Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun eviniz canım 7 sene uzun ama başlamak bitirmenin yarısıdır demişler geçip gidiverir seneler aylık ne kadar ödemeniz var ev için

Benim 1000 TL güne 800 TL kreş kalan 1000 TL de harçlık kaliyor eşimin maaşı kk ve faturalarla bitiyor ek dersle de elden borcum var onu vermeye çalışıyorum
Kk kapatabilirsek her ay tam altın almayı düşünüyorum

Selam kızlar
Finish tablet benim makinede erimiyor nedense olanları hep dağıttım.
Fairy ya da finish jel kullaniyorum, ikisinden de memnunum.
Bugunku harcama durumu şöyle;
Öğlen dışarıda yemek 14 TL ( normalde dışarıda pek yemem midem rahatsız oluyor, arkadaşın dogumgunu diye çıktık)
Pazardan yeşillik ve domates 13 TL
Manavdan mevye 26 TL
Ekmek 1 TL
Akşama yemeğim var.
Yarın biraz erken gelip evde güzel bir yemek hazırlamayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun eviniz canım 7 sene uzun ama başlamak bitirmenin yarısıdır demişler geçip gidiverir seneler aylık ne kadar ödemeniz var ev için
Sagol cnm. 3200 seklinde oduyoruz benm maas+ekders oraya gidiyor sadece bana harclik kaliyor

Kızlar yazmasam da okuyorum burda yazdıklarınızı.İnanın bana para biriktirme motivasyonu sağladınız.Hayatımda ilk kez para biriktiriyorum da. :) Yazmaya devam ediniz lütfen.Sevgiler.
Sende yaz canim katil aramiza. Birbirimizden fikir aliyoruz ve cok işe yariyor bunlar. Kendinden biraz bahseder misin . Evli misin çalisiyor musun . Birikim yapiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…