- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.001
Esiminde ter kokosu icin kullanilan sabunlu olan deo bitmis bugun.kizlar gunaydin deodorant indirimini bekliyodum ben bi alista 7 8 tane alip epey bi sure kullaniyorum yilbasinda dusmemsti 8×4 10.9 dan 6.5 a dusmus haberinz olsn bn 5tane aldm
güle güle oturun eviniz de 180 bine iyi almissiniz hangi şehirden aldinizEvi 180000 e aldik 7 yil odeyecegiz 30000 altinlar 155000de kredi cektik. Yavas yavas odenip gidyor. insallah sizde evinizi hayirli hayirli alirsiniz.
Firin tepsisinde yapiyorum 2 tepsi cikiyorpure hazel hamurun tarifini vermisti sagolsun resmini cekmistim yukleyebilirsem yuklerim buraya
Ayy o cips kola cok kotu ya esim hala haftada 1-2 kere aliyor ama bir ara ana ogunumuz olduydu.aksam olsada film izlerken cips kola yesek derdim. Simdi surekli kuruyemis oluyor evde. Bir de cayin yanina kek kurabiye yapiyorum. simdi bu duzene alistik gibi bakalim
Flo da indirim vardi. Ayakkabilarini begeniyorum flonunDün 28 liraya ders kitabı aldim
Bugün beğendiğim kitapları alicam internetten.
51.80 kuruş.
Yol masrafım 4 lira.
Ekstra olarak kend8me kışlık ayakkabı almam lazım indirime girmiş midir.
Flodakilerin tamamı su gecirmes mi
Ordan alaym diyorum
Evet floda indirim başlamış canimDün 28 liraya ders kitabı aldim
Bugün beğendiğim kitapları alicam internetten.
51.80 kuruş.
Yol masrafım 4 lira.
Ekstra olarak kend8me kışlık ayakkabı almam lazım indirime girmiş midir.
Flodakilerin tamamı su gecirmes mi
Ordan alaym diyorum
Hoş bulduk canım İzmir'de oturuyorum evliyim 1 oğlum var şuan çalışmıyorum 6 aydır filan evde takılıyorum iste siz kendinizden bahsedebilirmisiniz biraz
Canim bende istanbulda yasiyorumHoş bulduk canım İzmir'de oturuyorum evliyim 1 oğlum var şuan çalışmıyorum 6 aydır filan evde takılıyorum iste siz kendinizden bahsedebilirmisiniz biraz
Allah bağışlasın canım bende birikim yapmaya çalışıyorum oğlumun kumbarasi doğmadan önceden beri var ama ben baya bir dengesizlik harcıyorum yinede bu topik sayesinde baya kendimi kontrol edebilicemi düşünüyorumCanim bende istanbulda yasiyorum
Ögretmenim
1 bebis var. Bakici bakiyor. Birikim yapmaya calisiyoruz burdaki kizlarla
Tasarruf birikim adina herseyi konusuyoruz
Kesinlikle cok faydali oluyoruz birbirimizeAllah bağışlasın canım bende birikim yapmaya çalışıyorum oğlumun kumbarasi doğmadan önceden beri var ama ben baya bir dengesizlik harcıyorum yinede bu topik sayesinde baya kendimi kontrol edebilicemi düşünüyorum
Evet bakalım 15 inde ne kadar olacak.Bu arada maaslar yaklasiyor altin yine yukari yönlü kipirdaniyor
gratiste canimEsiminde ter kokosu icin kullanilan sabunlu olan deo bitmis bugun.
Bu indirim nerde almak lazim
valla her ayin 15inde hep oyle denk geliyo hususimi bilmiyorum bn yilbasindan beri artik duzenimizi esimin maasina gore ayarladim ayin 1inde aliyo birikime ayircaksam onun maasndan kenara koymaya calisiyorum.bu ay param az kaldi dolar aldm onla 200 usd gbi bise.Bu arada maaslar yaklasiyor altin yine yukari yönlü kipirdaniyor
Bizim yol parasi derdimiz yok . İstanbul gibi bir yerde işe yürümek büyük lüks.Bugun 3 kutu bebek mamasi 33.99×3
4 tane deodorant (indirimde diye aldim yoksa 1 tane alirdim)
Is arkadaslarima 2 tane damak cikolata
135 tl odedim.
Yemek ucretsiz
Yol yuruyerek ucretsiz
Baska para harcamadan gunu kapatmayi planliyorum. Yarin gidicek paraciklar 14 subat
Migrosta carfourda birde gratiste yüzde 50 indirim var canimEsiminde ter kokosu icin kullanilan sabunlu olan deo bitmis bugun.
Bu indirim nerde almak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?