- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.821
Geçiktirici kullanabilirsin aslında yılda bir deda oluyor.çocuklar küçükken zor arkadaşım eltisiyle gidiyor uykularında dönüşümlü bakıyorlar iyide anlaşıyor zaten eltiler keyifli zaman geçiriyolarİzmir ılıksu sanırım ismini tam hatırlamıyorum ama zaten benim regl dönemine denk geliyor ben giremem denize havuza gezelim dedik kızlarla biraz zor olur gibi ufaklıgın kangurusu var büyük mızmız o yorar bizi
Bencede ya bak şöyle yapabilirsin önce sadece betayı kontrol ettirirsin. Yükseldiğini görünce ki bence şuan seninki 1000 üzeri olabilir. 10 gün bekle bayramdan önce bi kontrole git bakalımHastaneye gideriz öbür tahliller içinde doktor saglık ocagından labratuara gidinceye kadar çok bekliyor demişti
Ayy güleceğim yoktu 4 liraya kabak çiçeği aldım unutup da geldim
Birde kabak çiçeği dolduracavim diye gidip marketten pirinç aldım
Ben de bi kere yastık kılıfı almıştım 2-3 çift falan hepsini unutmuşum pazarda
Benim adetim 5 gün geçtiğinde değerim 10.000 di1000 üzerine çıktığı zaman sağlık ocağında tam değer görünmüyor sadece 1000 üzeri olduğunu öğreniyorsun
Yaaaa ohhhh mis gibi benim de bir sürü ütün var ve hiç yapasım yokkkkBütün gün ütü yaptım çok yoruldum . Çooook birikmişti :) şükür kurtuldum
Zaten düzensiz benim kistler çok spiralde olunca geciktirici kullanılır mı hiç bilmiyorum eczacıya sormam lazımGeçiktirici kullanabilirsin aslında yılda bir deda oluyor.çocuklar küçükken zor arkadaşım eltisiyle gidiyor uykularında dönüşümlü bakıyorlar iyide anlaşıyor zaten eltiler keyifli zaman geçiriyolar
Birde kabak çiçeği dolduracavim diye gidip marketten pirinç aldım
Canım benim de bu sene reglime denk geliyordu bende geciktiricisi kullandım bi sıkıntı olmadı,,, çocuklar kaç yaşında ,,, bence imkanın varsa bebek arabasını yanına al gerçekten çok rahatlıkİzmir ılıksu sanırım ismini tam hatırlamıyorum ama zaten benim regl dönemine denk geliyor ben giremem denize havuza gezelim dedik kızlarla biraz zor olur gibi ufaklıgın kangurusu var büyük mızmız o yorar bizi
Biri 6 olcak diğeri 3 küçük uyum sağlar yormazda büyük kızım kardeşini çok kıskanıyor o yüzden rahat vermiyor bebek arabasını alabilirz aslında arabada her olursaCanım benim de bu sene reglime denk geliyordu bende geciktiricisi kullandım bi sıkıntı olmadı,,, çocuklar kaç yaşında ,,, bence imkanın varsa bebek arabasını yanına al gerçekten çok rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?