Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün casus tırtırları buldum, ama çiçeklerime çok zarar vermişler çoğunu budadım umarım yeniden tomurcuklanırlar

Ancac 36 beden olacaksın katılıyorum sana Nasıl bu kadar az almayı basarıyorsunuz valla hıc anlamıyorum
benım cok ıstahım acık oluyor
Valla bilmiyorum ya bilsem taktik vereceğim ama

Eşim para çekti altın alacağız öğlen kıyma çıkarttım köfte yaparız . Sabahta ekmek domates salatalık aldık 5 tl filandır ancak . Kendimi çok alıngan hissediyorum . Sabah domatesi salatalığı doğradım masaya salatalıklar biraz kalın olmuş . Eşimde güldü bayılıyorum böyle yapmana filan diye dalga geçti alındım . İçimden annenin evinde sanki çok ince doğranıyordu ya geldin burada benimle dalga geliyorsun demek geldi ağlasam kurtulsak

Tam purecim deniycem soylerim burdan baktım netten 24 saate buzdolabı tarafında erisin yazıyor bugun bi güç geldi erişte hamuru yogurdum 2 yumaktan müge başladı palu ailesi var ona bakıyorum bi yandan banyo temizledim elektrik tuttum ortalığa mutfagi topladim bulasik makinesi açtım yufkalari actim beze serdim kurusun bi yarim saat sonra kescem arada isleri bitirdim simdi yeşil cay iciyorum

Öğlene sulu köfte makarna var oglusla yeriz 2 3 günlük yogurdum var aksama dayalı hamurdan pogaca va hamur kızartma yapcam yanina salata cay tmm eşim istiyor ne zamandır fazla pogaca yaparim aksama kiz kardeşim uğrayacak eşimden sabah peşinde götürür seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…