Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün harcamalı geçti yavaştan kpss kitapları araştırıyorum bugün eğitim bilimleri tek kitap aldım 50 tl
30 tl parfüm perceive baya övulmustu.
Bie de bebek bezi 26.5 tl

Eşim 100 bıraktı ama ben kargo vermiştim diye kitabı da aldım ekstradan kartımda vardı.
Ama şimdi ondan kitap için toplu para isticem ordan cıkartıcam
Oo kitap gerekiyor.
Hem alan hem egitimgenel kültür genel yetenek
Birde soru bankaları
Cıkmış sorular falan....

Kardeşim de aynı durumda oda kpss ye başlıyor allah yardımcınız olsun

Kpss icin internetten de faydalan.
Oabt icin guzel kaynaklar yukluyorlar. Cikti alip calisirsin.

Ben o kadar cok para vermistim ki kaynaklara. Ama ataninca maddi manevi tum yorgunlugum gitti.

Ogretmenlik bir anne icin en guzel meslek.
Haftada 30 saatin olsa(ki anasinifi icin oyle) sabahtan oglene kadar calis 5bin küsür maasin olur.
Bebegin belli bi yastan sonra senin sinifinda olur. Ilkokulu da kendi okulunda gözunun onunde bitirtirsin. Kuzenim cokkk rahat anasinifi ogretmeni

Allah rahmet eylesin canım
Mekanı cennet olsun okudum

Elimde son 250 tl kaldı maaş ayın 21. De yetiştirebilir miyim acaba ödenecek hiç fatura yok
Inş geliştirirsiniz. Ekmek ve pazar alışverişi dışında harcama olmazsa neden olmasın evdeki bakliyatlari da kullanırsınız. ALLAH bereketini koyar. Ben de bugün bir arkadaşa gittim bebeği olmuştu
Bir takım elbise aldım. eşim de çocuklara dondurma almış 40 tl harcamışızdır. Yemeğe da buzluktan lahmacun çıkardım. Buzlukta hazır yemek iyi oluyor
Yarın dolma sarma yapmayı planlıyorum kardeşimle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…