- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.121
Kesintilerden sonra net ödenecek tutarin yazmasi lazim kagitta.tamam canım taratıp mail de attım aynısını kimlik fotokopisi de dahil fax çektim.
peki kaç günde param yatar 639 yazıyor hepsi yatacak mı kesinti olursa ne kadar keserler acaba?
benimki de halk emeklilik. biz zorunlu nisan ayında girdim evet net ödenecek tutar 639 yazıyor bende de ama kesilir diye düşünmüştüm bende.sen ne kadar bekledin peki.Kesintilerden sonra net ödenecek tutarin yazmasi lazim kagitta.
20güne kalmadan yatiyordu galiba. Ben cok beklemedim. Benimki halk emeklilik. Kendi istegimle baslamistim. Sonra ciktim
Tam hatirlamiyorum .benimki de halk emeklilik. biz zorunlu nisan ayında girdim evet net ödenecek tutar 639 yazıyor bende de ama kesilir diye düşünmüştüm bende.sen ne kadar bekledin peki.
hee tamam o zaman teşekkür ederim canım :)Tam hatirlamiyorum .
Net yaxiyorsa doğrudur o kadar alacaksin
bir-kac aydır takip ediyorum ayın 15 inde hep yukseliyorBu arada maaslar yaklasiyor altin yine yukari yönlü kipirdaniyor
yaptığın yemek hazırladığın sofra ve güler yüzün en büyük hediye kuzumHaftasonu da bizi yemeğe çagiran arkadasi ve eşini ağirlayalim diyoruz. Cok lezzetli balik yapmislardi.
Bende ne yaparim bilmiyorum. Ayarlariz artik eşimle.
Hava da çok bunaltici.
Ya ben evde durmaktan hic hoslanmiyorum. Boş günüm dahi olmasin
Havalardan herhalde bu hislerim.
Aksam için yemeklerimi hazirlamaya gececigim birazdan. Bende hediye yok. Eşimde birseyler aldim diyor.
canım ben çıktım çok kolaymış şimdi paranın yatmasını bekleyeceğim eşim çıkmadı. dursun kafasında o. bende her ay başka bi hesapta kendime bi küçük altın parası ayırıp kendime özel bi hesap yapmak istiyorum nasıl fikir sizce :)Siz boyle yazinca benimde besten cikasim geldi ya. Yarin bankayi arayip bir konusayim bakalim. Esimde bende zorunlu olarak bes olduk en azindan ben cikayim
çok iyi bir fikir cnm.canım ben çıktım çok kolaymış şimdi paranın yatmasını bekleyeceğim eşim çıkmadı. dursun kafasında o. bende her ay başka bi hesapta kendime bi küçük altın parası ayırıp kendime özel bi hesap yapmak istiyorum nasıl fikir sizce :)
Nasil yaptin cnm kesinti oldu mu?canım ben çıktım çok kolaymış şimdi paranın yatmasını bekleyeceğim eşim çıkmadı. dursun kafasında o. bende her ay başka bi hesapta kendime bi küçük altın parası ayırıp kendime özel bi hesap yapmak istiyorum nasıl fikir sizce :)
ne güzel iki dakikada bir sürü şey hazırladınBende masayi hazirladim ki eşim aradi kaynim sevdiceğiyle bi uğricakmis.
Ana menünün yanina hemen manti haşladim yogurtlicam sos ile
Hemen biraz da yaprak sarma yaptim
Tatlim filan hersey hazir
Bilmiorum ki canım daha para yatmadi bi yatsın o zaman söylerim. Burdan.Nasil yaptin cnm kesinti oldu mu?
Manti buzluktanne güzel iki dakikada bir sürü şey hazırladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?