- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.461
Oyle yapicaz canım çok iyi oldu bu vallayüzde 2 sanırım eksi hesabın faizi öyle yaparsın işyerinde öyle yapanlar var elinde oldukça yatırırsın
Bizmde planlı değildi , adet günüme iki gün vardı :)Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki buradahangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
rica ederim canım artmış olabilir miktar bilemiyorum ama başka çareniz yoksa dediğin gibi 3 ay içinde kapatırsınız hem aylık yatırdığınız tutarla faizi de azaltmış olursunuz :)Yaa tamam canim teşekkür ederim O zaman her ay bin lira yatırırız hem cok sıkıntıya girmemis oluruz
Evet canim kapatabiliriz aslinda ama yine eksiye gireriz bi anlam ifade etmez yani taksit taksit öderiz insallahrica ederim canım artmış olabilir miktar bilemiyorum ama başka çareniz yoksa dediğin gibi 3 ay içinde kapatırsınız hem aylık yatırdığınız tutarla faizi de azaltmış olursunuz :)
ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim canım ben 32 günde bir regl oluyorum normalde 14 gün geri saydırırlar 18. gün yumurtlamalıyım sözde ama 21. günde yumurtladığımı testle gördüm.Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki buradahangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Turkiye geneli oyledir. Kolay degil. Travma gibiKizlar dün yan komşumuz bi bağırmaya başladı teyze dedim birine sinirlendi yinedoğal gaza zam geldiği icin bagiriyomus ama ne bagirma korktum. Eti rüyamızda görüyoruz felan diyodu başka seyler de diyodu demeyim simdi gercekten aglanilacak halimize güler olduk yaa
Allah rahmet eylesin canim. Bugün varız yarın yokuz gerçekten tuhaf ama alışıyoruz herseyeTeşekkür ederim kızlar,
Allah cc hayırlı bir hayat yaşamayı nasip etsin hepimize.
Sıralı ölümdü, insan bir tuhaf oluyor ama hayatın gerçeği işte.
İstediği gibi oldu her şey, daha önce vefat eden çocuklarına kavuştu.
rabbim mekanını cennet eylesin.Teşekkür ederim kızlar,
Allah cc hayırlı bir hayat yaşamayı nasip etsin hepimize.
Sıralı ölümdü, insan bir tuhaf oluyor ama hayatın gerçeği işte.
İstediği gibi oldu her şey, daha önce vefat eden çocuklarına kavuştu.
Valla bizim şöyle oldu anlatayım sanaHamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki buradahangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
bizimde şimdi baktıgımız yerlerin aidatları 200 falanmış ufff içim daralıyor ben geçen yıl en fazla 230 dogalğaz faturası ödedim.nasıl geçincez mutfakta yer içer yatarız artık diyorum eşim gülüyor beklerim senden yaparsın iki kanepe atarsın mutfagaSağolun kızlar hakkaten zamanı gelince oluyor bakalım önümüzdeki maçlara bakacezzzz
Bu arada bizim evin aidatı 350tl gözüme batmaya başladı. Çöpümüzü alıyor biraz bahçeye bakıyor binayı temizliyor. Tek bina 18 daire . Adamın SGK sı ve maaşı zaten 13 dairenin aidatıymış. Yetmiyor binaya para. Üstüne sıcaksu ve ısınma gideri eklenecek Ekim ayından itibaren. Bu kış soğukta otururuz diyor eşim de . Sıcak suyu da idareli kullanmam lazım bulaşık için elektrikli ısıtıcı daha uyguna geliyor. Merkezi ısıtma daha pahalı doğalgaz da zamlandı yandık valla
Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar,
Cuma günü sabah erkenden annem aradı annanemi kaybettik diye, son bir kaç gündür kötüleşmişti zaten. 86 yaşındaydı. Komşudan araba almak zorunda kaldık, ama yetiştik yıkanırken gördüm. Çok güzeldi. Mekanı cennet olsun. Müsait olanlar bir Fatiha okurlarsa Allah razı olsun ismi Rabia'ydı.
Kuzum senin hamilelik ağır geçmiyorsa basında dur aldır beraber verinKeşke benim kocamda fark etse bunu ya . Diyorum ki 10 kg patlıcan alıp közletelim 2 adım ilerde mahalle fırınaverip buzluğa atayım . Bana diyor ki zAten kaç tane yiyoruz ki alırız markettenbende yaaa dedim kışın kg fiyatı 15 tl den annenler Doğuma gelince alırsın sonra gitmek istediklerinde bilet paralarını ödemek için cebinde paran olmaz doğalgaz gelir 500 tl konuşuruz hatırlatırım bunları sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?