Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben hep sabahları ekmek arası hazırlıyorum tost filan İşe götürüyor . Çarşıya gitmem lazım 2 gün evveldi telefonunuma msj geldi hgs cezası diye ilk sattığımız araba için hgs almıştım onu sattıktan sonra aklıma gelip kapattırmamışım . Alan adam ihlal yapmış müşteri hizmetleri ile görüştüm benim sattığım tarihten sonra olduğu için sorumlu değilmişim kapattırın dedi halletmem lazım . Eşim ben erken gelirim birlikte gideriz dedi ama gerek yok ben hallederim hamileyim diye elim ayağım tutmuyor sanıyor

Günaydın herkese
Güne yine 1 simit alarak başladım.
Dün oğlumun doğum günüydü.Biz daha önce halaları,kuzenleri buradayken güzel bir hazırlık yaparak kutlamıştık erkenden.Babanne ve halalar yapalım demişlerdi bende kabul etmiştim.
Ama yinede dünü boş geçirmek istemedik eşimle.Isten giderken pasta alıp apartmanda yaktık.Annemide tembihledik kapıyı oğlana açtır diye.Şook oldu,alık alık bakakaldi
Ama benim doğum günüm olmuştu dedi.Ama inanılmaz sevindi gözlerinde o ışığı gördük ya bize yetti
50 pasta,harcamamiz oldu.
Hediye işini ilk kutladigimizda halletmiştik.

Pastane ye giderken pazarın yanından geçtik
Batı karadenizden fiyat bildiriyorum
Taze fasulye 5
Barbunya 10
Biber 5-6
Dolma biber 4-5
Domates 4-5
Yerli üretici pazarının fiyatları bunlar,diğer tarafa geçmedik.
Biber domates çok pahalı ya

Günaydın

Sabah ilk uyandığımda kuşlarımın kafesini açtım, öyle mutlu uçuyorlar ki... kıyamamm

Kahvaltımı yaptım, müzik dinliyorum şuan. Suat Sunayı:)

Eşim iş gereği bir hafta şehir dışına gidecek,
Biraz moralim bozuldu.. ilk kez bu kadar ayrı kalacağız..
Perşembe günü doktor randevumuz var, ilk kez yalnız gideceğim...
bir hafta boyunca annem yada görümcelerim bana eşlik eder, aslında tek kalsam da sorun değil bana göre ama eşim içim rahat olmaz diyor.

Bencede ya bak şöyle yapabilirsin önce sadece betayı kontrol ettirirsin. Yükseldiğini görünce ki bence şuan seninki 1000 üzeri olabilir. 10 gün bekle bayramdan önce bi kontrole git bakalım
Uzun bir yol haritası düşünüyoruz bende gitmeden önce bir kontrole gideyim diye düşündüm.

Biber domates çok pahalı ya
Malesef öyle,normal manav pazarda nekadar bilmiyorum.Gunluk yemek,salata ve kahvaltı için olani yerli üreticiden alıyoruz.şekilsiz organik domates.Biberde 7-8tl idi 5-6 tl arasına indi.Dahada düşmez burada.
Kışlık domatesi manav pazardan alacağız.2 tl falandı en son.Hafta sonu elstra bir şey olmazsa onu alip halledeceğiz insallah

Sabah sabah sinir oldum.Eşimin konvoy iptal olmuş kendı imkanıyla gelecek inş başına birdeyim gelmez bileti tekrar değiştirecektık 10gun yer yok uçakta.Ne saçma bir sistem
Hey allahım ya bir sağ Salim gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…