- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.441
Amin inşallah püre önümüzdeki ay zaten kasko var sonraki ay bebeğe alışveriş . Eşim kendine 1250 tl ye bisiklet alacakmış al istiyorsan dedim . Alsında kurtulalım artıkBereketli olsun canim.
Bende biraz once aradim 465 dediler.
Kapagi atmaz ise sıkıntı olmaz .Dün bende 5 yarim kg kavonoza 3 tanede onun bir küçüğüne biberli domates kavurması koydum.
Ondan önceki günde
Koz kırmızı biberli domatesli sarımsaklı sos yaptım yarim kg dan ufaklara 6 tane.
Eşim kapatmadı sınır etti beni..
Umarım tutmuştur.
Hiçbirinin kapağı şişmemiş sızıntı da yok.
Konserve yapmaktan korkuyorum zehirlenmeye sebep olacak bakteriler çabuk ürüyor doğru yapılmadığında.
Hemen bakayimBdv bir kızın altınları çalınmış, çok üzüldüm yaa.. insanlar bişeyden kısarak tatil falan yapmadan birikim yapmaya çalışıyor, sonra biri gelsin emeklerini çalsın
Mekani cennet olsun.Günaydın kızlar,
Cuma günü sabah erkenden annem aradı annanemi kaybettik diye, son bir kaç gündür kötüleşmişti zaten. 86 yaşındaydı. Komşudan araba almak zorunda kaldık, ama yetiştik yıkanırken gördüm. Çok güzeldi. Mekanı cennet olsun. Müsait olanlar bir Fatiha okurlarsa Allah razı olsun ismi Rabia'ydı.
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunGünaydın kızlar,
Cuma günü sabah erkenden annem aradı annanemi kaybettik diye, son bir kaç gündür kötüleşmişti zaten. 86 yaşındaydı. Komşudan araba almak zorunda kaldık, ama yetiştik yıkanırken gördüm. Çok güzeldi. Mekanı cennet olsun. Müsait olanlar bir Fatiha okurlarsa Allah razı olsun ismi Rabia'ydı.
biz de ilk ev aldığımız zaman aylarca eksi 3er bin hesaptaydık eşimle aylık 70-80 tl ancak faiz işliyordu.Kizlar 3500 lira eksideyiz. Çok şükür maaşımız yatti. Bu 3500 taksit taksit yatırsak cok mu faiz olur acaba
Yaa tamam canim teşekkür ederim O zaman her ay bin lira yatırırız hem cok sıkıntıya girmemis oluruzbiz de ilk ev aldığımız zaman aylarca eksi 3er bin hesaptaydık eşimle aylık 70-80 tl ancak faiz işliyordu.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnmGünaydın kızlar,
yüzde 2 sanırım eksi hesabın faizi öyle yaparsın işyerinde öyle yapanlar var elinde oldukça yatırırsınKizlar 3500 lira eksideyiz. Çok şükür maaşımız yatti. Bu 3500 taksit taksit yatırsak cok mu faiz olur acaba
Ben bi uygulama indirmiştim canim adetlerin duzenliyse eğer muhtemel yumurtlama tarihlerini hesapliyodu o günleri bos geçirememeye çalışHamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki buradahangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?