Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde genelde carfur'a uygun fiyatlı levrek çipura vs geliyo ordan alıyoruz ama eşime kızıyorum bazen burda temizlemiyolar ben temizlemek zorunda kalıyorum diye aldığımız carfurda temizleme reyonu yok
Bizde hep carrefourdan alıyoruz hem temizliyor hemde istersek fileto olarakta hazırlıyor..

Bizde carfurdan alıyoruz bazen temizliyorlar ya seviniyorum o yüzden eve gelince hemen fırına atabiliyorum .Doktora balık konusunu danışacağım neyi yersem daha iyi olur acaba

Eşim son sigara zamlarından sonra tütüne geçti, hazır sarılmış alıyor. Arada ben de içiyorum. Keşke içmesek tabi.

İçtiğimiz sigara 16 tl olmuştu. Suan aldığımız tütün paketi 4 tl :) baya iyi bir tasarruf oldu. Bugün aylık yetecek kadar toplu almış 95 tl vermiş.

Bir de ekmek alındı. Onun dışında harcama olmadı.

Herkese iyi geceler

Günaydın bu ev stresinden dudağım uçuk attı evimide çok seviyorum ama ilerde yatırım için baktıgımız yer devlet hastanesinin yanı tayinimiz çıktıgında kiraya veririz diye düşünüyoruz kafam çok karışık benim oturdugum binada kiralarn 800 900 arası yeni baktıgımız yerlerde 1500 1600 dediler eşim dün akşam birikimin ne demek oldugunu anladı elimizdeki birikim 70 e yakın 100 olsaydı dedim biraz daha rahat hareket ederdik.

Günaydın
Gelirken 200 tl alışveriş yapmıştım eve gelince çok eksik olduğunu gördüm özellikle temizlik malzemesi dün yine alışverişe çıktık 300 tl gitti
6 kg bingo matik 30 tl
6 kilo omo matik 43 tl
Panten 13 tl
Yumoş 13 tl
Fairy 7 tl
Domestos 8 tl
Biraz marek et alışverişi yaptık
Domates aldım 12 kavanoz konserve yaptım

Ev ile uğraşıyorum ancak elbise dolapları bitti
Bugünde mutfak dolabı ve vestiyeri yaparım
Halıları yıkamaya verdim dün kadını aradım üzüm bağları var oradaymış haftaya gelebilirim dedi başka bir kadın gönderecekti ses seda cıkmadı iş başa düşecek gibi

Ev kac paraymis.
Sizin eviniz var bu baktiginiz yatirim icin herhalde.
Kredi faizleri uygun. Ama benim koca yanasmiyor.

Günaydın eşim gittikten sonra yeniden uyudum uykumu almışım mutluyum o yüzden gece uykuya dalmakta güçlük çekiyorum burnum tıkanıyor yatınca . Akşama mantı çorbası ve göveç yapacağım et çıkarttım kemikli. Yanlız dün marketten patlıcan almayı atlamışım yeni mal gelmişti ortalık çok karışıktı alışverişimizi zor yaptık listede atladığımı fark etmemişim . Neyse kahvaltımı yapıp markete çıkarım . Temizliğe başlıyoruz evde sıra ile salondan başlayayım dedim camı açılmadığı için perdesi öyle kirlenmez artık . Ben aşağıdan çekip çıkartıp yıkayacağım eşim akşam takacak yarın misafirim var Saray sarmasını bugünden yapacağım dinlenmesi lazım. Dertler derya olmuş bende bir sarhoşum diyorum şuan

Günaydın 7de uyandık. Eşimi işe uğurladık oğlanla kahvaltı yaptık. İlk kez patates kızartması yedi oglum bir bucuk yaşında :) ağır yağlı şeyler hic yedirmiyorum normalde,bugün ilk oldu.

Bir makine camasir yikadim astım, bulasik makinesi calistirdim.

Aksama yemek olarak ne yapacagimi hic bilmiyorum, kısmet :))

gunaydın pure biz annem ben kv yaptık o 52hafta kumbarasını bin küsür lira birikti güzel oluyo bide zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…