Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.

Bizimki de yok hala.
Kardeşi urfaya gidiyor diye kaynanama getirtti.

Arkadaşını hastaneye götürdü
Hâlâ yok.
Aç aç bekliyorum

Kızlar aylık hesabı yaptım fotosunu atacaktim ama yükleyemedim
Toplam ödemeler 5.472
Kalan 695
Ek derse kadar bu parayla idare etmemiz gerekiyor ek ders 5-6 gibi yatar
Elden ödemem var onu ek dersle vermeyi dusunuyorum. 1000 tl sini vermek istiyorum borca ama pek mümkün gözükmüyor en az 800 veririm inşallah
Eşime dışarda bu ay yemek yemeyelim diye teklifte bulunucam kısıtlamalara gitmem lazım

Yarın market alışverişine çıkarız 200 TL ayırdım.cok pahalı alicagim 2 şey var bebek bezi ve çamaşır deterjanı
Ekmeği de bolca alıp buzluga aticam markete gitmeyi engellemek için

Nereye gittigini soylemedi mi ya da niye gec kaldigini
Kendine ozgu para biriktirmek tabi iyi bir sey ama ben esimden habersiz 5 kurus biriktiremem gibime geliyor
Herseyi anlatirim ben onaa

Nereye gittigini soylemedi mi ya da niye gec kaldigini
Kendine ozgu para biriktirmek tabi iyi bir sey ama ben esimden habersiz 5 kurus biriktiremem gibime geliyor
Herseyi anlatirim ben onaa
isim vardı dedi bende geliyorum sediktem 2 buçuk saat sonra geldin dedim tartismamak adına uğraşmadım biz genelde pek iyi değiliz gelgitler var her an her şey olabilir

Bugun;

Sabah 2.60 yol parasi
5.75 sutlu filtre kahve

Oglen yemek ucretsiz

Aksam 2.60 yol parasi
Iett bayiine gittim ogrenci kartimi aktive etmemistim 5 tl ona verdim. Artik indirimli basacak.

Aksam markette 91 tl harcadim. Kahvaltilik meyve ve sebze biraz da abur cubur aldim. Bir dahakina daha dikkatli alicam.

şu an hesabı yaptim benim kk ve yemek yol ucretim 1000tl bunlar haric 2600 tl diger odemeler onu da eşim ödeyecek. harçlık ve mutfak masrafları var ayrıca. pek de bir şey kalmayacak hedefim 2 gr altın 20 euro almak. onu alabilirim ama bikac gram daha fazla almak istiyorum
sanırım mutfak masrafını daha da kısacağım stoktan tüketmeye devam

isim vardı dedi bende geliyorum sediktem 2 buçuk saat sonra geldin dedim tartismamak adına uğraşmadım biz genelde pek iyi değiliz gelgitler var her an her şey olabilir
Herseyin hayirlisi olsun
Aranizda buyuk sorunlar yoksa zamanla cozulur insallah

Anca geldi. Yemiş herhalde yemeğe dokunmadı.
Boşuna bekledim bir de tersledi

Ne hediye ne güzel bir şey..
Insanın sevgilisi kendisi olacak ben bunu anladım.
sıkma canini hem hatalilar üstelik bir de terslemek falan.
gerçekten kendini severek başkasına umut bağlayarak yasamayacaksin

Anca geldi. Yemiş herhalde yemeğe dokunmadı.
Boşuna bekledim bir de tersledi

Ne hediye ne güzel bir şey..
Insanın sevgilisi kendisi olacak ben bunu anladım.
14 subatin benim acimdan pek bir onemi yok. Ben esime almadim esimde bana almamis. Ustunde bile durmadim. Huzur saygi sevgi olsun bunlar onemli olan

Kizlar yemekten geldik. Her yer tiklim tiklim. Sevgilisini nisanlisini karisini alan cikmis disariya. Guzel bir aksamdi. Yemekte 85 tl tuttu. Sevgililer gunu olunca fiyatlari arttirmislar sanki.

Aklimizda olan yerlerin hic birinde yer yoktu :) siz yine iyi bulmussunuz guzel de gecmis tadinu cikarin biz alisveris yapip eve geldik. Meyve tabagi peynir tabagi vesaire hazirladik. Miss gibi oldu. Hem de kesin 300 400 tutacakti yemek. 100 tl gibi bir harcamamiz oldu ama evde 4 5 gun yetecek meyve cerez aburcubur ve 1 haftadan fazla yetecek cesit cesit peynir var suan. 1 saatte yiyip icip hic etmedik en azindan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…