- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.421
Ben almadım birşey lütfen sende dur ve sakın birşey almaBenim de canım mudo concept bambu ikili koltuk çekiyor
Bende kg alıyorum artık zayıf bir kadın olmayacağım galibaAy dıbım dustu ne kadar zayıfsın sen oyle
Ben 24 kılo aldım ya
Ancac 36 beden olacaksın katılıyorum sanaBende kg alıyorum artık zayıf bir kadın olmayacağım galiba
Valla bilmiyorum ya bilsem taktik vereceğim amaAncac 36 beden olacaksın katılıyorum sanaNasıl bu kadar az almayı basarıyorsunuz valla hıc anlamıyorum
benım cok ıstahım acık oluyor
bende 285 ten almıştım yine çıkar herşeye zam ankarada otobüslere dolmuşlara zam geldi uzun zamandır gelmiyordu.Acısını çıkardılarKızlar altında düşüş var.
kuveytte şuan 282
20 lira kadar zarardayım şuan.
pişirip koymuştum ben onu mayaladım çiğ koymadım saynı şrkildedir buzu çözülünce kaynatGünaydın kızlar çiğ açık süt koymuştum buzluga yogurt için nasıl çözduruyorsunuz kaynatiyosunuz
Kendi cozulsun sonra kaynat. Olur herhalde. Daha once denemedim.Günaydın kızlar çiğ açık süt koymuştum buzluga yogurt için nasıl çözduruyorsunuz kaynatiyosunuz
Bereketli olsun canim.Kuyumcudan geldik eski tarihli çeyrek 460 tl di. 4 çeyrek aldım .32 tl meyve filan aldık eve geldik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?