- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.861
Ya hadi buraya sebze meyve gelirken burası çok uzak bir sürü taşıma ücreti diyorlar Güney Doğu diye vişneyi 10 tl ye getirdiler ya . Hadi burası böyle de oraya ne oluyor acaba anlamış değilimMalesef öyle,normal manav pazarda nekadar bilmiyorum.Gunluk yemek,salata ve kahvaltı için olani yerli üreticiden alıyoruz.şekilsiz organik domates.Biberde 7-8tl idi 5-6 tl arasına indi.Dahada düşmez burada.
Kışlık domatesi manav pazardan alacağız.2 tl falandı en son.Hafta sonu elstra bir şey olmazsa onu alip halledeceğiz insallah
Evet burası gerçekten pahalı bir yer.Ustelik ılçede yaşıyoruz.Burada büyük bir tesis var çalışmak için 7000 bin çalışanı var. gelir düzeyi yüksek diye herşey pahalı. burada.Esnafin hiç müdânasi yok malesef. Ama başkada calisma sahasi yok.Orada calismiyorsan vay haline.Ama tabi iyi parayi asıl kadrolular kazaniyor.Bizim gibi yan kadrolar ise neredeyse onlarin 4/1 ücretine calisiyor.Ama esnaf bunu bir türlu anlamiyor.satilik ve kiralık ev fiyatları çok uçuk.buyuk illerle aynı emlak piyasası.Kuzum ya pahalı sizin pazar burda barbunya 7tl domates1.5,2tl biber 3tl gibi hoş ben akiam pazarına gidiyorum fiyatlar düşüyor biraz
Bencede 12 haftalık hamileydim haha bi havalıydık görmen lazım eşim izne çıktı doktora gittik ikili test verdim cinsiyet öğrendik doktor dedi ki git yüz güneşlen dinlenUzun bir yol haritası düşünüyoruz bende gitmeden önce bir kontrole gideyim diye düşündüm.
Gorumcemlerde sınıra yakın guney doğuda tayin sebebiyle 10 yıldır.Buraya geldiklerinde bu ne böyle diyorlar.Gercekten çok pahalı.Esime zamanında gidelim diye çok direttim.Ailesinin baskısından gitmedi.Simdide cook pişman.Ya hadi buraya sebze meyve gelirken burası çok uzak bir sürü taşıma ücreti diyorlar Güney Doğu diye vişneyi 10 tl ye getirdiler ya . Hadi burası böyle de oraya ne oluyor acaba anlamış değilim
Ama cidden saçma bence herşeye bir bahaneleri var anlayamıyorum benGorumcemlerde sınıra yakın guney doğuda tayin sebebiyle 10 yıldır.Buraya geldiklerinde bu ne böyle diyorlar.Gercekten çok pahalı.Esime zamanında gidelim diye çok direttim.Ailesinin baskısından gitmedi.Simdide cook pişman.
B En tavuklusunu yaptım canımBizümde çökertme kebabıydı menü bildiğin ete doyanıyorum bu ara
Olabilir ben sebzeciyim aslında b12 düşük diye et yiyordum o da seçe seçe yagsız dana şükür eşimde kuzu vs sevmiyor senin kızceleri çol merak ediyorum cadılar çok tatlıdır şimdiB En tavuklusunu yaptım canım
Ben 2. Kızıma hamileyken acayip et aşeriyordum burnuma misss gibi kokuyordu,,, şimdi cadı kızım da eti çok seviyor demek ki karnındayken o istiyormuşşşş
allah yardımcısı olsun kazasız belasız gelsin benim eşimde ırak sınırından kamyonun arkasında diyarbakıra gelmiş ordan uçakla gelmiştiSabah sabah sinir oldum.Eşimin konvoy iptal olmuş kendı imkanıyla gelecek inş başına birdeyim gelmez bileti tekrar değiştirecektık 10gun yer yok uçakta.Ne saçma bir sistem
Biz marmara bölgesindeyiz ondan kaynaklı olabilir her türlü sebze öeyve yetişiyorya eşimin dayıları şimdi meyve yollamaya başlar ihracat yapıyolar bizede gönderiyorlar sagolsun komposto meyve suyu hep onlardan oluyor geçen yıl incir şeftali çilek direk topladım benide çagırın yardıma diyorum kıyamıyolarNiye böyle acaba ya domates 2.75
ben hiç yiyemedim hamileyken et balık tavuk çocuklarda pek sevmiyorB En tavuklusunu yaptım canım
Ben 2. Kızıma hamileyken acayip et aşeriyordum burnuma misss gibi kokuyordu,,, şimdi cadı kızım da eti çok seviyor demek ki karnındayken o istiyormuşşşş
Lekelenmeler neden kaynaklıymış rahim genişliyor diye mi?bende o dönemlerde kk girmeye başlamıştım ya bizim öbüründe pastalar hediyeler süpriz yapmıştı eşim bide akşam iş yemeği vardı geldi gitti hemen.ilk olunca daha yoğun yasanıyordur heyecan öbür yıl oğluşunla birlikte tatil yaparsınız o saglıklı olsunda gerisi boşBencede 12 haftalık hamileydim haha bi havalıydık görmen lazım eşim izne çıktı doktora gittik ikili test verdim cinsiyet öğrendik doktor dedi ki git yüz güneşlen dinlen1 gün sonra sabaha karşı yola çıkacağız eve geldik ultrason resimlerine bakıyoruz lekelenmem başladı acile gittik yatış yaptılar . Açık büfe hayali kurarken kv evine gidip pinekledik
Ben normalde balığı çok severim ton balığını bile özlüyorum resmen inş çocuklarında sever çok zor yemek ayrımı yapan çocukben hiç yiyemedim hamileyken et balık tavuk çocuklarda pek sevmiyor
Okuyunca bile değişik oldum rabbim kazasız belasız kavuştursun inşallah yardımcısı olsun kazasız belasız gelsin benim eşimde ırak sınırından kamyonun arkasında diyarbakıra gelmiş ordan uçakla gelmişti
Ay ne güzel yaBiz marmara bölgesindeyiz ondan kaynaklı olabilir her türlü sebze öeyve yetişiyorya eşimin dayıları şimdi meyve yollamaya başlar ihracat yapıyolar bizede gönderiyorlar sagolsun komposto meyve suyu hep onlardan oluyor geçen yıl incir şeftali çilek direk topladım benide çagırın yardıma diyorum kıyamıyolar
Yaaaaaaaa benim büyük kız tabi hastası ama sebzeyi hiç sevmiyorben hiç yiyemedim hamileyken et balık tavuk çocuklarda pek sevmiyor
Sağlıklı , huzurlu , çok güzel yepyeni bir yaş olsun minik paşa için insallahGünaydın herkese
Güne yine 1 simit alarak başladım.
Dün oğlumun doğum günüydü.Biz daha önce halaları,kuzenleri buradayken güzel bir hazırlık yaparak kutlamıştık erkenden.Babanne ve halalar yapalım demişlerdi bende kabul etmiştim.
Ama yinede dünü boş geçirmek istemedik eşimle.Isten giderken pasta alıp apartmanda yaktık.Annemide tembihledik kapıyı oğlana açtır diye.Şook oldu,alık alık bakakaldi
Ama benim doğum günüm olmuştu dedi.Ama inanılmaz sevindi gözlerinde o ışığı gördük ya bize yetti
50 pasta,harcamamiz oldu.
Hediye işini ilk kutladigimizda halletmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?