Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz önce bir arkadaşım aradı burada 3 özel 1 devlet hastanesi var . Hastahanelerden birisinde grev vardı zaten. Doktorlar maaşlarını alamıyorlarmış filan kapanma kararı alınmış . Benim gittiğim hastahane içinde öyle bir söylenti duymuş arkadaşım sinirlerim alt üst şuan

Günaydın kızlar,
Araba olayına karar verdik sonun da. Honda Civic 0 alıyoruz en boş halini fabrika çıkışı LPG li olanlardan. 128000 tl.
Elimizdeki birikimleri altın ve dolar olarak hepsini bozmaya karar verdik. Borsada az bi miktar var ona dokunmuyoruz. Birde 2 bilezik yaptırmıştım kullanmıyorum bozalım dedim ısrarla ama onu bozmayalım dedi eşim 40 gr kadar o kalacak. Bu topiğe başladığımdan beri biriktirdiklerimizi kullanmış olacağız. Birazda kredi çekeceğiz 35000 kadar. Onuda 8-9 taksit düşünüyorum önümüzdeki yaz gelmeden borcunu bitirmiş olalım diye konuştuk. Hiç hesapta yokken 0 araba almak mecbur kaldık bir yerde. Çünkü istediğimiz gibi araç bulamadık, acele ediyoruz. Bende milletin 2. el arabasına bakıp duracağımıza gidelim alalım 0 yapacak bir şey yok dedim en son. Kızlar siz siz olun eşiniz arabayı sahibinden e fln koyarsa gidip silin, Çünkü ben hiç ihtimal vermiyordum arabamızı çok severek kullanıyorduk ara sıra uzun tatillerde bagajı küçük gelse de satacağını düşünememiştim. Bu erkeklerin aklı fikri belli olmuyor.

Hayırlı olsun . Kocamda ben istemeden arabamızı satmıştı

Hayirli olsun canim.
Bilezikleri de versen aslinda en az borcla cikardiniz isin icinden.
Honda guzel bir tercih olmus.

Ev kac paraymis.
Sizin eviniz var bu baktiginiz yatirim icin herhalde.
Kredi faizleri uygun. Ama benim koca yanasmiyor.
evimiz var baktıklarımız 460 bin falan eşim taşınmak istiyor çocukların oyun oynayacagı alan yok şimdi oturdugumuz binada otoparkı var orda da arabalara zarar verirler diye çocuklar girmiyor.Site olanlara bakıyoruz oranında aidatları 150 den başlıyor

Anamm ne sıcak bugun uyan kahvalti ev topla disari ciktim esime babalar gününde colin s 'ten pantolon almıştım lacivert renk iki ayda beyazlari dizden yukarı tarafları burda avm den almistim goturduk yikama talimatina gore kullandim ddim saolsun müdurdu bey yardimci oldi fişide atmisim kaydi cikti onu verdim yerine kot aldim 80 e almistim kot olan 120 di 40 tl verdim bu arada zaten 130 fln vardı üstümde 100 lira ihlasın sulu süpürgesi var 10 yıldır kullanıyorum ilk çıkan modellerden hortum yeri açılmıştı yapıştırıp kullanıyorum 6 aydır artik tutmadı gittim bakindim başka markaların hortumu uyuyo şansa burda ihlas servisi var benimki gbi yokmuş 'taki caz başka ama olcak ddi 100 tl sen baktığım fantom fln bile 50 den başlıyor tamm ddim onu alacaktım parada yetmedi döndüm geri çocuğu parka götürdüm geldik doyurdum uyudu

Makinenin çekişi kuvvetli ilk çıktığında iyi para verdim kıyamadim adam ddi çok iyidir bu seri deki makineler dün öglen buzluktaki çiğ sütü buzdolap bölümüne koymuştum baya çozulmus sabaha giderken tencereye su koyup şişeyi içine koydum 1 saate iyice çözüldü kaynattum tadı dokusu bozulmadı kesilmedi süt mayalıycam artık atarim böyle pure soruyordun canim mayaliycam insallah güzel tutar

Dışarı çıkmadan bulaşık açmıstim bitmiş onu topladim oğlan uyursa uyurum diyorum ama kacio uykum yine iş buluyorum kendime beyaz makine actim o bitiyor onu asarim akşama eşim kestiğin erişteden yogurtlu ddi en son yaptigimi deniycem insallah olmuştur güzel 5 kilo yakın undan yapicam birer pisirim eltilere kaynanama 1 kilo 'dan fazla veririm gerisi bana tek seferde zor oluyo oglanla yarin yapabilirim bi posta

Marketten ekmek ve patlıcan aldım 3 tl . Geri dönüşte salonun perdelerini makinaya attım 2 makina çalıştı . Oturarak koltukları sildim yastıkları filan . Sonra sandalyelerimi ardından mobilyaları cifledim beyaz oldukları için is çok çekiyor rahatsız oluyorum duruladım birde güzelce. Yemeği ocağa koydum camın tozunu aldım . Biz burada cam silemiyoruz silsekte birşey değişmiyor o yüzden sadece çamurunu siliyorum . Yarın ki misafiri Cuma’ya aldım çünkü eşimin yarın ki nöbeti iptal . Cuma günü arkadaşım hem Yasin okuyacak evimde oğlum için hemde sonra çay içeceğiz diye anlaştık . Bu arada kuzenimin elektrikli göğüs pompası vardı hala duruyormuş annem Doğuma onu getirecek çok mutluyum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…