- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.841
Gönlümüzden ailecek minnoş bir kız geçiyorBirde kızın olsa ne güzel olur bıcır bıcır evi şenlendirir
Biber domates çok pahalı yaPastane ye giderken pazarın yanından geçtik
Batı karadenizden fiyat bildiriyorum
Taze fasulye 5
Barbunya 10
Biber 5-6
Dolma biber 4-5
Domates 4-5
Yerli üretici pazarının fiyatları bunlar,diğer tarafa geçmedik.
Uzun bir yol haritası düşünüyoruz bende gitmeden önce bir kontrole gideyim diye düşündüm.Bencede ya bak şöyle yapabilirsin önce sadece betayı kontrol ettirirsin. Yükseldiğini görünce ki bence şuan seninki 1000 üzeri olabilir. 10 gün bekle bayramdan önce bi kontrole git bakalım
Kuzum ya pahalı sizin pazar burda barbunya 7tl domates1.5,2tl biber 3tl gibi hoş ben akiam pazarına gidiyorum fiyatlar düşüyor birazBiber domates çok pahalı ya
Bizümde çökertme kebabıydı menü bildiğin ete doyanıyorum bu araSelam kızlar. Bugün biraz temizlik yaptım
Yemek olarak da çökertme kebabı yaptım bugünkü harcama
Tavuk,, ekmek ,,, kola toplamda 15 tl
En kısa zamanda minnolun haberini alırız inş meryem süresini okumakta faydalıymış bende onu okuycam hamileliği kolaylaştırıyormuşGönlümüzden ailecek minnoş bir kız geçiyorAma hangisi hayırlısı ve sağlıklısı ise Allah onu nasip etsin insallah
Niye böyle acaba ya domates 2.75Kuzum ya pahalı sizin pazar burda barbunya 7tl domates1.5,2tl biber 3tl gibi hoş ben akiam pazarına gidiyorum fiyatlar düşüyor biraz
Malesef öyle,normal manav pazarda nekadar bilmiyorum.Gunluk yemek,salata ve kahvaltı için olani yerli üreticiden alıyoruz.şekilsiz organik domates.Biberde 7-8tl idi 5-6 tl arasına indi.Dahada düşmez burada.Biber domates çok pahalı ya
Allah yar ve yardımcınız olsun insallahSabah sabah sinir oldum.Eşimin konvoy iptal olmuş kendı imkanıyla gelecek inş başına birdeyim gelmez bileti tekrar değiştirecektık 10gun yer yok uçakta.Ne saçma bir sistem
Amiinnn insallahEn kısa zamanda minnolun haberini alırız inş meryem süresini okumakta faydalıymış bende onu okuycam hamileliği kolaylaştırıyormuş
Hey allahım ya bir sağ Salim gelseydiSabah sabah sinir oldum.Eşimin konvoy iptal olmuş kendı imkanıyla gelecek inş başına birdeyim gelmez bileti tekrar değiştirecektık 10gun yer yok uçakta.Ne saçma bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?