- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #39.881
Evet rahim genişlediği için olan bir lekeydi 3 hafta devam etti ilaç iğne kullandım önlem amaçlı sonra geçtiLekelenmeler neden kaynaklıymış rahim genişliyor diye mi?bende o dönemlerde kk girmeye başlamıştım ya bizim öbüründe pastalar hediyeler süpriz yapmıştı eşim bide akşam iş yemeği vardı geldi gitti hemen.ilk olunca daha yoğun yasanıyordur heyecan öbür yıl oğluşunla birlikte tatil yaparsınız o saglıklı olsunda gerisi boş
Kaç lira oldu bu yıl geçen yıl işbankasının kredi kartıyla ücretsiz geçiyorduk bizimde bu ay almamız gerekBu arada herkese müzekartı şiddetle tavsiye ediyorum.
Gözün aydın çok sıcak bildiğin su boşalıyoruz azcık yağsa keşkePtt ye gitti hgs işini hallettim iyi oldu ya
bizde var kredi kartı müze kartım yok onunla giriliyordu eskiden yakın zamanda hiç gitmedimKaç lira oldu bu yıl geçen yıl işbankasının kredi kartıyla ücretsiz geçiyorduk bizimde bu ay almamız gerek
İşbankasının anlaşması bitmiş kaldırıldı o artık.ben hiç açtırmamıştım öyle bile giriliyordu troia falan çok pahalıydı geçen yılbizde var kredi kartı müze kartım yok onunla giriliyordu eskiden yakın zamanda hiç gitmedim
Bizim elektrik gelmedi daha doğalgazdada belli bir miktar olmayınca eylüle atıyor.su bu aralar yüksek vergi kullanım bedelini aşıyor resmenfaturalar 70 elektrk 70 su 26 doğalgaz eşimle benim telefon toplam 63 falan aidata zam gelecekmiş zaten vermiyorlar artınca hiç vermezler
Bizim buralarda söbe domates diye adlanriliyorAma cidden saçma bence herşeye bir bahaneleri var anlayamıyorum benhani bu salçalık domates varya bursa mı deniyordu uzun uzun şişe domates o buraya hiç gelmiyor bilmiyorlar daha doğrusu salça da yapılmıyor
Cook teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinSağlıklı , huzurlu , çok güzel yepyeni bir yaş olsun minik paşa için insallah
Hiç duymadım gelin bir hafta kışıkları alın gidin sizin oralar bayağı lüks bacımBizim buralarda söbe domates diye adlanriliyor
Malesef bulunduğumuz ilçede maddi olarak geçinmek çok zor.
Sende hamur işini çok seviyorsun evde pogaca vs yapsan daha az maliyetli olmaz mıTünaydın
Sabah pastanede 7,50 harcadım
Çay markası aldım 50 TL lik
Öğle yemeği evde
Başka da harcama yapmam
Fırın,kettle kuşlanımı fazla olmuştur belki ilk ayBizde ne hikmetse yaz ayında bile elektirik faturasını düşüremiyoruz.geçen 2 ay tesadüf mü artık 116.70 ve 116.2 tl geldi 2 ay üst üste.Ilk faturada diffüz yoktu bu fiyattı.
2.faturada difriz+tadilat için ustalara evden elektirik taktik bikac gün.
Yine aynı geldi.Neden halen anlamış değiliz.Ikisinin de kullanim metre küpleri farklı,ayrıca standart tarife kullanıyormuşuz.
Valla bizde küçük pariste oturuyoruz diyoruzHiç duymadım gelin bir hafta kışıkları alın gidin sizin oralar bayağı lüks bacımeşim durmadan arıyor bugün tahlili verdim doktor dediki hamile kaydını açtır sonra dedim idrar tahlili yanışmazki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?