Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masada bordo peçete var ve iki adet mum Amerikan servisler ikea hasır yuvarlak

Merhaba kızlar. Her özel günümüz de olduğu gibi bugünde kaynanamdayız. Gorumcem gidiyorms okul için. Sanki çok önemli biri ya da değer verdiğimiz ya da bize çok değer veren biriymiş gibi geldim.
Neyse bugün eşim icin istediğim şeyi bulamadım. Çok yoruldum okuldan sonra ona hediye bulmak için. Bir kemer aldım 15 lira
Kol düğmesi almıştım önceden.gomlekle alınca fiyatını hatrlmdm.
Kendime 10 liraya triko aldm butikteb
Bir haftadan beri canimin istedigi sutlac vardi. Kaynanama 5 kere soyledim ama malesef bak ben ne iyi kaynanaym diye göstereceği biri olmadığı için yapmadı. olsuun
2 liraya sütlaç aldım...
5 6 kase yiyesim vardı.. süt alınca ilk kez deneyeceğim.. tarif konusunda öneriniz olursa dikkate alırım

Bende masayi hazirladim ki eşim aradi kaynim sevdiceğiyle bi uğricakmis.
Ana menünün yanina hemen manti haşladim yogurtlicam sos ile
Hemen biraz da yaprak sarma yaptim
Tatlim filan hersey hazir

Çok hamaratsın maşallah...

Dün bir hamaratligim tuttu. Onda da et kızartıp pilav salata yaptım. Bitmedi yenilmedi.

Cok kolay inan canim
Sen sutu al tarif ederiz.
Kendin yapar miss gibi yersin

bende her zaman buzlukta sarma ve mantı bulundururum ikisini de acil bir durumda pişirmek için. yaza doğru tekrar sarma yapacağım mantıyı da guzel bir yerden getirtirim yine sanirim onu yapmak tek zor

S Spizella eşin memurdu galiba.
Bebiş yokken bir an önce borclari bitirmeli ve biraz kenara atmalisiniz bence.
Çok haklısın
Evet eşim memur
Maaşı biraz daha yüksek olsa iyi olacaktı ama buna da şükür
Çünkü atanmadan önce asgari ücret alıyordu
Şimdi çok daha iyi. İşte şu yeni televizyon işini çıkarmasaydı iyiydi
Gerçi ondan çok ben kullanıyorum tv yi ama olsun

S Spizella eşin memurdu galiba.
Bebiş yokken bir an önce borclari bitirmeli ve biraz kenara atmalisiniz bence.
kesinlikle katiliyorum. Cocuk olmadan biseylerin yatirimini yapmak lazim. Biz gec kaldik ama olsun zararin neresinden donsek kardir

Öyle de yapılmıyor
Birikime alışmamış bir erkeği alıştırmak çok zor
Haklisin evlenince 2 kisilik dusunup 2 kisilik kararlar aliyosun. Evlilik cok zor cocuk daha da zor. Bebegin hayirli ugurlu olsun ins. Hayirli bir sekilde kavusun

Haklisin evlenince 2 kisilik dusunup 2 kisilik kararlar aliyosun. Evlilik cok zor cocuk daha da zor. Bebegin hayirli ugurlu olsun ins. Hayirli bir sekilde kavusun
Amin amin amin

Evet ama iki kişi de olsa insan evi olsun arabası olsun veya hoşuna giden ilgileneceği bir bahçe olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…