Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Facede gezinirken bazi üye olduğum sayfalarda bir kac aydan beri kadinlar sürekli market alisverisleriniz pazar alisverisleriniz ne kadar tutuyor?. Faturalar ne kadar geliyor? Biz geçinemiyoruz! gibi sorular sorup sitem ediyorlar.ve altlarina yüzlerce yorum var konuyu onaylayan insanlardan.
Demek ki gercekten insanlarin büyük bölümü pahaliliktan şartlardan şikayetci

Yunus marketten alıyorum cnm

Ben asciyim bölümüm pasta ekmekcilik.
Eksi maya cok zahmetli bir sey
Biz 14 ile 22 lira arasina satiyoruz. En asagi 48 saatlik bir proses. 2.25 3.25 gibi fiyatlara alinan ekmekler eksi maya ekmegi degil de eksi mayali ekmek oluyor. Yani icine eksi maya katiliyor ama kabarmasini ve mayalanmasini yine endustriyel mayaya borclu.

Cnmmm çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Bir de çağdaşta ekmek var kilo ile bölüp satiyorlar o daha pahalı 7tl verdik ekmeğin yarısına demekki o senin dediğinden

Cnmmm çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Bir de çağdaşta ekmek var kilo ile bölüp satiyorlar o daha pahalı 7tl verdik ekmeğin yarısına demekki o senin dediğinden
Alya bu ekmek az tuketiliyor dikkat et bak.
Yani digrrinden 2 dilim yerken o ekmegin 1 dilimi ywtiyor. Daha yogun.

günaydınlar
dün 10 lira market harcaması yaptım.
bugün şok markette persil sıvı ikinci alımda adet fiyatı 20 liraya düşüyor. fırsatım olursa ondan almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…