- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.721
Emeğin geçen gün 4.5 lt 29tlye gördüm.yerel market artık daha indirimli burdaEvet siviyaglar pahalanmis. 35ten asagi yok gibi.
Kg fiyatı bimde bile 12 tl indirimli benceBizim kullandigimiz çay 26.90 olmus. 23e alirdik.
Toz şeker 21den aşagi goremedim 5kglik.
Bi markette kampanyA vardi tavuk poset kg 9.90. Indirimli mi sizce. Gercek fiyati mi bu. Şenpiliç
Emek marka duymadim rastlamadim sanirim hic.Emeğin geçen gün 4.5 lt 29tlye gördüm.yerel market artık daha indirimli burda
Tavukta korkuyorum ben bir kere marketten aldım günü geçmemişti fena kokusu vardı iade ettik hemenKg fiyatı bimde bile 12 tl indirimli bence
Arkadaşım geçen bimden almış alma dedikçe oradan alıyor eve gitti bi resim attı aman allahım ya o tavuğun halini görmen lazımdı şoka girdim midem bulandıTavukta korkuyorum ben bir kere marketten aldım günü geçmemişti fena kokusu vardı iade ettik hemen
Gerçekten ya marketlerden tavuk alınmıyor daha reyona varmadan kötü koku geliyor,,,,Arkadaşım geçen bimden almış alma dedikçe oradan alıyor eve gitti bi resim attı aman allahım ya o tavuğun halini görmen lazımdı şoka girdim midem bulandı
Tavuğu temizliyorlar ve poşetliyorlar ya bu yarım temizlenmişti ay feciydi görüntüGerçekten ya marketlerden tavuk alınmıyor daha reyona varmadan kötü koku geliyor,,,,
Aynen alo yu seviyorum ben ve şuan marketlerde hep 40 tl üstü..Deterjani da pahalidan sattilar sattilar simdi de piyasaya normal fiyattan suruyorlar stok eritiyorlar
İnanırım ne kadar doğru bilmiyorum bim son kullanöa tarihini drğiştiriyormuş.Bizim burda şok market var kasada 1 saat tuttular vakti yokmuş dizmeye hava sıcak tavuk bekler mi ya hiç güvenmiyorum ama insanlar ucuz diye alıyor napsınlar bütçeleri neye elverirse artık.Arkadaşım geçen bimden almış alma dedikçe oradan alıyor eve gitti bi resim attı aman allahım ya o tavuğun halini görmen lazımdı şoka girdim midem bulandı
Bir müjde veriyorummmm
Size ALO diyorum
Aynen öyle birşey diyemiyorum para olmayınca ne yenecek güç mü yeter yaİnanırım ne kadar doğru bilmiyorum bim son kullanöa tarihini drğiştiriyormuş.Bizim burda şok market var kasada 1 saat tuttular vakti yokmuş dizmeye hava sıcak tavuk bekler mi ya hiç güvenmiyorum ama insanlar ucuz diye alıyor napsınlar bütçeleri neye elverirse artık.
Benimde almam lazım deterjan hediye baktık yok avm gezdik yemek yiyip çıkmıştık o kadar çok dolaştıkki eşim dışarda yiyelim dedi sevmedim menü aldık bide ben tutturdum çok güzel kokuyor diye evde yemeye alıştım galiba köfte bile garip geliyorAynen alo yu seviyorum ben ve şuan marketlerde hep 40 tl üstü..
32 ye bulmuşken aldım hoş stokta var bir paket açılmamış buda fazladan olsun..
Ben yudum yağdan başka kullanmıyorum çocukluğumuzdan beridir hep kullandığımız icin bana nedense daha kaliteli geliyor
Bilmediğim başka marka vardır 33 tl falan ama almadım onlari
Evet uyuyor benimKonuyla alakasız çin takvimi ile bebişlerinizin cinseyeti uyuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?