- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.561
Kardeşim de aynı durumda oda kpss ye başlıyor allah yardımcınız olsunBugün harcamalı geçti yavaştan kpss kitapları araştırıyorum bugün eğitim bilimleri tek kitap aldım 50 tl
30 tl parfüm perceive baya övulmustu.
Bie de bebek bezi 26.5 tl
Eşim 100 bıraktı ama ben kargo vermiştim diye kitabı da aldım ekstradan kartımda vardı.
Ama şimdi ondan kitap için toplu para isticem ordan cıkartıcam
Oo kitap gerekiyor.
Hem alan hem egitimgenel kültür genel yetenek
Birde soru bankaları
Cıkmış sorular falan....
Hangi bolumKardeşim de aynı durumda oda kpss ye başlıyor allah yardımcınız olsun
MühendislikHangi bolum
Allah rahmet eylesin canımGünaydın kızlar,
Cuma günü sabah erkenden annem aradı annanemi kaybettik diye, son bir kaç gündür kötüleşmişti zaten. 86 yaşındaydı. Komşudan araba almak zorunda kaldık, ama yetiştik yıkanırken gördüm. Çok güzeldi. Mekanı cennet olsun. Müsait olanlar bir Fatiha okurlarsa Allah razı olsun ismi Rabia'ydı.
ZorundasinElimde son 250 tl kaldı maaş ayın 21. De yetiştirebilir miyim acaba ödenecek hiç fatura yok
Inş geliştirirsiniz. Ekmek ve pazar alışverişi dışında harcama olmazsa neden olmasın evdeki bakliyatlari da kullanırsınız. ALLAH bereketini koyar. Ben de bugün bir arkadaşa gittim bebeği olmuştuElimde son 250 tl kaldı maaş ayın 21. De yetiştirebilir miyim acaba ödenecek hiç fatura yok
Evet dün yumurta almaya gittim çamaşır deterjanı aldım bingo sıvı 20 tiydi Şok marketteDışari cikinca pazara markete gidince para firliyor.
Bugun markette gordum.Evet dün yumurta almaya gittim çamaşır deterjanı aldım bingo sıvı 20 tiydi Şok markette
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?