Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Menemenlik yesil biber ve kirmizi kapya biber dograyip attim.
Pirinc var 4 kg kadar. Indirimli almistim.
Kirmizi mercimek az.
2kg kadar nohut var
1 paket kuru fasulye.
Makarna var.

Yesil mercimek almam lazim. Turk mali bulup
Maşallah canım kışa hazirsin darısı başıma

Bu seferki erişte çok güzel oldi kızlar hem hamuru sert oldu hem çok güzel ve şekilli kestim Bu sefer kendi halinde kurutmadim aldim bir yufkayı 3 e 4 e böldüm seramik tavada ön arka 10 saniye çevirdim sert oldu hemen kesildi şükür 5 dakikada böylece bi yufkayi kestim yine yapcam kaynanama vercem oda parayla alıyor fıtığı var yapamıyor kac senedir alıp veriyordu saolsun bu sene alma ben sanada yapcam ddim aksam yemeye pogaca hamur kizartirim yedik cay icios

Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki burada hangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
Valla benim tutmuyor o uygulamalar folik asit alıyodum.arkadasım ovülasyon testi kullandı,incir soğan kürü yaptı o ay hamileydi tesadüf mü plan mı tuttu bilmiyorum.

Salçam bitti 50 kg salçam ola ola gidip marketten salça alacak olmam offf birde o kötü salçalardan allahım

Neden gelmedi salca
Yollamadı ki daha geçen hafta Pazartesi günü telefonda konuştuk Perşembe kargoya veririm dedi az kaldı anne hafta içi yollarsan iyi olur demiştim . damadı kargoda çalışıyor ona verdiriyor . Bende anne ptt ye ver damada söyleme dedim . Geçen sene damat kargo yolluyordu 1 kere 5 tl kargo ücretini karşı ödemeli yollamış ben bunu görünce çok bozuldum damattan bişey istemiyorum o yüzden. Kv ye dedim anne ptt ye ver diye yok yollar dedi Perşembe Cuma yollasa gelirdi . Bende arayıp sormayacağım anne yolladın mı filan diye

Kargo şirketinde bizimde tanıdık var karşı ödeme yapmazsa indirimli yapamiyo bize de karşı ödemeli gonderiyo tanıdık adama kinlenme bos yere

Kargo şirketinde bizimde tanıdık var karşı ödeme yapmazsa indirimli yapamiyo bize de karşı ödemeli gonderiyo tanıdık adama kinlenme bos yere
Yooo tam o gün yine aynı şirketten kargomuz geldi . Kargo fişi telefonumdaydı adama dedim ki buna bakar mısınız istese öder miydi diye durumu anlattım evet istese öderdi dedi bende onların yalancısıyım

Yooo tam o gün yine aynı şirketten kargomuz geldi . Kargo fişi telefonumdaydı adama dedim ki buna bakar mısınız istese öder miydi diye durumu anlattım evet istese öderdi dedi bende onların yalancısıyım
Hımm o zaman bilmiyorum 5 lirayı ödemeyecek tipse bilirsin gerçi.

Merhaba bütün yürüme problemlerine bakıyrolarmı acaba? Neresi olduğunu öğrenebilirmiyim?

Hımm o zaman bilmiyorum 5 lirayı ödemeyecek tipse bilirsin gerçi.
Eşimde diyordu ki ödeyemez öyle müşteri üzerinden yollamış filan bende kargo görevlisine sorunca eşimde duydu o an adamın dediğini sustu sonra . Ben 5 tl yi ödemeyecek bir tip olduğunu sonradan çözdüm kendi babasının evine giderken ekmek alıyorsa parasını alıyormuş görümcem birşey anlatırken duydum böyle kaldım

Yok artık

Valla benimde orta boy kavanozum var eşim hep bozuk paraları ortalığa bıraktığında alıp içine atıyorum baya bi biriktirdim 60tl flan olmuştur gene devam ediyorum

Bende aynen öyle kaldım vallahi bak . Kendi babasının evinde oturuyor maaşı da az . Babası şimdi kira almaya başlamış oğlundan 1 çocukları var . Kira meselesini duyunca çok üzülmüştüm . Eşime dedim ki yiğenine harçlık yollayalım ablan çocuğun istediği birşeyi alsın diye anlaştık hatta eşimle . Sonra bu izinde böyle bizim paramızın muhabbetini yaptı damat o an yine bir soğudum sana anlatamam vazgeçtik harçlık meselesinden makbule geçmeyecek birde bir ay yollamasam bu damat arkamdan laf eder kesin

İki levrek
Marul
Limon
Roka
Limonata
Küçük şişe kola
Ve ekmek aldık 50 lira ödedik..
Bizde genelde carfur'a uygun fiyatlı levrek çipura vs geliyo ordan alıyoruz ama eşime kızıyorum bazen burda temizlemiyolar ben temizlemek zorunda kalıyorum diye aldığımız carfurda temizleme reyonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…