- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.501
Maşallah canım kışa hazirsinMenemenlik yesil biber ve kirmizi kapya biber dograyip attim.
Pirinc var 4 kg kadar. Indirimli almistim.
Kirmizi mercimek az.
2kg kadar nohut var
1 paket kuru fasulye.
Makarna var.
Yesil mercimek almam lazim. Turk mali bulup
Valla benim tutmuyor o uygulamalar folik asit alıyodum.arkadasım ovülasyon testi kullandı,incir soğan kürü yaptı o ay hamileydi tesadüf mü plan mı tuttu bilmiyorum.Hamişler taktik verin bir ben hamile değilim sanki buradahangi günleri değerlendirdiniz bir yazın sevabına
Ütüyü bitirdim ama bu hafta çok ciddi temizlik yapacağım . Kışa hazırlık şart
Neden gelmedi salcaSalçam bitti 50 kg salçam ola ola gidip marketten salça alacak olmam offf birde o kötü salçalardan allahım
Yollamadı ki daha geçen hafta Pazartesi günü telefonda konuştuk Perşembe kargoya veririm dedi az kaldı anne hafta içi yollarsan iyi olur demiştim . damadı kargoda çalışıyor ona verdiriyor . Bende anne ptt ye ver damada söyleme dedim . Geçen sene damat kargo yolluyordu 1 kere 5 tl kargo ücretini karşı ödemeli yollamış ben bunu görünce çok bozuldum damattan bişey istemiyorum o yüzden. Kv ye dedim anne ptt ye ver diye yok yollar dedi Perşembe Cuma yollasa gelirdi . Bende arayıp sormayacağım anne yolladın mı filan diyeNeden gelmedi salca
Yooo tam o gün yine aynı şirketten kargomuz geldi . Kargo fişi telefonumdaydı adama dedim ki buna bakar mısınız istese öder miydi diye durumu anlattım evet istese öderdi dedi bende onların yalancısıyımKargo şirketinde bizimde tanıdık var karşı ödeme yapmazsa indirimli yapamiyo bize de karşı ödemeli gonderiyo tanıdık adama kinlenme bos yere
Hımm o zaman bilmiyorum 5 lirayı ödemeyecek tipse bilirsin gerçi.Yooo tam o gün yine aynı şirketten kargomuz geldi . Kargo fişi telefonumdaydı adama dedim ki buna bakar mısınız istese öder miydi diye durumu anlattım evet istese öderdi dedi bende onların yalancısıyım
ayak ve basma sorunları için tavsiye edebileceğim merkez: ayak fonksiyon merkezi. ankarada var. istanbulda da illaki muadilleri vardır. ben de oğlumu 6 ayda bir kontrole götürüyorum.
önce test yapılıyor, yürüme bandında yürütülüp, basma açıları vs. bakılıyor. sonra her bir ayak için özel tabanlık yapılıp adrese gönderiliyor. ve düzenli kontrol gerekiyor.
Eşimde diyordu ki ödeyemez öyle müşteri üzerinden yollamış filan bende kargo görevlisine sorunca eşimde duydu o an adamın dediğini sustu sonra . Ben 5 tl yi ödemeyecek bir tip olduğunu sonradan çözdüm kendi babasının evine giderken ekmek alıyorsa parasını alıyormuş görümcem birşey anlatırken duydum böyle kaldımHımm o zaman bilmiyorum 5 lirayı ödemeyecek tipse bilirsin gerçi.
Yok artıkEşimde diyordu ki ödeyemez öyle müşteri üzerinden yollamış filan bende kargo görevlisine sorunca eşimde duydu o an adamın dediğini sustu sonra . Ben 5 tl yi ödemeyecek bir tip olduğunu sonradan çözdüm kendi babasının evine giderken ekmek alıyorsa parasını alıyormuş görümcem birşey anlatırken duydum böyle kaldım
Valla benimde orta boy kavanozum var eşim hep bozuk paraları ortalığa bıraktığında alıp içine atıyorum baya bi biriktirdim 60tl flan olmuştur gene devam ediyorumKizlar kumbara yaptim.
Oglum istedi diye.
Migrostan kumbara aldi baktim icine atiyor hevesleniyor.
Bir yerde gormustum . Şu sekilde ilerliyor.
Eylul ilk hafta 1tl hergun
Ikinci hafta 2 tl hergun
Ucuncu hafta 3tl hergun... diye gidiyor
Tutturamam buyuk ihtimal ama basladim bakalim
Google yazın, çıkıyor. Arayıp bilgi alabilirsinizMerhaba bütün yürüme problemlerine bakıyrolarmı acaba? Neresi olduğunu öğrenebilirmiyim?
Bende aynen öyle kaldım vallahi bak . Kendi babasının evinde oturuyor maaşı da az . Babası şimdi kira almaya başlamış oğlundan 1 çocukları var . Kira meselesini duyunca çok üzülmüştüm . Eşime dedim ki yiğenine harçlık yollayalım ablan çocuğun istediği birşeyi alsın diye anlaştık hatta eşimle . Sonra bu izinde böyle bizim paramızın muhabbetini yaptı damat o an yine bir soğudum sana anlatamam vazgeçtik harçlık meselesinden makbule geçmeyecek birde bir ay yollamasam bu damat arkamdan laf eder kesinYok artık
Bizde genelde carfur'a uygun fiyatlı levrek çipura vs geliyo ordan alıyoruz ama eşime kızıyorum bazen burda temizlemiyolar ben temizlemek zorunda kalıyorum diye aldığımız carfurda temizleme reyonu yokİki levrek
Marul
Limon
Roka
Limonata
Küçük şişe kola
Ve ekmek aldık 50 lira ödedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?