Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anlık bişey demekkikardesin evdekini direk söyleseymiş iyiymiş zaten bebiş doğsun whattsap grubu ister fotoğraf gönder kamerayla görüşelim

yedıklerimden oldugunu sanmıyorum ya ilk günden beri var cünkü ama sunu bılıyorum ben bıraz usuyunce daha cok gazı oluyor.ılk ay cok daha fenaydı şimdi bi tık daha ıyı ınsAllah tamamen gecer

Cook teşekkür ederim inşallah bizim de öyle birseydir.Hecen hafta yatili misafir ağırladım ve ciddi anlamda yoruldum hatta yorgunluktan ağlama noktasına geldim hamile olduğumada misafirin varken evde testle öğrendim.Ama zaten karnım sırtım falan da ağrıyordu öğrenmeden önce.Acaba bilmeden dikkatsiz davrandığım için mi böyle birşey olduğu diye düşünüyoruz eşimle.

Dün gittiğim doktor hapı kesti.Digeri günde 1 tablet alcaksın demisti.Ne yapıcaz kime güveneceğiz öyle arada kaldikki.

Dün gittiğim doktor hapı kesti.Digeri günde 1 tablet alcaksın demisti.Ne yapıcaz kime güveneceğiz öyle arada kaldikki.
Bir an once duzene girseydi canim gerisi kolay gecer insallah. Iyi doktor hastane bulmak onemli.
Artik doktorlar da sorumluluk almiyor. Saglik sonucta . Sikayet ediliyorlar vs.
Mesela devlet hastaneleri gebeligin belli bir haftasindan sonra kabul etmiyor seni. Kontrollerin kimde baslamis ise onda devam et denilebiliyor

yedıklerimden oldugunu sanmıyorum ya ilk günden beri var cünkü ama sunu bılıyorum ben bıraz usuyunce daha cok gazı oluyor.ılk ay cok daha fenaydı şimdi bi tık daha ıyı ınsAllah tamamen gecer
Canim erkek cocuk cokkkk gazli oluyor malesef.
Oglumdan biliyorum. Emzirdikten sonra en az 15 dakika kucaginda sirtini sivazla ki gazi ciksin. Yarim saati bile bulabiliyor bu sure. Hemen yataga koyunca cocuk mahvolur.

Çok teşekür ederim ev almıştık satık üstüne birikim yapıp 2 3 sene sonra almayı düşünüyoruz inşallah kararsız kaldım altın hesabı en iyisi heralde çok sagolun♥
Canim sure cok guzel.
Altin guzel kâr getirebilir 2 3 yillik surede ikiye bile katlayabilir.
Yani birkac aylik bir süre olsaydi tlde kal riske atma denilebilirdi.
Ben şubattan beri fiziki altin biriltiriyorum. Hicbirinde bir tl bile zararim yok simdi satsam

Bende babamla pek konusmuyorum.
Babayla ne konusulur ki
Ne laf varsa annede var

Valla şuan bende progestan içiyorum ve İnan durduk yere geçen ay 2 doktora gittim içime şüphe düştüğü için. Kendi doktorum ilaç verdi diğer doktor bu gayet doğal birşey 5 kadından birisinde olur dedi ilaç filan söylemedi

Günaydın eşime beslenme hazırladım o bugün nöbetçi . Oğlum da çok sakin uyuyor mu acaba hiç hareket etmiyor merak ediyorum akşama yeşil mercimek yapacağım pek iştah açıcı bir yemek olmadığı için eşim yokken bebeğe yarar olsun diye kendime az pişiriyorum görümcemin eşi hafta sonu bedelli askerliğe gitti . Görümcemde annesine geldi kızıyla . Üzülüyormuş kocasına dedim ki neye üzülüyorsun kocan ağaçların altında yatıyor resim geldi ( eşimin arkadaşı o birlikte görevli eşim resim aldı ) kv diyor ki üzülüyor ağlıyor sen kocan afrindeyken nasıl üzüldün ağladın diyor bana ya. Bu olayı onunla nasıl karşılaştırıyorlar pessss normal zamanda olsa hadi birlikte buraya gelin derim asla demedim canımı yolda bulmadım çünkü

Bizim 330 tl miz var bu aydan valla bugün süt alacağım turşuluk bakmak istiyorum ayrıca da patlıcan közleteceğiz yarın . Cumartesi günü dışarıda kahvaltı yaparız sabah 9 da benim aç karnına doktor randevum var eve gelip kahvaltı hazırlayamam sanırım . Bir gram daha alırız diyordum ama bilmiyorum

Başlamadı herhalde ya daha ben hiç bilmiyorum onu . Mügeyi bekliyorum şimdi bende kahvaltı yapacağım

Ay başından beri,

Okul parası verdim 1500 TL
Geçen gün reformer pilatese yazıldım. (1500 TL (karttan 3 taksit) / 40 ders) önümüzdeki ay ödenecek ilk tutar 500 TL
1 gr gün parası verdim 285 TL

param kalmadı benim de, ama kredi kartımın borcunu kapatmıştım.
yani babamın deyimiyle, param yok ama borcum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…