- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.021
Fairy daha güzel bence canimFinish powerball classic nasil. Kullanan var mi. Ben fairy kullaniyorum memnunum.
Yarin 2li alimda indirimde şok markette.
Leke ve artik birakmiyorsa alayim diyorum
Şok un karsininda migros var yarin bi bakayim en iyisiMigrosta carfourda birde gratiste yüzde 50 indirim var canim
Iste gelisigüzel almak istemiyorum bulasik tableti önemli benim icinFairy daha güzel bence canim
migrosa ben bugun baktim deodorantlarda indirim goremedim canim gozumden kacmis olabilir ama.en son 8.5a inmisti orda sanirim ben 6.5 a aldm gratistenŞok un karsininda migros var yarin bi bakayim en iyisi
Kişisel bakım ürünlerinde vardi hep bildiğim kadarıyla dün yanlış mı hatırlıyorum acabamigrosa ben bugun baktim deodorantlarda indirim goremedim canim gozumden kacmis olabilir ama.en son 8.5a inmisti orda sanirim ben 6.5 a aldm gratisten
geçmiş olsunHerkese bereketli gün diliyorum
Sabah pilatese gittim ana dersin sonuna doğru kolum sakatlandı soğutucu sıktılar sonra kulaklarıma basınç indi ki bayılma öncesidir bilirim.
Küp şeker istedim uzandım falan geçti şükür.
Yazmışsınız ya çoğu şey bana da uyuyor.
Bir şey hariç: biz akşam kahvaltısı bir kere yaptık sanırım eşimi kahvaltı ile kaldıramıyorum maalesef.
Bugün harcamam olmayacak ama markete gitsem çeşit olsun diye peynir alsam , kuaföre de uğrasam manikür pedikür yaptırsam diyorum sonra aklıma siz geliyorsunuz. Sanırım kendim yapacağım bakım işlerini.
Cips ben de yiyorum iki gündür ama spor yaparken ne kadar zor karın yağlarını eritmek o yüZden yememeye çalışıciömmmm.
ben finish ve pril kullanıyordumFinish powerball classic nasil. Kullanan var mi. Ben fairy kullaniyorum memnunum.
Yarin 2li alimda indirimde şok markette.
Leke ve artik birakmiyorsa alayim diyorum
Ikili alimda icinde 90 tablet olan 18.68. Fiyati uygun geldi ama tereddütlerim var işteben finish ve pril kullanıyordum
bir gün indirimde fairy denedim
hepsinden iyi benim için :)
ben artık fairy kullanmaya karar verdim.Ikili alimda icinde 90 tablet olan 18.68. Fiyati uygun geldi ama tereddütlerim var işte
24.90Ikili alimda icinde 90 tablet olan 18.68. Fiyati uygun geldi ama tereddütlerim var işte
Bende öyleyim yiyecek icecekte marlaya elimden geldigince dikkat ediyorum.ben artık fairy kullanmaya karar verdim.
Bu tür tercihlerim var benim
belli marka yağ çay şeker deterjan vs gibi
indirimlerni takip edip toplu alıyorum.
arada kullanırım her daim değil dersen alınabilir mesela.
Ben de yaparım onu.
Ana kullandığım farklıdır ara kullandığım farklı
Evet24.90
ikincisi %50 indirimli
bunu diyorsun sanırım.
güzel fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?