- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.101
Senin mesleğin neydi canımBenim de 4693 tl görünüyor
Hadi bakalım iyi günlerde harcayalım diyeceğim de benimkinin tamamı borca gidecek yine
Bi kere bile maaşımın tamamını elime alamadım ya 6,5 senedir çalışıyorum
İnşallah bu sene borçlar bitecek
canım şimdi internetten halk emeklilik sitesine girdim ayrılma talebi oluşturdum. şimdi ne yapmam gerekli?ama foto çekmedim ki onu nasıl yapayım?
Canim ben eş ve cocuk parasi almiyorum.canım kaç yıllık ogretmensin
Esim 3800 aliyor ben calismiyorum benden dolayida aliyor ama yinede arada 600 tl den fazla var
Sendika varsa canimBbde baktimda bana 3008 lira yatmis
Bana hep az yatiyor niye boyle bilmiyorum
Eski cok israfçi zamanlarim olsa geçinemezdim dahi.Bu aradapure hazel baya iyi birikim yapıyorsunuz.
Hem İstanbul da yaşayıp hem ev kredisi ödeyip hem ayrıca birikim yapıyorsunuz.
Tebrik ederim vallahi.
Doktora tezini mi yazıyorsunaraştırma görevlisiyimSuveybe13
henüz ders alıyorum yazın sınavım varDoktora tezini mi yazıyorsun
kesinlikle ben de.Eski cok israfçi zamanlarim olsa geçinemezdim dahi.
Ama aldiğimiz gelir de iyi. 2000 lira ile gecinen var bu şehirde. Yeri geliyor 10bin kadar oluyor toplam maaslarimiz. Ee mütevazi geçinen biri olarak 2bin kenara atmak az bile bence. Benim arkadslar maaslarinin yarisindan fazlasini birikime ayiriyorlar
Akilli harcamak şart.kesinlikle ben de.
çevremdeki insanlar ev araba ikinci araba sahibi falan oldular
ben çok geç fark ettim bazı şeyleri.
ama bu durumda eşimin askerlik sürecinde çalışmaması, sıfır birikimle evlenmemiz falan da etkili oldu tabi...
bundan sonra akıllı olursak biz de birikim yapabiliriz inşallah
Bende ortasında olduğumu düşünüyorum tatilimide yaparım birikimimi deAkilli harcamak şart.
Etrafimda 2 kısım insan var. Bazilari benim eski halim ye iç gez harca sonunu düşünme.
Diger kisim da evden dahi cikmayan tatil anlayişi memleket olan balayi bile yapmayi para gider diye erteleyen insanlar(gelir iyi olduğu halde bunu yapiyorlar)
Çok şükür ortasindayim ben. Birikim de yapiyorum harcamayi tatile gitmeyi de biliyorum. Evleneli bu yil uzun gidip kalmayi düşünüyorum ailemein yaninda. Çunku vep tatil yaptik yazlari farkli yerlerde bu yil bayrami ailem ile gecirmek istiyorum. Zaten tatil gibi bana. Annem babam cok iyiler. Gezdirirler. Annem hicbirseye elimi sürdürmez .eşim tarafi da ayni. Denizimiz de var ee daha ne olsun diyorum
canım şimdi internetten halk emeklilik sitesine girdim ayrılma talebi oluşturdum. şimdi ne yapmam gerekli?ama foto çekmedim ki onu nasıl yapayım?
Bende ayni sekilde yaptim. 4 sayfa filan cikti var ama sadece 1 tanesini faksliyorsun bilgilerini yazipCanım o formun çıktısını alıp dolduracaksın.
İmza felan atılıyor çünkü.
Sonra telefonunla fotoğrafını çekip mail atacaksın halk emekliliğe
S Spizella eşin memurdu galiba.kesinlikle ben de.
çevremdeki insanlar ev araba ikinci araba sahibi falan oldular
ben çok geç fark ettim bazı şeyleri.
ama bu durumda eşimin askerlik sürecinde çalışmaması, sıfır birikimle evlenmemiz falan da etkili oldu tabi...
bundan sonra akıllı olursak biz de birikim yapabiliriz inşallah
tamam canım taratıp mail de attım aynısını kimlik fotokopisi de dahil fax çektim.Canım o formun çıktısını alıp dolduracaksın.
İmza felan atılıyor çünkü.
Sonra telefonunla fotoğrafını çekip mail atacaksın halk emekliliğe
peki kaç günde param yatar 639 yazıyor hepsi yatacak mı kesinti olursa ne kadar keserler acaba?Bende ayni sekilde yaptim. 4 sayfa filan cikti var ama sadece 1 tanesini faksliyorsun bilgilerini yazip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?