Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tamam canım taratıp mail de attım aynısını kimlik fotokopisi de dahil fax çektim.

peki kaç günde param yatar 639 yazıyor hepsi yatacak mı kesinti olursa ne kadar keserler acaba?
Kesintilerden sonra net ödenecek tutarin yazmasi lazim kagitta.
20güne kalmadan yatiyordu galiba. Ben cok beklemedim. Benimki halk emeklilik. Kendi istegimle baslamistim. Sonra ciktim

Kesintilerden sonra net ödenecek tutarin yazmasi lazim kagitta.
20güne kalmadan yatiyordu galiba. Ben cok beklemedim. Benimki halk emeklilik. Kendi istegimle baslamistim. Sonra ciktim
benimki de halk emeklilik. biz zorunlu nisan ayında girdim evet net ödenecek tutar 639 yazıyor bende de ama kesilir diye düşünmüştüm bende.sen ne kadar bekledin peki.

Kizlar İzmir'de ekmek 1.25 olmuş bugün bu arada bugünkü harcamam 3 ekmek 3.75 1 tane su 4 2 tadelle 2.25 toplam 10 TL şimdilik tekrar cikmazsam tabi

Haftasonu da bizi yemeğe çagiran arkadasi ve eşini ağirlayalim diyoruz. Cok lezzetli balik yapmislardi.
Bende ne yaparim bilmiyorum. Ayarlariz artik eşimle.
Hava da çok bunaltici.
Ya ben evde durmaktan hic hoslanmiyorum. Boş günüm dahi olmasin
Havalardan herhalde bu hislerim.
Aksam için yemeklerimi hazirlamaya gececigim birazdan. Bende hediye yok. Eşimde birseyler aldim diyor.

yavvv işte dışarı çıkınca harcıyorsun
işe giderken bile sağa sola bakmam bazen

15 tl 3 kök anneme nergiz aldım
17,5 tl kargo parası verdim
13 küsür saç boyası aldım.

50 tl almıştım yanıma çıkarken
kalanları kumbaraya attım.

yaptığın yemek hazırladığın sofra ve güler yüzün en büyük hediye kuzum

Siz boyle yazinca benimde besten cikasim geldi ya. Yarin bankayi arayip bir konusayim bakalim. Esimde bende zorunlu olarak bes olduk en azindan ben cikayim
canım ben çıktım çok kolaymış şimdi paranın yatmasını bekleyeceğim eşim çıkmadı. dursun kafasında o. bende her ay başka bi hesapta kendime bi küçük altın parası ayırıp kendime özel bi hesap yapmak istiyorum nasıl fikir sizce :)

Nasil yaptin cnm kesinti oldu mu?

Herkese merhaba bugün 12.50tl su parası verdim.
Köfte
patates kızartması
salata
enginar
yoğurtlu kereviz
Tatlı da kakaolu puding
Kocamı aradım açmadı hava çok yağmurlu bakalım çiçek alacak mı? Zaten pırşanta aldığı için hediye bir sene istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…