- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.141
yuhhh artık yaaAylin coşkun Mehir olarak 10 külçe altın istemiş bedavaya gittik vallahi
2 milyon 800 bin tl ediyormuş 15 yıl sevgili kalmışlar adamla her seneye 1 tane gibi hesaplamış . Bizde kocamla 10 sene sevgili kaldık 6 ay nişanlı 20 gram bilezik dedi. Hatta 10 gram dedim de millet güldü bana 20 diyim bari dedimyuhhh artık yaa
ben ilk kez nikahımda duymuştum mehiri.2 milyon 800 bin tl ediyormuş 15 yıl sevgili kalmışlar adamla her seneye 1 tane gibi hesaplamış . Bizde kocamla 10 sene sevgili kaldık 6 ay nişanlı 20 gram bilezik dedi. Hatta 10 gram dedim de millet güldü bana 20 diyim bari dedim
O artık kraliyet onu hiç düşünmedim bakKraliyet ailesine gelin giden meghan markel i dusununce biz toptan belese gittik ki zaten
Maşallah erken kalkınca iş bitiyor valla şu kışlıklari bitirdim büyük temizliğe gitcem cam perde fln bendeEvi toparladim
Tezgahi ve dolaplari ocagi sildim.
Mutfagi ve tvli odayi supurdum sildim. Balkonu sildim.
Epey iş yapmisim
Bi dibek kahvesi yaptim kendime. Tv karistiriyorum. 11 gibi yemegimi ocaga koyarim.
Dikkat et ayagını sıcak tut inş kısa zamanda çözersiniz gaz probleminiyedıklerimden oldugunu sanmıyorum ya ilk günden beri var cünkü ama sunu bılıyorum ben bıraz usuyunce daha cok gazı oluyor.ılk ay cok daha fenaydı şimdi bi tık daha ıyı ınsAllah tamamen gecer
İstiyosunda benimde 200gramdı mehri evveli bile alamadım2 milyon 800 bin tl ediyormuş 15 yıl sevgili kalmışlar adamla her seneye 1 tane gibi hesaplamış . Bizde kocamla 10 sene sevgili kaldık 6 ay nişanlı 20 gram bilezik dedi. Hatta 10 gram dedim de millet güldü bana 20 diyim bari dedim
evet ilk aylarda dikkat etmek gerekıyor olacağı varsa tabiki olur ama önce kendımızı korumalıyız gerisi Allahtan.bıse olmaz ınsAllah stres olma bebıs daha cok etkılenırCook teşekkür ederim inşallah bizim de öyle birseydir.Hecen hafta yatili misafir ağırladım ve ciddi anlamda yoruldum hatta yorgunluktan ağlama noktasına geldim hamile olduğumada misafirin varken evde testle öğrendim.Ama zaten karnım sırtım falan da ağrıyordu öğrenmeden önce.Acaba bilmeden dikkatsiz davrandığım için mi böyle birşey olduğu diye düşünüyoruz eşimle.
canım bi sorunumuzda bu.eger uyumuyorken gaz cıkarma ıslemını yapıyoruz ama oglum sadece memedeyken uyuyo yani uyuyunca yerını yatırıyorum gaz cıkarsam uyanıyor bıdaha sar başa. ondan emzirince uyumadıgı zamanlarda gaz cıkarıyorumCanim erkek cocuk cokkkk gazli oluyor malesef.
Oglumdan biliyorum. Emzirdikten sonra en az 15 dakika kucaginda sirtini sivazla ki gazi ciksin. Yarim saati bile bulabiliyor bu sure. Hemen yataga koyunca cocuk mahvolur.
bize 130geldiSu faturamız 70 tl gelmişşşşş
Çok gelmiş canım yaaaaaaevet ilk aylarda dikkat etmek gerekıyor olacağı varsa tabiki olur ama önce kendımızı korumalıyız gerisi Allahtan.bıse olmaz ınsAllah stres olma bebıs daha cok etkılenır
canım bi sorunumuzda bu.eger uyumuyorken gaz cıkarma ıslemını yapıyoruz ama oglum sadece memedeyken uyuyo yani uyuyunca yerını yatırıyorum gaz cıkarsam uyanıyor bıdaha sar başa. ondan emzirince uyumadıgı zamanlarda gaz cıkarıyorum
bize 130geldi
Çok teşekür ederim sagolun peki şimdimi alalım dügün sezonu bitincemi şubat gibi düşer dedilerCanim sure cok guzel.
Altin guzel kâr getirebilir 2 3 yillik surede ikiye bile katlayabilir.
Yani birkac aylik bir süre olsaydi tlde kal riske atma denilebilirdi.
Ben şubattan beri fiziki altin biriltiriyorum. Hicbirinde bir tl bile zararim yok simdi satsam
Iste onu kimse bilmiyor.Çok teşekür ederim sagolun peki şimdimi alalım dügün sezonu bitincemi şubat gibi düşer dediler ♥♥
valla canım biz evde 4kişiyiz suan annem ve kardesımde bızde kv de sabah gelip aksam gıdıyorÇok gelmiş canım yaaaaaa
Bize de elektrik faturası 160'a yakın gelmiş. Evde sıkı yönetime geçmek gerek .valla canım biz evde 4kişiyiz suan annem ve kardesımde bızde kv de sabah gelip aksam gıdıyor
bide ben süt olsun diye şişe elimde gezıyorum e dolayısıyla wcdeyım hep sıfon bize çalısıyorçamasır bulasık her gün calısıyor 130 malesef ondan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?