- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.181
Aynen cok kalabalikti ya sanki herkes disaridaydi. Siz en iyisini yapmissiniz. Esime ben bu paraya kac ogun yemek cikartirdim diyorum. Iyice kafayi yedin sende diyorAklimizda olan yerlerin hic birinde yer yoktu :) siz yine iyi bulmussunuz guzel de gecmis tadinu cikarinbiz alisveris yapip eve geldik. Meyve tabagi peynir tabagi vesaire hazirladik. Miss gibi oldu. Hem de kesin 300 400 tutacakti yemek. 100 tl gibi bir harcamamiz oldu ama evde 4 5 gun yetecek meyve cerez aburcubur ve 1 haftadan fazla yetecek cesit cesit peynir var suan. 1 saatte yiyip icip hic etmedik en azindan:)
evlendiginizden beri mi boyle ilgisiz yoksa su an olaan bir sey mihayırlısı diyelim ben her yönden elimden geleni yapıyorum soyle soyleyeyim evi otel gibi kullanır yer içer yatar gider. ne ben ne cocuk la alakası pek olmaz hayırlısı
Ya bazi erkekler odun oluyor malesef. Aman evde huzur versinde onemli olan oBen aldım
Evlilik yıldonumunude kutlamadık.
Üstelik 1. Yilimiz.
Amin canımYa bazi erkekler odun oluyor malesef. Aman evde huzur versinde onemli olan o
Ay benim eşimde toplantıdan çıkıp gelemedi kendim yedim o gelince da enginar yedim onunla kısmetkızlar hepiniz eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin 2 saat önce hazırlık yaptim giyindik oglumla ikimiz mumlar bitti neredeyse beyfendi ortalikta yok geliyorum diyor saat 7den beri.
ilk yıllar farklı sıkıntılar vardı artık saçmalama ötesi durumda hareketi var mantıksız bir kişi huzursuzluk veriyor. böylede devam eder gibievlendiginizden beri mi boyle ilgisiz yoksa su an olaan bir sey mi
Günaydın kızlar
Canınızı sıkmayın güzel bir güne uyandık
nefes alın içinize doldurun bol bol
bir müzik açın enn sevdiğinizden
eğer eşlik edebiliyorsanız edin yüksek sesle
ağlayacaksanızda ağlayın tutmayın kendinizi
Ama inanın bu gün çokk güzel olacak diye geçirin hep aklınızdan.
çook mutuszsanız kendiniz için minicikte olsa bir şey yapın bugün.
sizi üzenlere asla izin vermeyin.
Günaydın canmGünaydın kızlar
Canınızı sıkmayın güzel bir güne uyandık
nefes alın içinize doldurun bol bol
bir müzik açın enn sevdiğinizden
eğer eşlik edebiliyorsanız edin yüksek sesle
ağlayacaksanızda ağlayın tutmayın kendinizi
Ama inanın bu gün çokk güzel olacak diye geçirin hep aklınızdan.
çook mutuszsanız kendiniz için minicikte olsa bir şey yapın bugün.
sizi üzenlere asla izin vermeyin.
Ne güzel olur yürüyüş. Düzenli olmasi lazim. Ben iş saatlerimden dolayi düzenli yapamadim hiç. Arkadasim da yok yürüyüş yapan beraber takilalim. Esim de malum nöbet filan derken düzensiz oluyor.Kar atistiriyor karanlik puslu bir hava var disarida.
Ofise geldik miss gibi bir cay demlemis cocuklar.
Evde kahvaltiyi kuzum ve esimr hazirlamostim. Kendim yapmamistim. Az yiyecegim aksami da atlatirsam mutlu olurum.
Bugun bedenim az tuketim yapsin en azindan.
Biraz guzelleselim kendimiz icin eşe yardim, bedenimize yardim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?