür ay tatile gidiyoruz şükür yer ayarlaması yapıcaz
Kurban bayramının arkasına bizde gidiyoruz tatile baya masraflı olacak gibiYani bende başlarsam hiç bitmiyor masraflar kredi kartınada yüklemiycem iyi gitti bu ay öbür ay tatile gidiyoruz şükür yer ayarlaması yapıcaz
Bende bebeğe gelecek tüm hediyeleri bilezik yapmak istiyorum zaten öyle bir hediye gelmez eşimin tarafında öyle altın takma filan yok . Kv altın takar görümcemler 1 er tane çeyrek . Benim teyzemler Amcamlar filan takarlar bizde adet öyle harcamadan tutmam lazım eşim de allahtan o konuda destek veriyor banatemizlik yaptım dinleniyorum şimdi devam edicem bavul açacağım bugün koymaya başlayacağım
Bir buçuk aydır dışardan yemedik ama eşim yiyor tabi o çok masraflı bir adam :)
Bir buçuk ay daha böyle çok dikkatli gitmemiz lazım
Ufaklığa 250 TL gelmişti harcamıştık bu ay ilk onu yerine koyacağım Gr olarak
Büyük oğlumda 50 Gr altın gelmişti toplamda onu borca vermiştik bundan sonraki ilk hedefim onu yerine koymak 2 bilezik yaptırıp hatıra olarak takmak
Ufaklığa gelenleri de bilezik yaptırıp takmak istiyorum
Zamanında çok saf davrandım kendime kızmıyorum akıl değneği oldu bana ama tekrar yaparsam aynı hataları çok kızarım o yüzden hassas davranıyorum
Siz nereyi düşünüyorsunuz.gecen evlilik yıldönümümüzde dolaşa dolaşa gittik süperdi bu yılda egede görmediğimiz yerlere gidrlim diyoruz saldaya falanda gidelim her ilde bir gece kalırız bildiğin kendi turumuz oluyor ben çadır bile istedimde eşim çok istemiyorKurban bayramının arkasına bizde gidiyoruz tatile baya masraflı olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?