Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim kullandigimiz çay 26.90 olmus. 23e alirdik.
Toz şeker 21den aşagi goremedim 5kglik.
Bi markette kampanyA vardi tavuk poset kg 9.90. Indirimli mi sizce. Gercek fiyati mi bu. Şenpiliç
Kg fiyatı bimde bile 12 tl indirimli bence

Tavukta korkuyorum ben bir kere marketten aldım günü geçmemişti fena kokusu vardı iade ettik hemen
Arkadaşım geçen bimden almış alma dedikçe oradan alıyor eve gitti bi resim attı aman allahım ya o tavuğun halini görmen lazımdı şoka girdim midem bulandı

Arkadaşım geçen bimden almış alma dedikçe oradan alıyor eve gitti bi resim attı aman allahım ya o tavuğun halini görmen lazımdı şoka girdim midem bulandı
Gerçekten ya marketlerden tavuk alınmıyor daha reyona varmadan kötü koku geliyor,,,,

Deterjani da pahalidan sattilar sattilar simdi de piyasaya normal fiyattan suruyorlar stok eritiyorlar
Aynen alo yu seviyorum ben ve şuan marketlerde hep 40 tl üstü..
32 ye bulmuşken aldım hoş stokta var bir paket açılmamış buda fazladan olsun..
Ben yudum yağdan başka kullanmıyorum çocukluğumuzdan beridir hep kullandığımız icin bana nedense daha kaliteli geliyor
Bilmediğim başka marka vardır 33 tl falan ama almadım onlari

İnanırım ne kadar doğru bilmiyorum bim son kullanöa tarihini drğiştiriyormuş.Bizim burda şok market var kasada 1 saat tuttular vakti yokmuş dizmeye hava sıcak tavuk bekler mi ya hiç güvenmiyorum ama insanlar ucuz diye alıyor napsınlar bütçeleri neye elverirse artık.

Aynen öyle birşey diyemiyorum para olmayınca ne yenecek güç mü yeter ya

Benimde almam lazım deterjan hediye baktık yok avm gezdik yemek yiyip çıkmıştık o kadar çok dolaştıkki eşim dışarda yiyelim dedi sevmedim menü aldık bide ben tutturdum çok güzel kokuyor diye evde yemeye alıştım galiba köfte bile garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…