Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen öyle birşey diyemiyorum para olmayınca ne yenecek güç mü yeter ya
İş yerinde bir abla var şehit yakını olduğundan girmiş bütün tavuk alıyorum 3-5 yemek oluyor diyor nasıl üzülüyorum küçücük zaten market tavuğu çoluk çocuk nasıl yiyolar keşke fazla kazansakta ramazan kolileri gibi yapar dağıtırdım

Yemekten döndük. Ne kadar harcadik bilmek istemiyorum. Karttan gitti.
Hersey heryer pahali
Boynerde %70 indirim var sözde 3 hafta önce yarısıydı fiyatlar çok şükür dışarda yemiyoruz sık sık en şaşırdığım nokta eşim hersey çok pahalı dedi hiç bişey almadıyemeği ben ödedim hediyeleri o almıştı e-bebekte çok uygun hersey bence(hediyelik takımlar)

Dışarıda bende artık sevmiyorum ama bazen insan dayanamıyor yiyor öyle durumlardada avm de ev yemekleri yapan yerlerden yiyorum

Gunaydinlar herkese
Mutlu haftalar...
Güne 1 tl simit almakla başlamış bulunmaktayım
Geçtiğimiz hafta harcama konusunda iyi gittik,darısı bu haftanın başına insallah
Gerçi böylede çok sıkıldık evde,dışarı çıkmayalım harcamaları toparlayalim derken,küçük çaplı bir ev bunalımına girdik galiba.
Ama dışarı çıkınca da harcanma ma ihtimali yok.Heleki çocukla.
Mutlaka hiç bişey yapmasak markete uğruyoruz,o indirimli,bu az kaldı diye diye yine bir dünya harcamayla dönüyoruz eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…