- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.121
Anlık bişey demekkiBizde annemle her gün mesajlaşırız her an whatsapptayızbabam alınmış ya işte hatalı kardeşim eşimde ona sinirlendi annemle eşim dün akşam mesajlaştılar eminim odaya girdiğim zaman eşim hemen yazışma sayfasını kapattı gördüm babamda bugün eşimi aramış babama yeni araba bakıyorlar
Ergenlik işte inş evine geri döner hemen belki versinler diye saklanıyodur bir yerlerdeSelam kızlar nasilsiniz,
Yakın arkadaşımızın kızı evden kaçmış bugün 3 ay önce tanıştığı biri ile,
Çok çok üzgünüz
Ne yapilabilinir bilemiyorum
yedıklerimden oldugunu sanmıyorum ya ilk günden beri var cünkü ama sunu bılıyorum ben bıraz usuyunce daha cok gazı oluyor.ılk ay cok daha fenaydı şimdi bi tık daha ıyı ınsAllah tamamen gecerHersey çok zor ev almazsak bende ücretsiz izne ayrılmak istiyorum alırsak olmuycak eşim özel sektörde çok güvenemiyorum.ilk 6 ay çok önemli yıllık izinleri bile eklesen yetmiyor.doğru diyosun öylede haka girmek oluyor.Yediklerin mi gaz yapıyor acaba bakıyor musun hangi günlerde daha fazla
Cook teşekkür ederim inşallah bizim de öyle birseydir.Hecen hafta yatili misafir ağırladım ve ciddi anlamda yoruldum hatta yorgunluktan ağlama noktasına geldim hamile olduğumada misafirin varken evde testle öğrendim.Ama zaten karnım sırtım falan da ağrıyordu öğrenmeden önce.Acaba bilmeden dikkatsiz davrandığım için mi böyle birşey olduğu diye düşünüyoruz eşimle.kızlar benim lekelenmem olmustu 3.ayda elimi kesmişim gibi az az 2-3defa geldi daha da gelmedi
benim de mesela kanama alanım yoktu dr nası oldu onu bıle anlamadı bebek buyurken damarlar genısleyıp daralıyomus ondan olabılır dedıler rapor verdi dinlendım
Allahın ıznıyle bıse olmaz tabi tedribi elden bırakmayalım da gecmıs olsun
Cankusunannesi
Dün gittiğim doktor hapı kesti.Digeri günde 1 tablet alcaksın demisti.Ne yapıcaz kime güveneceğiz öyle arada kaldikki.Bende şöyle olmuştum kahve rengi lekelenmem vardı . Kanama alanı vs yoktu ama rahim genişlediği için olan bir kanamaydı. İlk başta günde 3 tane ilaç içiyordum 3 günde 1 kere de iğne oluyordum sonra miktar azalarak bitti
Bir an once duzene girseydi canim gerisi kolay gecer insallah. Iyi doktor hastane bulmak onemli.Dün gittiğim doktor hapı kesti.Digeri günde 1 tablet alcaksın demisti.Ne yapıcaz kime güveneceğiz öyle arada kaldikki.
Canim erkek cocuk cokkkk gazli oluyor malesef.yedıklerimden oldugunu sanmıyorum ya ilk günden beri var cünkü ama sunu bılıyorum ben bıraz usuyunce daha cok gazı oluyor.ılk ay cok daha fenaydı şimdi bi tık daha ıyı ınsAllah tamamen gecer
Canim sure cok guzel.Çok teşekür ederim ev almıştık satık üstüne birikim yapıp 2 3 sene sonra almayı düşünüyoruz inşallah kararsız kaldım altın hesabı en iyisi heralde çok sagolun♥
Bende babamla pek konusmuyorum.Bizde annemle her gün mesajlaşırız her an whatsapptayızbabam alınmış ya işte hatalı kardeşim eşimde ona sinirlendi annemle eşim dün akşam mesajlaştılar eminim odaya girdiğim zaman eşim hemen yazışma sayfasını kapattı gördüm babamda bugün eşimi aramış babama yeni araba bakıyorlar
Babam öyle aranmak sorulmak isteyen bir adam değil aslında ama yaş ilerliyor galiba ondan olduBende babamla pek konusmuyorum.
Babayla ne konusulur ki
Ne laf varsa annede var
Valla şuan bende progestan içiyorum ve İnan durduk yere geçen ay 2 doktora gittim içime şüphe düştüğü için. Kendi doktorum ilaç verdi diğer doktor bu gayet doğal birşey 5 kadından birisinde olur dedi ilaç filan söylemediDün gittiğim doktor hapı kesti.Digeri günde 1 tablet alcaksın demisti.Ne yapıcaz kime güveneceğiz öyle arada kaldikki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?