Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçiktirici kullanabilirsin aslında yılda bir deda oluyor.çocuklar küçükken zor arkadaşım eltisiyle gidiyor uykularında dönüşümlü bakıyorlar iyide anlaşıyor zaten eltiler keyifli zaman geçiriyolar

Hastaneye gideriz öbür tahliller içinde doktor saglık ocagından labratuara gidinceye kadar çok bekliyor demişti
Bencede ya bak şöyle yapabilirsin önce sadece betayı kontrol ettirirsin. Yükseldiğini görünce ki bence şuan seninki 1000 üzeri olabilir. 10 gün bekle bayramdan önce bi kontrole git bakalım

İyi akşamlar
Mesajları okuyamadım
Yazıp çıkıcam
2 dereotlu poğaça (3)
Çay- kahve-su (5) işyerinde
Öğle yemeği (15) (ev yemekleri)
Marketten ;İnce çorap , törpü, hazır ağda, diş fırçası. Su (35)
Yeğenime minik araba şoktan (7,500)
Ortalama 66,00 TL ki bişey almamış gibi eriyor gidiyor ,

Zaten düzensiz benim kistler çok spiralde olunca geciktirici kullanılır mı hiç bilmiyorum eczacıya sormam lazım

Canım benim de bu sene reglime denk geliyordu bende geciktiricisi kullandım bi sıkıntı olmadı,,, çocuklar kaç yaşında ,,, bence imkanın varsa bebek arabasını yanına al gerçekten çok rahatlık

Canım benim de bu sene reglime denk geliyordu bende geciktiricisi kullandım bi sıkıntı olmadı,,, çocuklar kaç yaşında ,,, bence imkanın varsa bebek arabasını yanına al gerçekten çok rahatlık
Biri 6 olcak diğeri 3 küçük uyum sağlar yormazda büyük kızım kardeşini çok kıskanıyor o yüzden rahat vermiyor bebek arabasını alabilirz aslında arabada her olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…