- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.541
annem arada toplu atıyodu onlarda dolar olarak attım ben kumbaraya.Ilk haftayi toptan attim. Diger haftalari da oyle yaparim. Aslinda 1 yil yapsam kurban parasinin bir kismi birikse iyi olur.
Acilmayan plastik kumbara. Esim keserek acabilir.
Hayırlı olsun . Kocamda ben istemeden arabamızı satmıştıGünaydın kızlar,
Araba olayına karar verdik sonun da. Honda Civic 0 alıyoruz en boş halini fabrika çıkışı LPG li olanlardan. 128000 tl.
Elimizdeki birikimleri altın ve dolar olarak hepsini bozmaya karar verdik. Borsada az bi miktar var ona dokunmuyoruz. Birde 2 bilezik yaptırmıştım kullanmıyorum bozalım dedim ısrarla ama onu bozmayalım dedi eşim 40 gr kadar o kalacak. Bu topiğe başladığımdan beri biriktirdiklerimizi kullanmış olacağız. Birazda kredi çekeceğiz 35000 kadar. Onuda 8-9 taksit düşünüyorum önümüzdeki yaz gelmeden borcunu bitirmiş olalım diye konuştuk. Hiç hesapta yokken 0 araba almak mecbur kaldık bir yerde. Çünkü istediğimiz gibi araç bulamadık, acele ediyoruz. Bende milletin 2. el arabasına bakıp duracağımıza gidelim alalım 0 yapacak bir şey yok dedim en son. Kızlar siz siz olun eşiniz arabayı sahibinden e fln koyarsa gidip silin, Çünkü ben hiç ihtimal vermiyordum arabamızı çok severek kullanıyorduk ara sıra uzun tatillerde bagajı küçük gelse de satacağını düşünememiştim. Bu erkeklerin aklı fikri belli olmuyor.
Hayirli olsun canim.Günaydın kızlar,
Araba olayına karar verdik sonun da. Honda Civic 0 alıyoruz en boş halini fabrika çıkışı LPG li olanlardan. 128000 tl.
Elimizdeki birikimleri altın ve dolar olarak hepsini bozmaya karar verdik. Borsada az bi miktar var ona dokunmuyoruz. Birde 2 bilezik yaptırmıştım kullanmıyorum bozalım dedim ısrarla ama onu bozmayalım dedi eşim 40 gr kadar o kalacak. Bu topiğe başladığımdan beri biriktirdiklerimizi kullanmış olacağız. Birazda kredi çekeceğiz 35000 kadar. Onuda 8-9 taksit düşünüyorum önümüzdeki yaz gelmeden borcunu bitirmiş olalım diye konuştuk. Hiç hesapta yokken 0 araba almak mecbur kaldık bir yerde. Çünkü istediğimiz gibi araç bulamadık, acele ediyoruz. Bende milletin 2. el arabasına bakıp duracağımıza gidelim alalım 0 yapacak bir şey yok dedim en son. Kızlar siz siz olun eşiniz arabayı sahibinden e fln koyarsa gidip silin, Çünkü ben hiç ihtimal vermiyordum arabamızı çok severek kullanıyorduk ara sıra uzun tatillerde bagajı küçük gelse de satacağını düşünememiştim. Bu erkeklerin aklı fikri belli olmuyor.
evimiz var baktıklarımız 460 bin falan eşim taşınmak istiyor çocukların oyun oynayacagı alan yok şimdi oturdugumuz binada otoparkı var orda da arabalara zarar verirler diye çocuklar girmiyor.Site olanlara bakıyoruz oranında aidatları 150 den başlıyorEv kac paraymis.
Sizin eviniz var bu baktiginiz yatirim icin herhalde.
Kredi faizleri uygun. Ama benim koca yanasmiyor.
Hayirli olsun canim.
Bilezikleri de versen aslinda en az borcla cikardiniz isin icinden.
Honda guzel bir tercih olmus.
Hayırlı olsun canım gule gule kazasız belasız kullan insallahTeşekkür ederim kızlar
Ya evet zaten takmıyorum bi heves aldım ama, teklif ettim istemeyince ısrar etmedim bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?