- 26 Şubat 2015
- 2.041
- 4.659
- 333
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.061
Afiyet olsun. Ne güzel olmustur.Bugün eşimle Waffle çekti canımız dışarıda yiyecektik 40 tl fln tutacak
Ben evde yapacağım dedim bazlama ekmeği vardı onu tost makinesinde ısıttım üstüne Nutella kivi muz dilimledim
Harika oldu 40 tl cebimde kaldı
Ekşi maya Tam buğday ya da çavdar
Yunus marketten alıyorum cnmBiraz alakasiz olacak ama bu ekmegi nereden aliyorsunuz?
Guvenilir bir yer mi?
Yunus marketten alıyorum cnm
Cnmmm çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Bir de çağdaşta ekmek var kilo ile bölüp satiyorlar o daha pahalı 7tl verdik ekmeğin yarısına demekki o senin dediğindenBen asciyim bölümüm pasta ekmekcilik.
Eksi maya cok zahmetli bir sey
Biz 14 ile 22 lira arasina satiyoruz. En asagi 48 saatlik bir proses. 2.25 3.25 gibi fiyatlara alinan ekmekler eksi maya ekmegi degil de eksi mayali ekmek oluyor. Yani icine eksi maya katiliyor ama kabarmasini ve mayalanmasini yine endustriyel mayaya borclu.
Alya bu ekmek az tuketiliyor dikkat et bak.Cnmmm çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Bir de çağdaşta ekmek var kilo ile bölüp satiyorlar o daha pahalı 7tl verdik ekmeğin yarısına demekki o senin dediğinden
Allah daha cok artirsin insallahŞubat bordroma baktim 3197 yatmis.
Bereketli olsun insallah.
canım kaç yıllık ogretmensinŞubat bordroma baktim 3197 yatmis.
Ne güzel canım nerdeyse senin maaşı bir yere bağlamıssin borca girmeyince bu çok mümkün olmuyor maalesefSagol cnm. 3200 seklinde oduyoruz benm maas+ekders oraya gidiyor sadece bana harclik kaliyor
Ben bakmadım bak seninkini görünce merak ettim bakayım bende girebilirsemŞubat bordroma baktim 3197 yatmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?