Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Senin mesleğin neydi canım

Günaydın kızlar
spor kahvaltı evi toparlama çamaşırları katlama kirlileri makinaya atma vs derken bu saat oldu.
dışarı çıkıp dolaşacağım,
sahaf ve başka kitapçıları dolaşmayı planlıyorum.
Çok harcama yapmadan.
hava güneşli.
Sabah 7.30 gibi spora çıktığımda yağmur yağacak diye düşünmüştüm beni yanılttı.

Bu arada pure hazel baya iyi birikim yapıyorsunuz.
Hem İstanbul da yaşayıp hem ev kredisi ödeyip hem ayrıca birikim yapıyorsunuz.
Tebrik ederim vallahi.
Eski cok israfçi zamanlarim olsa geçinemezdim dahi.
Ama aldiğimiz gelir de iyi. 2000 lira ile gecinen var bu şehirde. Yeri geliyor 10bin kadar oluyor toplam maaslarimiz. Ee mütevazi geçinen biri olarak 2bin kenara atmak az bile bence. Benim arkadslar maaslarinin yarisindan fazlasini birikime ayiriyorlar

kesinlikle ben de.
çevremdeki insanlar ev araba ikinci araba sahibi falan oldular
ben çok geç fark ettim bazı şeyleri.
ama bu durumda eşimin askerlik sürecinde çalışmaması, sıfır birikimle evlenmemiz falan da etkili oldu tabi...
bundan sonra akıllı olursak biz de birikim yapabiliriz inşallah

Akilli harcamak şart.
Etrafimda 2 kısım insan var. Bazilari benim eski halim ye iç gez harca sonunu düşünme.
Diger kisim da evden dahi cikmayan tatil anlayişi memleket olan balayi bile yapmayi para gider diye erteleyen insanlar(gelir iyi olduğu halde bunu yapiyorlar)
Çok şükür ortasindayim ben. Birikim de yapiyorum harcamayi tatile gitmeyi de biliyorum. Evleneli bu yil uzun gidip kalmayi düşünüyorum ailemein yaninda. Çunku vep tatil yaptik yazlari farkli yerlerde bu yil bayrami ailem ile gecirmek istiyorum. Zaten tatil gibi bana. Annem babam cok iyiler. Gezdirirler. Annem hicbirseye elimi sürdürmez .eşim tarafi da ayni. Denizimiz de var ee daha ne olsun diyorum

Bende ortasında olduğumu düşünüyorum tatilimide yaparım birikimimi de

Altin yükselmiş azicik.
Yarin ödemeler ve biraz harclik ayirdiktan sonra tl olarak mevduat hesabima atacagim.
Şubat toplam birikimim ne kadar olacak bakalim.

canım şimdi internetten halk emeklilik sitesine girdim ayrılma talebi oluşturdum. şimdi ne yapmam gerekli?ama foto çekmedim ki onu nasıl yapayım?

Canım o formun çıktısını alıp dolduracaksın.
İmza felan atılıyor çünkü.
Sonra telefonunla fotoğrafını çekip mail atacaksın halk emekliliğe

Merhabalar :)

Sabah yurumek istemedim hava kotu diye. 2.60 sanirim yol parasi odedim.

5.75 sutlu filtre kahve aldim.

Yemek birazdan ucretsiz.

Aksama esimin plani ne bilmiyorum, evde olacaksak alisveris yapip gecerim yoksa ben daha bir sey harcamam olan esimin paraciklara olur :))

S Spizella eşin memurdu galiba.
Bebiş yokken bir an önce borclari bitirmeli ve biraz kenara atmalisiniz bence.

Canım o formun çıktısını alıp dolduracaksın.
İmza felan atılıyor çünkü.
Sonra telefonunla fotoğrafını çekip mail atacaksın halk emekliliğe
tamam canım taratıp mail de attım aynısını kimlik fotokopisi de dahil fax çektim.
Bende ayni sekilde yaptim. 4 sayfa filan cikti var ama sadece 1 tanesini faksliyorsun bilgilerini yazip
peki kaç günde param yatar 639 yazıyor hepsi yatacak mı kesinti olursa ne kadar keserler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…