- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.041
Hayırlı olsun eviniz canım 7 sene uzun ama başlamak bitirmenin yarısıdır demişler geçip gidiverir seneler aylık ne kadar ödemeniz var ev içinEvi 180000 e aldik 7 yil odeyecegiz 30000 altinlar 155000de kredi cektik. Yavas yavas odenip gidyor. insallah sizde evinizi hayirli hayirli alirsiniz.
Firin tepsisinde yapiyorum 2 tepsi cikiyorpure hazel hamurun tarifini vermisti sagolsun resmini cekmistim yukleyebilirsem yuklerim buraya
Ayy o cips kola cok kotu ya esim hala haftada 1-2 kere aliyor ama bir ara ana ogunumuz olduydu.aksam olsada film izlerken cips kola yesek derdim. Simdi surekli kuruyemis oluyor evde. Bir de cayin yanina kek kurabiye yapiyorum. simdi bu duzene alistik gibi bakalim
İstanbul'da 200 Gr fırın ekmeği 1 TLSıfır harcama
Markete gitmedim. Yarın harcarız
1 tl hangi ekmek acaba?
Biz 3,25tl ya da 2,25tl ödüyoruz
Ek dersi nasıl degerlendiriyorsun canımBenimde her ay bin lira ödedigim kredi kartim var. O da biterse. Haziranda insallah 2bin kenara atabilirim ek ders ve esimin katkisi olmadan.
İzmir'de de ekmek 1 TL Kayseri'de de sen hangi ekmekten alıyorsunSıfır harcama
Markete gitmedim. Yarın harcarız
1 tl hangi ekmek acaba?
Biz 3,25tl ya da 2,25tl ödüyoruz
Ekşi maya Tam buğday ya da çavdarİzmir'de de ekmek 1 TL Kayseri'de de sen hangi ekmekten alıyorsun
Canim ev kredimiz, faturalar, kredi karti ,kira, ve biraz da borcumuz vardi .bunlari ödedikten sonra aylik harcamalari ayiriyorum .geri kalanini da birikime.Ek dersi nasıl degerlendiriyorsun canım
Sagol cnm. 3200 seklinde oduyoruz benm maas+ekders oraya gidiyor sadece bana harclik kaliyorHayırlı olsun eviniz canım 7 sene uzun ama başlamak bitirmenin yarısıdır demişler geçip gidiverir seneler aylık ne kadar ödemeniz var ev için
Sende yaz canim katil aramiza. Birbirimizden fikir aliyoruz ve cok işe yariyor bunlar. Kendinden biraz bahseder misin . Evli misin çalisiyor musun . Birikim yapiyor musunKızlar yazmasam da okuyorum burda yazdıklarınızı.İnanın bana para biriktirme motivasyonu sağladınız.Hayatımda ilk kez para biriktiriyorum da. :) Yazmaya devam ediniz lütfen.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?