- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.401
Cnm duruma göre değişebiliyor benim arkadaşıma da doktoru dışarıda daha iyi beslenir demişti. Anne karnında gelişimi yavaşlamıştı 38 hafta da doğurduEkleniyor pürecim bana da dr 38 demişti ama ben 39+2 de ameliyat oldum kendim istedim ne kadar büyüse o kadar iyi diye hatta 40 i bekleyecektim dr tatile çıkacaktı diye vazgeçtimIlk çocuğum 38 de doğdu emmesi iyi değildi sarılığı ağır geçti vs. Bu yüzden ikincide bekledim ama sen doktorunu dinle yine
Bende söyleyemezdim artık söylüyorum keşke sende deseydin ya tühhGünaydın ☀
Ya terziye elbise vermiştim kırmızı elbiseye siyah ip kullanmış . Daraltma yapıldı ama eteğin sağ etek ucu aşağıya sarkmış . Hiç sevmem çekinirim burası olmamış tekrar yap demeye. Düğüne de böyle gitmek istemiyorum. Çok da belli olmuyor gibi ama yinede bir görürmem lazım pöfff içime dert oldu kaç gündür
Canım polodaki elbiselerden almak istedi bak şimdiBu arada u.s poloda indirim var %60+15 sepette ben oğlum için 2 uzun kollu swet 2 eşofman altı aldım kışlık,193 tl tuttu 4 parca ürün.normalde 339 tl indirimsiz hali.
Polo nun Lacoste elbiseleride 159 tl idi sezonda şimdi 69 tl ye düşmüş ben çok kullanıyorum hafta sonu ve günlük akşam falan dışarı çıktığımızda ilgilenen olursa diye onuda yazayım dedim.
Özdilek A 101 , bin, sok marketlerden kullandığımız markalardan denk geldiklerinden biraz ihtiyaç olan kırtasiye malzemesi aldım.
Sadece özellikten aldigimiz boya çeşitlerine 180 tl ödedik onu biliyorum net fiyat olarak.
Diğerleri alışveriş yaparken parca parca aldığımız için sadece kırtasiye nekadar tutmuştur bilmiyorum.
Yaaaa elbisede aşerilmezki demek isterdim ama galiba aşerilirCanım polodaki elbiselerden almak istedi bak şimdigünlük yürüyüşe çarşıya giyiniyorum en sevdiğim rahat . Ama kış geldi karnım büyüdü kendime kışlık tayt filan almam lazım giyecek hiç kışlık birşey yok parayı oraya harcayamam . Şimdi söyledin canımı istettin ne olacak acaba
Ben kırmızı çöp kovası aşermiş kadınımYaaaa elbisede aşerilmezki demek isterdim ama galiba aşerilirBende bazen hamile olmasam bile bir kiyafet eşya veya başka bişeyi cook canım cekiyor
Bence gözünü karartıp seneye yaz için oğluşunla beraber yürüyüş yaparken falan kullanmak için almalısın bu fiyata mümkün değil bulamazsın
Ben xs kullanıyorum düz kesim olduğu için oluyor.Ama s bedenimde var hiç bol değil.S al bence zayıfsın bende 46 ile hamile kalıp 40 ım çıktıktan sonra eski kiloma geri dönmüştüm.toplamda 9 kilo almıştım doğumdan çıktığımda 5.5 kilosu otomatik gitmişti.Sezeryan doğumdu bu arada.Bende acaba 36 beden mi olurum diye düşünüyorum. Yine kg aldım zaten
Şey gibi düşün loğusa pijamasi falan alman lazım ya kendine fırsat geçmişken alırsın uygun ve begendigin bedende vardır onun gibi düşünBen kırmızı çöp kovası aşermiş kadınımya alamam valla hi oğlumun donu bile yok ana olarak fedakarlık yapmam lazım kenara koyduğum tüm paralar Doğum için lazım herşey Doğum için herşey Doğum için
Ya az almışsın maşallah benceBen xs kullanıyorum düz kesim olduğu için oluyor.Ama s bedenimde var hiç bol değil.S al bence zayıfsın bende 46 ile hamile kalıp 40 ım çıktıktan sonra eski kiloma geri dönmüştüm.toplamda 9 kilo almıştım doğumdan çıktığımda 5.5 kilosu otomatik gitmişti.Sezeryan doğumdu bu arada.
Gidip kahvaltı hazırlayayım şuan bir içimi çektim sayendeŞey gibi düşün loğusa pijamasi falan alman lazım ya kendine fırsat geçmişken alırsın uygun ve begendigin bedende vardır onun gibi düşün
Bu topik harcamalarımizi kısma topiğiydi degilmi benimki teşvik gibioldu ama kullandigin ve ihtiyaç olan birseyi uygun fiyatliysada kaçırmamak lazim
4 kilo almak cok uç bence hamilelik ike ters orantılı pek doğru gelmiyor bana yine bilenler varsa düzeltebilir beni.Ya az almışsın maşallah benceBen 41 ile hamile kaldım ya şuan 45.7 yim . 50 ile Doğum yaparım diye düşünüyordum ama olmayacak gibime geliyor pürenin şeker testinden önce yaşadığı meyve yeme krizlerini bende şuan yaşıyorum ne yazıkki helva yiyip çay içmek istiyorum filan. Gebelik topiklerinde görüyorum kadın 32 haftalık olmuş 4 kg aldım filan diyor nasıl oluyor bu diye düşünüyorum birde öyle poaça börek filan yemiyorum ekmek çok az filan
Valla bencede bi gariplik var ama çözemedim bebek 1200 gram filan diyorlar mesela4 kilo almak cok uç bence hamilelik ike ters orantılı pek doğru gelmiyor bana yine bilenler varsa düzeltebilir beni.
Söyle bir durum var bebeğin 3 kilo ise 3 kiloda suyu ve eşi var yani en az kilon var tıbben.Bebegin 3.5 kg ise 3.5 eş ve suyu 7 Kg. 4kilo bebek ise yine 4 kilo suyu ve esi totelde 8 kilo almis aluyorsun.Daha vücut su topluyor ödem v.s derken en az 1 Kg de öyle alıyorsun.
Benim oğlum 2600 doğdu 5200 bebeğin kendi eş ve suyu gerisi ödem şişlik v.s digeride kendime aldığım kiloydu.Dogumdan çıktığım günün ertesi günü 5.5 kilo yoktu hastanede tarttılar pansuman odasına getirdiklerinde oradan net biliyorum.Ama ayaklarım ellerim ve yüzüm sisti fazlaca onlarda 1 haftada ancak indi.Digeride zaten kanama terleme,(temmuz sonu olduğu için çok sıcaktı)Bebekle ugrsama,gelen giden derken hareketten gitti ekstra hiç bişey yapmadım haberim bile yoktu kiloların gittigindenÇok fazla şu icip bol bol duş yaptım onunda etkili olduğunu düşünüyorum hem süte hem kiloya.
Sıcakta hem anne hem bebek için çok zor oluyor hele son iki ay hamilelikte zor geçiyor yaramıyorsun,oturamıyorsun,birde sıcak eklenince kafadan dumanlar cikiyorValla bencede bi gariplik var ama çözemedim bebek 1200 gram filan diyorlar meselaben 21 haftalıktı son gittiğimde 3 kg almıştım oda 417 gramdı doktor gayet iyi demişti . Şimdi ne oldu bilmem ama 50 ile Doğum yapamam ya belli oldu yanlız allahtan yazın Doğum yapmıyorum varya burası felaket oluyor şuan bile sıcak Temmuz ağustos en fena zamanlar 50 derece filan bebek nereden doğdum beee diye içinden geçirirdi kesin
Bizde ilk bahara dogsun diye plandık 2.bebişi ama plan tutmayacak bu gidişleSıcakta hem anne hem bebek için çok zor oluyor hele son iki ay hamilelikte zor geçiyor yaramıyorsun,oturamıyorsun,birde sıcak eklenince kafadan dumanlar cikiyor
Bebegede sıcakta ince giydirsen üşüyecek gibi oluyor,tulum,hastane cikişi giydirsen isilik oluyor arasi yok.her yarim saatte bir vücudunu kontrol etmek gerekiyor üşüyormu terliyormu diye.En iyi doğum mevsimi ilk bahar ve son bahar
Ay dıbım dustu ne kadar zayıfsın sen oyleYa az almışsın maşallah benceBen 41 ile hamile kaldım ya şuan 45.7 yim . 50 ile Doğum yaparım diye düşünüyordum ama olmayacak gibime geliyor pürenin şeker testinden önce yaşadığı meyve yeme krizlerini bende şuan yaşıyorum ne yazıkki helva yiyip çay içmek istiyorum filan. Gebelik topiklerinde görüyorum kadın 32 haftalık olmuş 4 kg aldım filan diyor nasıl oluyor bu diye düşünüyorum birde öyle poaça börek filan yemiyorum ekmek çok az filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?