Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa tamam canim teşekkür ederim O zaman her ay bin lira yatırırız hem cok sıkıntıya girmemis oluruz
rica ederim canım artmış olabilir miktar bilemiyorum ama başka çareniz yoksa dediğin gibi 3 ay içinde kapatırsınız hem aylık yatırdığınız tutarla faizi de azaltmış olursunuz :)

rica ederim canım artmış olabilir miktar bilemiyorum ama başka çareniz yoksa dediğin gibi 3 ay içinde kapatırsınız hem aylık yatırdığınız tutarla faizi de azaltmış olursunuz :)
Evet canim kapatabiliriz aslinda ama yine eksiye gireriz bi anlam ifade etmez yani taksit taksit öderiz insallah

Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki burada hangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim canım ben 32 günde bir regl oluyorum normalde 14 gün geri saydırırlar 18. gün yumurtlamalıyım sözde ama 21. günde yumurtladığımı testle gördüm.
bir de bir süredir olmuyorsa mutlaka doktora gitmeni tavsiye ederim. ben hsg çekildikten sonra ilk gebeliğim oldu. şimdi ikinci gebeliğim de sorunsuz oldu. doktor demekki bir yapışıklık varmış tamamen açılmış artık dedi.

Kizlar dün yan komşumuz bi bağırmaya başladı teyze dedim birine sinirlendi yine doğal gaza zam geldiği icin bagiriyomus ama ne bagirma korktum. Eti rüyamızda görüyoruz felan diyodu başka seyler de diyodu demeyim simdi gercekten aglanilacak halimize güler olduk yaa

Turkiye geneli oyledir. Kolay degil. Travma gibi

Allah rahmet eylesin canim. Bugün varız yarın yokuz gerçekten tuhaf ama alışıyoruz herseye

rabbim mekanını cennet eylesin.

Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki burada hangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
Valla bizim şöyle oldu anlatayım sana kocam Ocak ayında başladı ilacı bırak bebek düşünelim demeye ben de he he diye geçiştirdim bir süre sonra Mart ayına geldik 2 gün bana surat astı ilacı bırakmıyorum diye hiç pas vermedi bende tuttum ilacı bıraktım ama hesapladım diyelim ki bu ay hamile kalsam bebek ne zaman doğar kredimiz ne zaman biter filan diye baktım tam denk geliyordu . Zaten dedim ki aman öyle hamile kalınır mı millet kalamıyor işte bende kalamam zaten dedim ve bıraktım . Aradan tam 28 gün geçti sanırım ya bu arada ben hamile değilimdir diye düşündüm daha doğrusu aklıma hamile olabileceğim bile gelmemişti . Bazanın başlığını değiştirdik onu tek başıma odadan kilere taşıdım ve öyle bir yerleştirdim ki sonra kocam onu çıkartamamıştı oradan . Arabanın lastiklerini bile çıkartıp depoyu temizlemiştim arabanın lastikleri de kamyon lastiği kadar büyük bizim eskiler . Bu işi Pazartesi yaptım eşim eve gelirken dedi ki ben test alacağım üf saçmalama para harcama durduk yere dedim gidip 10 tl ye 2 test almış Eve geldi zorla birisini yaptırdı birşey çıkmadı attık testi . Perşembe günü hasta olmam lazımdı sabah kalktık hadi test yapalım diye ben yapmadım testi valla kocam yaptı testi makyaj masama bırakıp tost yapmaya gittim aradan 3 dk geçti gidip testi çöpe atayım dedim bi baktım çizgi var şoka girdim eşim inanmadı hamile olduğuma 9 da kan verdim 15:00 te koşarak eve geldi ki sonuç almaya gidelim diye aldık değerim 77 di sağlık ocağının bahçesinde herkesi aradı annesini babasını ablalarını filan . Ben hamile kalmam zaten dediğim için kaldım buna eminim. Kafaya takınca olmuyor . Bu işi çocuk için yapma bir gün dolu bir gün boş şekilde geçir . Bebeğin geleceği zaman zaten belli biz takla atsakta o zamanda geliyor eminim ben

Sağolun kızlar hakkaten zamanı gelince oluyor bakalım önümüzdeki maçlara bakacezzzz
Bu arada bizim evin aidatı 350tl gözüme batmaya başladı. Çöpümüzü alıyor biraz bahçeye bakıyor binayı temizliyor. Tek bina 18 daire . Adamın SGK sı ve maaşı zaten 13 dairenin aidatıymış. Yetmiyor binaya para. Üstüne sıcaksu ve ısınma gideri eklenecek Ekim ayından itibaren. Bu kış soğukta otururuz diyor eşim de . Sıcak suyu da idareli kullanmam lazım bulaşık için elektrikli ısıtıcı daha uyguna geliyor. Merkezi ısıtma daha pahalı doğalgaz da zamlandı yandık valla

bizimde şimdi baktıgımız yerlerin aidatları 200 falanmış ufff içim daralıyor ben geçen yıl en fazla 230 dogalğaz faturası ödedim.nasıl geçincez mutfakta yer içer yatarız artık diyorum eşim gülüyor beklerim senden yaparsın iki kanepe atarsın mutfaga

Keşke benim kocamda fark etse bunu ya . Diyorum ki 10 kg patlıcan alıp közletelim 2 adım ilerde mahalle fırınaverip buzluğa atayım . Bana diyor ki zAten kaç tane yiyoruz ki alırız marketten bende yaaa dedim kışın kg fiyatı 15 tl den annenler Doğuma gelince alırsın sonra gitmek istediklerinde bilet paralarını ödemek için cebinde paran olmaz doğalgaz gelir 500 tl konuşuruz hatırlatırım bunları sana

Inslalah atmaz ya. Atarsa üzülürüm çünkü o gün 180 kg domates doğradık kaynanamlarla elimin derisi patladı.

Bugünde 100 kg yaptık.
Bakalım sana da veririm diyor bende ettim yardımımı

Az verirse seneye kendim yaparım

Çünkü dolapta yer olmadığından onun dolabında bıraktım
Bakalım deneyip göreceğiz

Bu sene özellikle sordum bi kasa yapcaktim kendime yapma seninkini yaptık dedi
Geçen sene gibi 8 tane soda şişesi verirse artık söylerim. Bi dahakine kendim yaparım

Ona güvenmeyip yine biraz yaptım zaten

Allah rahmet eylesin

Kuzum senin hamilelik ağır geçmiyorsa basında dur aldır beraber verin
Cabuk oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…