Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yuhhh artık yaa
2 milyon 800 bin tl ediyormuş 15 yıl sevgili kalmışlar adamla her seneye 1 tane gibi hesaplamış . Bizde kocamla 10 sene sevgili kaldık 6 ay nişanlı 20 gram bilezik dedi. Hatta 10 gram dedim de millet güldü bana 20 diyim bari dedim

ben ilk kez nikahımda duymuştum mehiri.
hoca sordu ne istersin diye.
ben de ne kadar istenir ki bilmiyorum dedim.
bir miktar para söyleyebilir ya da 10 gr 20 gr gibi altın diyebilirsin dedi.

50 gr altın demiştim ben de

Evi toparladim
Tezgahi ve dolaplari ocagi sildim.
Mutfagi ve tvli odayi supurdum sildim. Balkonu sildim.
Epey iş yapmisim

Bi dibek kahvesi yaptim kendime. Tv karistiriyorum. 11 gibi yemegimi ocaga koyarim.
Maşallah erken kalkınca iş bitiyor valla şu kışlıklari bitirdim büyük temizliğe gitcem cam perde fln bende

İstiyosunda benimde 200gramdı mehri evveli bile alamadımsürekli bişey ödemekten altına para kalmıyor

evet ilk aylarda dikkat etmek gerekıyor olacağı varsa tabiki olur ama önce kendımızı korumalıyız gerisi Allahtan.bıse olmaz ınsAllah stres olma bebıs daha cok etkılenır
Canim erkek cocuk cokkkk gazli oluyor malesef.
Oglumdan biliyorum. Emzirdikten sonra en az 15 dakika kucaginda sirtini sivazla ki gazi ciksin. Yarim saati bile bulabiliyor bu sure. Hemen yataga koyunca cocuk mahvolur.
canım bi sorunumuzda bu.eger uyumuyorken gaz cıkarma ıslemını yapıyoruz ama oglum sadece memedeyken uyuyo yani uyuyunca yerını yatırıyorum gaz cıkarsam uyanıyor bıdaha sar başa. ondan emzirince uyumadıgı zamanlarda gaz cıkarıyorum
Su faturamız 70 tl gelmişşşşş
bize 130geldi

Çok gelmiş canım yaaaaaa

Çok teşekür ederim sagolun peki şimdimi alalım dügün sezonu bitincemi şubat gibi düşer dediler

Çok teşekür ederim sagolun peki şimdimi alalım dügün sezonu bitincemi şubat gibi düşer dediler ♥♥
Iste onu kimse bilmiyor.
Onceden az cok tahmin edilebiliyordu.
Son donemlerde o kadar oynak ki ekonomimiz en ufak bir aciklsma veya tweette alt ust oliyor hersey.
Gecen yil papaz serbest birakilacak mi birakilmicak mi derken dolar 7 lirayi gecmisti

Çok gelmiş canım yaaaaaa
valla canım biz evde 4kişiyiz suan annem ve kardesımde bızde kv de sabah gelip aksam gıdıyor
bide ben süt olsun diye şişe elimde gezıyorum e dolayısıyla wcdeyım hep sıfon bize çalısıyor çamasır bulasık her gün calısıyor 130 malesef ondan geldi

Bize de elektrik faturası 160'a yakın gelmiş. Evde sıkı yönetime geçmek gerek .

Bugün kızımın rutin doktor kontrolü vardı. Artık 12. ayın içinde olduğumuzdan kan ve idrar tahlili istediler. Ancak kızım yeri göğü inletiyor doktor görünce. 1. yaşının bitimine bıraktık tahlilleri

Doktor kontrolü 190 tl
Taksiyle gidiş geliş 50 tl
Benim yol parası 14 tl

Maaş daha yeni yattı. Ama para pul oldu resmen ya. Birikim yaptığım günler hayal oldu. 1 tl kumbaramı her gün ziyaret ediyorum. Sadece böyle birikim yapabiliyorum ne yazık ki. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…