Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ev süpürdüm sildim,wc lavabo temizledim camasır suyu ile (hergün temizliyorum,takıntılıyım bu konuda)
Oglana mercimek yaptım yedirdim
Dışarı çıktık marketten aldıklarım cif,süt,ekmek,biraz kapya biber,bebe şampuanı. Sebze almadım yarın alıcam

30 tl ile kapadım günü

kızlar benim lekelenmem olmustu 3.ayda elimi kesmişim gibi az az 2-3defa geldi daha da gelmedi
benim de mesela kanama alanım yoktu dr nası oldu onu bıle anlamadı bebek buyurken damarlar genısleyıp daralıyomus ondan olabılır dedıler rapor verdi dinlendım
Allahın ıznıyle bıse olmaz tabi tedribi elden bırakmayalım da gecmıs olsun
Cankusunannesi

Hanımlar sizi hep takip ediyorum bilgilerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biraz birikimimiz var dolarmı altınmı vadeli hesapmı iyi olur sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederimm

Kadın mi intihar etmiş cok üzüldüm ya çocukları varmıydı acaba

Kadın mi intihar etmiş cok üzüldüm ya çocukları varmıydı acaba
Evet kadın ya . Adam dün gece nöbetçiymiş bugün dinlenmek için evdeymiş sabah çocukları okula götürmüş bırakıp eve geri dönmüş sonra kadın diğer odada beylik tabancasını kafasına dayayıp ateş etmiş . Eşim şimdi evlerinde gelince ayrıntı anlatır

Hanımlar sizi hep takip ediyorum bilgilerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biraz birikimimiz var dolarmı altınmı vadeli hesapmı iyi olur sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederimm

Ben altın alıyorum asla zarar etmedim . Dolar Euro hiç almadım . İnan olarak vadeli hesap bana ve eşime uygun değil

Aynı durumdaydık 3 doktor da nereden geldiğini görememişti kanamanın

Hersey Allahın takdiri ve gercekten stres yapmadan dinlenmek.bebişin nasıl?rapor bulabilsen biraz bebişe iyi olur.aslında ilk 6 ay izin olmalı herkesin ücrersize gücü yetmiyor

hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin

Hersey Allahın takdiri ve gercekten stres yapmadan dinlenmek.bebişin nasıl?rapor bulabilsen biraz bebişe iyi olur.aslında ilk 6 ay izin olmalı herkesin ücrersize gücü yetmiyor
bebişim ıyı cok sukur sadece gazı cok bunaltıyo o da onu malesef uykularını hafıfletıyor.Rapor bulmaya çok rahat bulurumda etik olarak dogru bulmuyorum acıkcası,rapor sonucta ınsanlara hastalık halinde verilen bıse.4-5defa heyet raporu alanlar tanıyorum ve bu arada maaşını da alıyosun.. madem bebegini bakmak ıstıyosun ucretsiz izin hakkı herkese verilmiş gücün yetıyosa onu almalısın bnce.
ınsAllah lafımı yiyip almak zorunda kalmam herkes bu yönde ısrarcı bnım için.
devletımız malesef yeterli dogum iznini vermıyor verse böyle kara kara düşünmeyiz hiçbirimiz

Hersey çok zor ev almazsak bende ücretsiz izne ayrılmak istiyorum alırsak olmuycak eşim özel sektörde çok güvenemiyorum.ilk 6 ay çok önemli yıllık izinleri bile eklesen yetmiyor.doğru diyosun öylede haka girmek oluyor.Yediklerin mi gaz yapıyor acaba bakıyor musun hangi günlerde daha fazla

Bende bunu saçma buluyorum hamilesin uzaktasın sen arayamadıysan o arasın.anneyle konuşuluyor gün içinde çoğu kez babamı aramayı unutuyorum.hala konuşma tarzımız aynı nasıl iyi misin bişeye ihtiyacın var mı?önemli bişeyi annem söyler zaten

Bizde annemle her gün mesajlaşırız her an whatsapptayız babam alınmış ya işte hatalı kardeşim eşimde ona sinirlendi annemle eşim dün akşam mesajlaştılar eminim odaya girdiğim zaman eşim hemen yazışma sayfasını kapattı gördüm babamda bugün eşimi aramış babama yeni araba bakıyorlar

Hanımlar sizi hep takip ediyorum bilgilerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biraz birikimimiz var dolarmı altınmı vadeli hesapmı iyi olur sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederimm♥♥

Uzun vadede en iyi yatırım altın bence. Paraya suan ihtiyaciniz yoksa,altin uzun vadede her zaman kazandirir. ikinci olarak bankaya vadeli hesaba yatirmak. Ben suan ikisini de yapmaya calisiyorum.

Döviz ben de denedim ama gereksiz stresli, indi mi cıktı mı, ay zarar ettim ne zaman bozsam diye dusunduruyor hep insani :)

Çok teşekür ederim ev almıştık satık üstüne birikim yapıp 2 3 sene sonra almayı düşünüyoruz inşallah kararsız kaldım altın hesabı en iyisi heralde çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…