Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar 2 gecedir huzursuz uyuyorum bi garip kalkıp duşta bacaklarıma su tutuyorum filan bu gecede aynı şey oldu kötü hissettim burnum zAten geceleri hep tıkalı . Eşim 9 da gelir herhalde bakalım şubedeki izinli personeller göreve başlıyorlar eşim 1 saniye durmayıp eve gelip uyuyacağım diye söyleniyordu

Cnm duruma göre değişebiliyor benim arkadaşıma da doktoru dışarıda daha iyi beslenir demişti. Anne karnında gelişimi yavaşlamıştı 38 hafta da doğurdu

Günaydın
Ya terziye elbise vermiştim kırmızı elbiseye siyah ip kullanmış . Daraltma yapıldı ama eteğin sağ etek ucu aşağıya sarkmış . Hiç sevmem çekinirim burası olmamış tekrar yap demeye. Düğüne de böyle gitmek istemiyorum. Çok da belli olmuyor gibi ama yinede bir görürmem lazım pöfff içime dert oldu kaç gündür

Bende söyleyemezdim artık söylüyorum keşke sende deseydin ya tühh

Canım polodaki elbiselerden almak istedi bak şimdi günlük yürüyüşe çarşıya giyiniyorum en sevdiğim rahat . Ama kış geldi karnım büyüdü kendime kışlık tayt filan almam lazım giyecek hiç kışlık birşey yok parayı oraya harcayamam . Şimdi söyledin canımı istettin ne olacak acaba

Ayy evet polo super indirim yapmis ama esimin ve oglisin alisverisi tamam.
Bende dogumdan sonraki bedenimi kestiremiyorum tam olarak.

Yaaaa elbisede aşerilmezki demek isterdim ama galiba aşerilirBende bazen hamile olmasam bile bir kiyafet eşya veya başka bişeyi cook canım cekiyor
Bence gözünü karartıp seneye yaz için oğluşunla beraber yürüyüş yaparken falan kullanmak için almalısın bu fiyata mümkün değil bulamazsın

Ben kırmızı çöp kovası aşermiş kadınım ya alamam valla hi oğlumun donu bile yok ana olarak fedakarlık yapmam lazım kenara koyduğum tüm paralar Doğum için lazım herşey Doğum için herşey Doğum için

Bende acaba 36 beden mi olurum diye düşünüyorum. Yine kg aldım zaten
Ben xs kullanıyorum düz kesim olduğu için oluyor.Ama s bedenimde var hiç bol değil.S al bence zayıfsın bende 46 ile hamile kalıp 40 ım çıktıktan sonra eski kiloma geri dönmüştüm.toplamda 9 kilo almıştım doğumdan çıktığımda 5.5 kilosu otomatik gitmişti.Sezeryan doğumdu bu arada.

Şey gibi düşün loğusa pijamasi falan alman lazım ya kendine fırsat geçmişken alırsın uygun ve begendigin bedende vardır onun gibi düşün
Bu topik harcamalarımizi kısma topiğiydi degilmi benimki teşvik gibi oldu ama kullandigin ve ihtiyaç olan birseyi uygun fiyatliysada kaçırmamak lazim

Ya az almışsın maşallah bence Ben 41 ile hamile kaldım ya şuan 45.7 yim . 50 ile Doğum yaparım diye düşünüyordum ama olmayacak gibime geliyor pürenin şeker testinden önce yaşadığı meyve yeme krizlerini bende şuan yaşıyorum ne yazıkki helva yiyip çay içmek istiyorum filan. Gebelik topiklerinde görüyorum kadın 32 haftalık olmuş 4 kg aldım filan diyor nasıl oluyor bu diye düşünüyorum birde öyle poaça börek filan yemiyorum ekmek çok az filan

Gidip kahvaltı hazırlayayım şuan bir içimi çektim sayende bu arada hafta sonu buraya koton açılıyor delirmek istiyorum burada hiç koton gibi bir mağaza görmedim hiç 34 beden kadına kaliteli kıyafet yoktu olacak artık gibime geliyor

4 kilo almak cok uç bence hamilelik ike ters orantılı pek doğru gelmiyor bana yine bilenler varsa düzeltebilir beni.
Söyle bir durum var bebeğin 3 kilo ise 3 kiloda suyu ve eşi var yani en az kilon var tıbben.Bebegin 3.5 kg ise 3.5 eş ve suyu 7 Kg. 4kilo bebek ise yine 4 kilo suyu ve esi totelde 8 kilo almis aluyorsun.Daha vücut su topluyor ödem v.s derken en az 1 Kg de öyle alıyorsun.
Benim oğlum 2600 doğdu 5200 bebeğin kendi eş ve suyu gerisi ödem şişlik v.s digeride kendime aldığım kiloydu.Dogumdan çıktığım günün ertesi günü 5.5 kilo yoktu hastanede tarttılar pansuman odasına getirdiklerinde oradan net biliyorum.Ama ayaklarım ellerim ve yüzüm sisti fazlaca onlarda 1 haftada ancak indi.Digeride zaten kanama terleme,(temmuz sonu olduğu için çok sıcaktı)Bebekle ugrsama,gelen giden derken hareketten gitti ekstra hiç bişey yapmadım haberim bile yoktu kiloların gittigindenÇok fazla şu icip bol bol duş yaptım onunda etkili olduğunu düşünüyorum hem süte hem kiloya.

Valla bencede bi gariplik var ama çözemedim bebek 1200 gram filan diyorlar mesela ben 21 haftalıktı son gittiğimde 3 kg almıştım oda 417 gramdı doktor gayet iyi demişti . Şimdi ne oldu bilmem ama 50 ile Doğum yapamam ya belli oldu yanlız allahtan yazın Doğum yapmıyorum varya burası felaket oluyor şuan bile sıcak Temmuz ağustos en fena zamanlar 50 derece filan bebek nereden doğdum beee diye içinden geçirirdi kesin

Sıcakta hem anne hem bebek için çok zor oluyor hele son iki ay hamilelikte zor geçiyor yaramıyorsun,oturamıyorsun,birde sıcak eklenince kafadan dumanlar cikiyor
Bebegede sıcakta ince giydirsen üşüyecek gibi oluyor,tulum,hastane cikişi giydirsen isilik oluyor arasi yok.her yarim saatte bir vücudunu kontrol etmek gerekiyor üşüyormu terliyormu diye.En iyi doğum mevsimi ilk bahar ve son bahar

Bizde ilk bahara dogsun diye plandık 2.bebişi ama plan tutmayacak bu gidişle

günaydın kahvaltı için peynir ve simit aldım 6.5 ödedim bitane ip almam lazım battaniye yarım kaldı onu alcam

Ay dıbım dustu ne kadar zayıfsın sen oyle
Ben 24 kılo aldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…