- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.741
İş yerinde bir abla var şehit yakını olduğundan girmiş bütün tavuk alıyorum 3-5 yemek oluyor diyor nasıl üzülüyorum küçücük zaten market tavuğu çoluk çocuk nasıl yiyolar keşke fazla kazansakta ramazan kolileri gibi yapar dağıtırdımAynen öyle birşey diyemiyorum para olmayınca ne yenecek güç mü yeter ya
Çok ilginç ya bugün arkadaşlar konuşuyor ona göre hamile kalmış çogul gebelik içinde takvimi vatmışEvet uyuyor benim
Boynerde %70 indirim var sözde 3 hafta önce yarısıydı fiyatlar çok şükür dışarda yemiyoruz sık sık en şaşırdığım nokta eşim hersey çok pahalı dedi hiç bişey almadıYemekten döndük. Ne kadar harcadik bilmek istemiyorum. Karttan gitti.
Hersey heryer pahali
Aman ya ben İnanmıyorum kendim de açıp bakmadım görümcemler bakmışlar bana onlardan duydumÇok ilginç ya bugün arkadaşlar konuşuyor ona göre hamile kalmış çogul gebelik içinde takvimi vatmış
Kız Çin’e göreKonuyla alakasız çin takvimi ile bebişlerinizin cinseyeti uyuyor mu
Görümcenlerde az değil ya meraka gelAman ya ben İnanmıyorum kendim de açıp bakmadım görümcemler bakmışlar bana onlardan duydum
Ya bilimsel açıklaması yok zatenKız Çin’e göre
Ama bizim cinsiyet belli değil
Bence tesadüf denk gelmişitir tutturanlar
Son adet tarihine göre mi bakılıyor acaba ben bilmiyorum ama eşimi arayıp onu sormuşlardıGörümcenlerde az değil ya meraka gel
Son adet gördüğün ay,doğum günün ay gün yıl olarak yazıyomuşunSon adet tarihine göre mi bakılıyor acaba ben bilmiyorum ama eşimi arayıp onu sormuşlardı
Dışarıda bende artık sevmiyorum ama bazen insan dayanamıyor yiyor öyle durumlardada avm de ev yemekleri yapan yerlerden yiyorumBoynerde %70 indirim var sözde 3 hafta önce yarısıydı fiyatlar çok şükür dışarda yemiyoruz sık sık en şaşırdığım nokta eşim hersey çok pahalı dedi hiç bişey almadıyemeği ben ödedim hediyeleri o almıştı e-bebekte çok uygun hersey bence(hediyelik takımlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?