Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşimi yolladiktan sonra tdkrar uyumusum simdi kalktik oglisle kahvalti yapicaz.
okyonus gunuydogu bizim zamanimizda da boyleydi konvoy vs. Sag saglim gelsin.
Bu yil senin cektigin stresi kimse cekmedi.
Insana tatil rezervasyonunu birak hayalini bile kurdurtmuyor

Merhaba.8 gündür tatildeyiz.para su gibi harcanıyor. En çok sevindiğim sadece denizle yetinmeyip didim çevresindeki tüm ören yerleri ve müzeleri de gezebilmemiz oldu.bir günu de bodruma ayirdik.inşallah perşembe dönüş yoluna geçeceğiz.

Evet rahim genişlediği için olan bir lekeydi 3 hafta devam etti ilaç iğne kullandım önlem amaçlı sonra geçti

faturalar 70 elektrk 70 su 26 doğalgaz eşimle benim telefon toplam 63 falan aidata zam gelecekmiş zaten vermiyorlar artınca hiç vermezler
Bizim elektrik gelmedi daha doğalgazdada belli bir miktar olmayınca eylüle atıyor.su bu aralar yüksek vergi kullanım bedelini aşıyor resmen

Ama cidden saçma bence herşeye bir bahaneleri var anlayamıyorum ben hani bu salçalık domates varya bursa mı deniyordu uzun uzun şişe domates o buraya hiç gelmiyor bilmiyorlar daha doğrusu salça da yapılmıyor
Bizim buralarda söbe domates diye adlanriliyor
Malesef bulunduğumuz ilçede maddi olarak geçinmek çok zor.

Bizim buralarda söbe domates diye adlanriliyor
Malesef bulunduğumuz ilçede maddi olarak geçinmek çok zor.
Hiç duymadım gelin bir hafta kışıkları alın gidin sizin oralar bayağı lüks bacımeşim durmadan arıyor bugün tahlili verdim doktor dediki hamile kaydını açtır sonra dedim idrar tahlili yanışmazki diyor

Bizde ne hikmetse yaz ayında bile elektirik faturasını düşüremiyoruz.geçen 2 ay tesadüf mü artık 116.70 ve 116.2 tl geldi 2 ay üst üste.Ilk faturada diffüz yoktu bu fiyattı.

2.faturada difriz+tadilat için ustalara evden elektirik taktik bikac gün.
Yine aynı geldi.Neden halen anlamış değiliz.Ikisinin de kullanim metre küpleri farklı,ayrıca standart tarife kullanıyormuşuz.

Fırın,kettle kuşlanımı fazla olmuştur belki ilk ay

Valla bizde küçük pariste oturuyoruz diyoruz
Ayyy ne güzel hamile kaydını açtır lafını duymak
Allah inşallah sağ salim kucağınıza aldirsincook cookkk amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…