- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.161
Cicek ariyordur kizmakızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.
kızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.
Nerede iste miydikızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.
Sen ac bekleme ama yeBizimki de yok hala.
Kardeşi urfaya gidiyor diye kaynanama getirtti.
Arkadaşını hastaneye götürdü
Hâlâ yok.
Aç aç bekliyorum
yok cnm işten ciktim demişti geldi az önce utandı niye geç geldim diye. açıklama yapmadı. bende sir f tartışmamak için uğraşmadım açıkçası. bir kez daha kendim e Özgü birikim de yapmamın doğru olduğunu anladimNerede iste miydi
Nereye gittigini soylemedi mi ya da niye gec kaldiginiyok cnm işten ciktim demişti geldi az önce utandı niye geç geldim diye. açıklama yapmadı. bende sir f tartışmamak için uğraşmadım açıkçası. bir kez daha kendim e Özgü birikim de yapmamın doğru olduğunu anladim
isim vardı dedi bende geliyorum sediktem 2 buçuk saat sonra geldin dedim tartismamak adına uğraşmadım biz genelde pek iyi değiliz gelgitler var her an her şey olabilirNereye gittigini soylemedi mi ya da niye gec kaldigini
Kendine ozgu para biriktirmek tabi iyi bir sey ama ben esimden habersiz 5 kurus biriktiremem gibime geliyor
Herseyi anlatirim ben onaa
Sen ac bekleme ama ye
Esinde gelince yer
Herseyin hayirlisi olsunisim vardı dedi bende geliyorum sediktem 2 buçuk saat sonra geldin dedim tartismamak adına uğraşmadım biz genelde pek iyi değiliz gelgitler var her an her şey olabilir
sıkma canini hem hatalilar üstelik bir de terslemek falan.Anca geldi. Yemiş herhalde yemeğe dokunmadı.
Boşuna bekledim bir de tersledi
Ne hediye ne güzel bir şey..
Insanın sevgilisi kendisi olacak ben bunu anladım.
14 subatin benim acimdan pek bir onemi yok. Ben esime almadim esimde bana almamis. Ustunde bile durmadim. Huzur saygi sevgi olsun bunlar onemli olanAnca geldi. Yemiş herhalde yemeğe dokunmadı.
Boşuna bekledim bir de tersledi
Ne hediye ne güzel bir şey..
Insanın sevgilisi kendisi olacak ben bunu anladım.
Kizlar yemekten geldik. Her yer tiklim tiklim. Sevgilisini nisanlisini karisini alan cikmis disariya. Guzel bir aksamdi. Yemekte 85 tl tuttu. Sevgililer gunu olunca fiyatlari arttirmislar sanki.
hayırlısı diyelim ben her yönden elimden geleni yapıyorum soyle soyleyeyim evi otel gibi kullanır yer içer yatar gider. ne ben ne cocuk la alakası pek olmaz hayırlısıHerseyin hayirlisi olsun
Aranizda buyuk sorunlar yoksa zamanla cozulur insallah
Ben aldım14 subatin benim acimdan pek bir onemi yok. Ben esime almadim esimde bana almamis. Ustunde bile durmadim. Huzur saygi sevgi olsun bunlar onemli olan
hayırlısı diyelim ben her yönden elimden geleni yapıyorum soyle soyleyeyim evi otel gibi kullanır yer içer yatar gider. ne ben ne cocuk la alakası pek olmaz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?