Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün 28 liraya ders kitabı aldim

Bugün beğendiğim kitapları alicam internetten.
51.80 kuruş.

Yol masrafım 4 lira.

Ekstra olarak kend8me kışlık ayakkabı almam lazım indirime girmiş midir.
Flodakilerin tamamı su gecirmes mi

Ordan alaym diyorum

Dun aksam alışverişe çıktık
Market 200 tl
Manav 43 tl
30 tl hali yıkamaya verdim
65 internet faturası
40 telefon faturası eşimin
27 benim faturam
4 tl kızım oyuncak ata bindi

Toplamda 409 tl gitti
Aksama kuşbaşı tavuk terbiyeledim tavuk şiş yapicam elektrikli ızgarada pilav salata ayran :))

güle güle oturun eviniz de 180 bine iyi almissiniz hangi şehirden aldiniz

Flo da indirim vardi. Ayakkabilarini begeniyorum flonun

Hoş bulduk canım İzmir'de oturuyorum evliyim 1 oğlum var şuan çalışmıyorum 6 aydır filan evde takılıyorum iste siz kendinizden bahsedebilirmisiniz biraz
Canim bende istanbulda yasiyorum
Ögretmenim
1 bebis var. Bakici bakiyor. Birikim yapmaya calisiyoruz burdaki kizlarla
Tasarruf birikim adina herseyi konusuyoruz

Canim bende istanbulda yasiyorum
Ögretmenim
1 bebis var. Bakici bakiyor. Birikim yapmaya calisiyoruz burdaki kizlarla
Tasarruf birikim adina herseyi konusuyoruz
Allah bağışlasın canım bende birikim yapmaya çalışıyorum oğlumun kumbarasi doğmadan önceden beri var ama ben baya bir dengesizlik harcıyorum yinede bu topik sayesinde baya kendimi kontrol edebilicemi düşünüyorum

Bu arada maaslar yaklasiyor altin yine yukari yönlü kipirdaniyor
valla her ayin 15inde hep oyle denk geliyo hususimi bilmiyorum bn yilbasindan beri artik duzenimizi esimin maasina gore ayarladim ayin 1inde aliyo birikime ayircaksam onun maasndan kenara koymaya calisiyorum.bu ay param az kaldi dolar aldm onla 200 usd gbi bise.
gerci telefon aldgm icn 5 gram ve bu dolar ustune ilave para ucup gitcek ayin 1inde

Bugun 3 kutu bebek mamasi 33.99×3

4 tane deodorant (indirimde diye aldim yoksa 1 tane alirdim)

Is arkadaslarima 2 tane damak cikolata

135 tl odedim.

Yemek ucretsiz
Yol yuruyerek ucretsiz

Baska para harcamadan gunu kapatmayi planliyorum. Yarin gidicek paraciklar 14 subat

Herkese bereketli gün diliyorum
Sabah pilatese gittim ana dersin sonuna doğru kolum sakatlandı soğutucu sıktılar sonra kulaklarıma basınç indi ki bayılma öncesidir bilirim.
Küp şeker istedim uzandım falan geçti şükür.
Yazmışsınız ya çoğu şey bana da uyuyor.
Bir şey hariç: biz akşam kahvaltısı bir kere yaptık sanırım eşimi kahvaltı ile kaldıramıyorum maalesef.
Bugün harcamam olmayacak ama markete gitsem çeşit olsun diye peynir alsam , kuaföre de uğrasam manikür pedikür yaptırsam diyorum sonra aklıma siz geliyorsunuz. Sanırım kendim yapacağım bakım işlerini.
Cips ben de yiyorum iki gündür ama spor yaparken ne kadar zor karın yağlarını eritmek o yüZden yememeye çalışıciömmmm.

Bizim yol parasi derdimiz yok . İstanbul gibi bir yerde işe yürümek büyük lüks.
Benim okul evimle karsilikli. Eşim de servisle gidiyor 10dk. Ona zaten toplu taşima ucretsiz bana da indirimli. Toplu taşimayi kullaninca uygun fiyata gidip geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…