- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.101
kızlar benim lekelenmem olmustu 3.ayda elimi kesmişim gibi az az 2-3defa geldi daha da gelmediBenimde kanama alanı var demişti.boyutu hakkında bilgi vermedi.2.kez gidince küçülmüş dedi.sonra geçmiş dedi.önemli değil dedi ilk doktor düşük riskin var dedi.kendini zorlama hiç ben çok araştırdım.fiziki kanama olmayayınca sıkıntı olmuyomuş.%60dan sonrası normalmiş artış oranının.hiç stres yapma bence minnagımızı görcez yakında
Kadın mi intihar etmiş cok üzüldüm ya çocukları varmıydı acabaMerhaba kızlar bugün harcama yapmadık . Biraz bozuğum kendimi toparlamaya çalışıyorum babamla dün konuştum benimle soğuk konuştu üzgünüm o yüzden. Onun dışında öğlen eşim aradı doktorum memleketine dönme kararı almış gidecekmiş sanırım ama yerine bir doktor geliyormuş ona tugaydan bir arkadaşın eşi Doğum yapmış çok memnununduk canınızı sıkmayın o doktora gidin demiş eşim arayıp anlattı akşam detayları öğrenirim inşallah hakkımızda hayırlı olan budur bilemiyorum en son randevuda doktorumun söyledikleri biraz canımı sıkıp onun bilgisi ile ilgili içime şüphe düşürmüştü zAten neyse . Onun dışında lojmanda arkadaşımızın eşi eşinin beylik tabancası ile intihar etmiş ne yazıkki ona üzüldük . Mutfak perdelerimi yıkadım ütüledim camı sildim eşim akşam takacak yarın da dolapları siler oradaki işimi bitirmiş olurum . Arkadaşım aradı makarna yapıyorum gel diye başka arkadaşlarımda vardı biraz oraya indim aynı apartmandayız zaten . Akşam hamur işi yiyeceğim için makarna filan yemedimAkşama et suyuna çorba pişirdim şebit yağlaması için hamur yoğurdum kıymalı sosumu yaptım eşim gelirken haber verecek pişirmeye başlayacağım . Biraz makyaj yaptım
Evet kadın ya . Adam dün gece nöbetçiymiş bugün dinlenmek için evdeymiş sabah çocukları okula götürmüş bırakıp eve geri dönmüş sonra kadın diğer odada beylik tabancasını kafasına dayayıp ateş etmiş . Eşim şimdi evlerinde gelince ayrıntı anlatırKadın mi intihar etmiş cok üzüldüm ya çocukları varmıydı acaba
Hanımlar sizi hep takip ediyorum bilgilerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biraz birikimimiz var dolarmı altınmı vadeli hesapmı iyi olur sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederimm
Aynı durumdaydık 3 doktor da nereden geldiğini görememişti kanamanınkızlar benim lekelenmem olmustu 3.ayda elimi kesmişim gibi az az 2-3defa geldi daha da gelmedi
benim de mesela kanama alanım yoktu dr nası oldu onu bıle anlamadı bebek buyurken damarlar genısleyıp daralıyomus ondan olabılır dedıler rapor verdi dinlendım
Allahın ıznıyle bıse olmaz tabi tedribi elden bırakmayalım da gecmıs olsun
Cankusunannesi
Hersey Allahın takdiri ve gercekten stres yapmadan dinlenmek.bebişin nasıl?rapor bulabilsen biraz bebişe iyi olur.aslında ilk 6 ay izin olmalı herkesin ücrersize gücü yetmiyorkızlar benim lekelenmem olmustu 3.ayda elimi kesmişim gibi az az 2-3defa geldi daha da gelmedi
benim de mesela kanama alanım yoktu dr nası oldu onu bıle anlamadı bebek buyurken damarlar genısleyıp daralıyomus ondan olabılır dedıler rapor verdi dinlendım
Allahın ıznıyle bıse olmaz tabi tedribi elden bırakmayalım da gecmıs olsun
Cankusunannesi
hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versinmrb kızlar telefonum servisteydi ana kart ve ekran değişmiş burasınında şifresini unutmuşum giremedim bugün işyerine bişey için uğradım yazayım dedim ev için anlaştık bugün kaporayı gönderdi eşim haftaya tapu işlemleri halledilip taşınmaya yavaştan geçeriz kış gelmeden inşallah kredim onaylandı onu halletcem bugün evi satılığa çıkardık bakalım müşteri çıkarsa kredilerin büyük oranını kapatır kalanıda öderiz
bebişim ıyı cok sukur sadece gazı cok bunaltıyo o da onu malesef uykularını hafıfletıyor.Rapor bulmaya çok rahat bulurumda etik olarak dogru bulmuyorum acıkcası,rapor sonucta ınsanlara hastalık halinde verilen bıse.4-5defa heyet raporu alanlar tanıyorum ve bu arada maaşını da alıyosun.. madem bebegini bakmak ıstıyosun ucretsiz izin hakkı herkese verilmiş gücün yetıyosa onu almalısın bnce.Hersey Allahın takdiri ve gercekten stres yapmadan dinlenmek.bebişin nasıl?rapor bulabilsen biraz bebişe iyi olur.aslında ilk 6 ay izin olmalı herkesin ücrersize gücü yetmiyor
Hersey çok zor ev almazsak bende ücretsiz izne ayrılmak istiyorum alırsak olmuycak eşim özel sektörde çok güvenemiyorum.ilk 6 ay çok önemli yıllık izinleri bile eklesen yetmiyor.doğru diyosun öylede haka girmek oluyor.Yediklerin mi gaz yapıyor acaba bakıyor musun hangi günlerde daha fazlabebişim ıyı cok sukur sadece gazı cok bunaltıyo o da onu malesef uykularını hafıfletıyor.Rapor bulmaya çok rahat bulurumda etik olarak dogru bulmuyorum acıkcası,rapor sonucta ınsanlara hastalık halinde verilen bıse.4-5defa heyet raporu alanlar tanıyorum ve bu arada maaşını da alıyosun.. madem bebegini bakmak ıstıyosun ucretsiz izin hakkı herkese verilmiş gücün yetıyosa onu almalısın bnce.
ınsAllah lafımı yiyip almak zorunda kalmamherkes bu yönde ısrarcı bnım için.
devletımız malesef yeterli dogum iznini vermıyor verse böyle kara kara düşünmeyiz hiçbirimiz
Hayırlı olsun Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinhayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin
Bende bunu saçma buluyorum hamilesin uzaktasın sen arayamadıysan o arasın.anneyle konuşuluyor gün içinde çoğu kez babamı aramayı unutuyorum.hala konuşma tarzımız aynı nasıl iyi misin bişeye ihtiyacın var mı?önemli bişeyi annem söyler zatenBabam dün işte beni aramıyor da hiç Filan diye arkamdan konuşmuş kardeşim msj yazdı bir sürü laf saymış msj da nasıl evlatmışım filan. Neden intihar etmiş bilmiyoruz ya eşim şimdi evlerinde cenaze hastaneden alınmış galiba
Bizde annemle her gün mesajlaşırız her an whatsapptayızBende bunu saçma buluyorum hamilesin uzaktasın sen arayamadıysan o arasın.anneyle konuşuluyor gün içinde çoğu kez babamı aramayı unutuyorum.hala konuşma tarzımız aynı nasıl iyi misin bişeye ihtiyacın var mı?önemli bişeyi annem söyler zaten
Çok teşekür ederimBen altın alıyorum asla zarar etmedim . Dolar Euro hiç almadım . İnan olarak vadeli hesap bana ve eşime uygun değil
Hanımlar sizi hep takip ediyorum bilgilerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum biraz birikimimiz var dolarmı altınmı vadeli hesapmı iyi olur sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederimm♥♥
Çok teşekür ederim ev almıştık satık üstüne birikim yapıp 2 3 sene sonra almayı düşünüyoruz inşallah kararsız kaldım altın hesabı en iyisi heralde çok sagolunUzun vadede en iyi yatırım altın bence. Paraya suan ihtiyaciniz yoksa,altin uzun vadede her zaman kazandirir. ikinci olarak bankaya vadeli hesaba yatirmak. Ben suan ikisini de yapmaya calisiyorum.
Döviz ben de denedim ama gereksiz stresli, indi mi cıktı mı, ay zarar ettim ne zaman bozsam diye dusunduruyor hep insani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?