Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen cok kalabalikti ya sanki herkes disaridaydi. Siz en iyisini yapmissiniz. Esime ben bu paraya kac ogun yemek cikartirdim diyorum. Iyice kafayi yedin sende diyor

hayırlısı diyelim ben her yönden elimden geleni yapıyorum soyle soyleyeyim evi otel gibi kullanır yer içer yatar gider. ne ben ne cocuk la alakası pek olmaz hayırlısı
evlendiginizden beri mi boyle ilgisiz yoksa su an olaan bir sey mi

kızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.
Ay benim eşimde toplantıdan çıkıp gelemedi kendim yedim o gelince da enginar yedim onunla kısmet

günaydın. .
evet yatmış maaş hemen kk ödedim ve bankaya gıcık oldum 3 tl eft ücreti istedi. yapmadım eft. önceden 0.21 idi

Çok canım sıkıldı
Benden yine bireysel emeklilik kesmişler
93 tl
Ama emeklilik uygulamasına giriyorum öyle bi sözleşme yok, zaten dün aradığımda da sordum otomatik katılımda değilsiniz dediler
O zaman bu para nerede?

her ay 93 tl kesilse yılda 1000 tl yi geçiyor
İstemiyorum ya bu kadar zorlama neden yani??!

Günaydın kızlar
Canınızı sıkmayın güzel bir güne uyandık
nefes alın içinize doldurun bol bol
bir müzik açın enn sevdiğinizden
eğer eşlik edebiliyorsanız edin yüksek sesle
ağlayacaksanızda ağlayın tutmayın kendinizi

Ama inanın bu gün çokk güzel olacak diye geçirin hep aklınızdan.
çook mutuszsanız kendiniz için minicikte olsa bir şey yapın bugün.
sizi üzenlere asla izin vermeyin.

Gülümsedim okuyunca
Evet böyle bakmak lazım hayata

Günaydın canm
Sağol güzel olumlamalar icin

Kar atistiriyor karanlik puslu bir hava var disarida.
Ofise geldik miss gibi bir cay demlemis cocuklar.
Evde kahvaltiyi kuzum ve esimr hazirlamostim. Kendim yapmamistim. Az yiyecegim aksami da atlatirsam mutlu olurum.
Bugun bedenim az tuketim yapsin en azindan.
Biraz guzelleselim kendimiz icin eşe yardim, bedenimize yardim,

günaydınlar.
dün şube öğretmenler kurulumuz vardı. eve çok geç gittim. bizim evde tavuk pişmez market tavuğu almıyorum. yemek de yoktu. eşim aradı ne yicez diye sordu, aaaa didim bu saate kadar hiç bir şey hazırlamadın mı
hazırlamamış. tost yaparsın dedim, tamam dedi.
ben de sürpriz yaptım, tavuk aldım

onun bana sevgililer günü hediyesi: toplanmış temiz mutfak ve tost.
benim hediyem de çiğ tavuk tavuğunu da pişirdi birlikte akşam yemeği yedik.

Ne güzel olur yürüyüş. Düzenli olmasi lazim. Ben iş saatlerimden dolayi düzenli yapamadim hiç. Arkadasim da yok yürüyüş yapan beraber takilalim. Esim de malum nöbet filan derken düzensiz oluyor.
Istanbulda hava kasvetli kapali.
Okuldayim bende maastan ödemeleri yapiyorum.

Günaydın herkese
Trafik kazası yaptığım için geçen sene.
Bu sene sigorta 844tl tuttu.trafikteki puanım düşmüş. Ama inanın karşı taraf geldi sağ arka kapıdan girdi. Sıfır arabamızın kapısı değişmişti. Öffff gene sinirlendim bak.
Üç taksitle ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…