Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya hadi buraya sebze meyve gelirken burası çok uzak bir sürü taşıma ücreti diyorlar Güney Doğu diye vişneyi 10 tl ye getirdiler ya . Hadi burası böyle de oraya ne oluyor acaba anlamış değilim

Kuzum ya pahalı sizin pazar burda barbunya 7tl domates1.5,2tl biber 3tl gibi hoş ben akiam pazarına gidiyorum fiyatlar düşüyor biraz
Evet burası gerçekten pahalı bir yer.Ustelik ılçede yaşıyoruz.Burada büyük bir tesis var çalışmak için 7000 bin çalışanı var. gelir düzeyi yüksek diye herşey pahalı. burada.Esnafin hiç müdânasi yok malesef. Ama başkada calisma sahasi yok.Orada calismiyorsan vay haline.Ama tabi iyi parayi asıl kadrolular kazaniyor.Bizim gibi yan kadrolar ise neredeyse onlarin 4/1 ücretine calisiyor.Ama esnaf bunu bir türlu anlamiyor.satilik ve kiralık ev fiyatları çok uçuk.buyuk illerle aynı emlak piyasası.

Uzun bir yol haritası düşünüyoruz bende gitmeden önce bir kontrole gideyim diye düşündüm.
Bencede 12 haftalık hamileydim haha bi havalıydık görmen lazım eşim izne çıktı doktora gittik ikili test verdim cinsiyet öğrendik doktor dedi ki git yüz güneşlen dinlen 1 gün sonra sabaha karşı yola çıkacağız eve geldik ultrason resimlerine bakıyoruz lekelenmem başladı acile gittik yatış yaptılar . Açık büfe hayali kurarken kv evine gidip pinekledik

Ya hadi buraya sebze meyve gelirken burası çok uzak bir sürü taşıma ücreti diyorlar Güney Doğu diye vişneyi 10 tl ye getirdiler ya . Hadi burası böyle de oraya ne oluyor acaba anlamış değilim
Gorumcemlerde sınıra yakın guney doğuda tayin sebebiyle 10 yıldır.Buraya geldiklerinde bu ne böyle diyorlar.Gercekten çok pahalı.Esime zamanında gidelim diye çok direttim.Ailesinin baskısından gitmedi.Simdide cook pişman.

Ama cidden saçma bence herşeye bir bahaneleri var anlayamıyorum ben hani bu salçalık domates varya bursa mı deniyordu uzun uzun şişe domates o buraya hiç gelmiyor bilmiyorlar daha doğrusu salça da yapılmıyor

Bizümde çökertme kebabıydı menü bildiğin ete doyanıyorum bu ara
B En tavuklusunu yaptım canım
Ben 2. Kızıma hamileyken acayip et aşeriyordum burnuma misss gibi kokuyordu,,, şimdi cadı kızım da eti çok seviyor demek ki karnındayken o istiyormuşşşş

Günaydın Kızlar,

Pazar akşama doğru kardeşim İstanbul a geçerken bize uğradılar, annemi de getirmişler kızım çok sevindi, tam sürpriz oldu. Annem gelemem işlerim var diyordu dayanamamış torunu telefonda "annanne gelsene dayımgille" deyince Bu hafta kızıma tatil çok şükür evde annannesi çok güzel bakar ona.

Dün domatesimizi kavanoza koymadan tarttım 7 kg kadar (tam 7 kg değildi) domatesten 460 gr kuru domates çıktı.
İnşallah ağız tadıyla yeriz.

Patates ve surulmelik çikolata toplamda 19 lira gün harcaması.
Yarın pazara gidicem, buzdolabını doldurmanın zamanıdır artık kış için.
Barbunya,yeşil fasulye,vişne,kayısı alicam buzluk için.Domates sosu,patlıcan,biber kurutma filan hiç yapmadım,kesin yapamam da ziyan olmasın ama burdaki hazirliklarinizi gordukce çok ozeniyorum,maşallah size

Ben 2. Kızıma hamileyken acayip et aşeriyordum burnuma misss gibi kokuyordu,,, şimdi cadı kızım da eti çok seviyor demek ki karnındayken o istiyormuşşşş
Olabilir ben sebzeciyim aslında b12 düşük diye et yiyordum o da seçe seçe yagsız dana şükür eşimde kuzu vs sevmiyor senin kızceleri çol merak ediyorum cadılar çok tatlıdır şimdi

Sabah sabah sinir oldum.Eşimin konvoy iptal olmuş kendı imkanıyla gelecek inş başına birdeyim gelmez bileti tekrar değiştirecektık 10gun yer yok uçakta.Ne saçma bir sistem
allah yardımcısı olsun kazasız belasız gelsin benim eşimde ırak sınırından kamyonun arkasında diyarbakıra gelmiş ordan uçakla gelmişti

Niye böyle acaba ya domates 2.75
Biz marmara bölgesindeyiz ondan kaynaklı olabilir her türlü sebze öeyve yetişiyorya eşimin dayıları şimdi meyve yollamaya başlar ihracat yapıyolar bizede gönderiyorlar sagolsun komposto meyve suyu hep onlardan oluyor geçen yıl incir şeftali çilek direk topladım benide çagırın yardıma diyorum kıyamıyolar

ben hiç yiyemedim hamileyken et balık tavuk çocuklarda pek sevmiyor

Lekelenmeler neden kaynaklıymış rahim genişliyor diye mi?bende o dönemlerde kk girmeye başlamıştım ya bizim öbüründe pastalar hediyeler süpriz yapmıştı eşim bide akşam iş yemeği vardı geldi gitti hemen.ilk olunca daha yoğun yasanıyordur heyecan öbür yıl oğluşunla birlikte tatil yaparsınız o saglıklı olsunda gerisi boş

Güzel günler hepinize
Güne market ve manav harcamalarıyla başladım
1er kilodan biraz fazla kiraz ve üzüm 21 lira
Market ; iki simit , Burçak Kurabi, cherry domates , günlük ped orası da 21 lira
İki de bazlama aldım onlar da 5 lira
Bakalım akşama ne pişiririz

@okyonus hayırlısıyla kavuşursunuz insallah

Son düzenleme:
Ay ne güzel ya

Sağlıklı , huzurlu , çok güzel yepyeni bir yaş olsun minik paşa için insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…