- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.161
Bebeğiniz kolik bir bebek değilse 3 ayda bitiyor gazı insan çaresiz kalıyor gaz durumunda bizim doktorumuz hiç bir gaz olayını çözmüyor demişti geçmesini bekleyin demişti birde saç kurutma makinası elektrik süpürgesi araba sesi gibi gürültülü sesler sakinlesmesini sağlar demişti gaz durumunda telefonda dan saç kurutma makinası sesi açıp dinletiyordum bir o sakinlestiriyordu 3 aylık olunca tamamen bitti bizde ondan sonra gülücükler yerini aldı bebek bakımı zor bir o kadarda zevkli insan huzur buluyor evladının kokusundaevet ilk aylarda dikkat etmek gerekıyor olacağı varsa tabiki olur ama önce kendımızı korumalıyız gerisi Allahtan.bıse olmaz ınsAllah stres olma bebıs daha cok etkılenır
canım bi sorunumuzda bu.eger uyumuyorken gaz cıkarma ıslemını yapıyoruz ama oglum sadece memedeyken uyuyo yani uyuyunca yerını yatırıyorum gaz cıkarsam uyanıyor bıdaha sar başa. ondan emzirince uyumadıgı zamanlarda gaz cıkarıyorum
bize 130geldi
Kendi işinizi yapıyordunuz değil mi sigorta borcu o yüzdenKahvalti yapildi ortalik toparlandi
Patlican kirmizi biber kozledim aksam icin,bi de tavuk sosladim dinleniyor.
Markete gittim biraz sebze aldim,20 tl tuttu.
Eimde 3200 dolar var, bozdurucam bu hafta, 125 bin lira borcumuz var devlete, sigorta. Ödemeye baslayacagiz taksit taksit. Yaklasik 2 sene surecek borcun bitmesi
Bu sırada yapabildigim kadar birikim yapmaya devam edecegim, en azindan ayda 2 gr altin garanti birikim olacak altin hesabindan.
Umarim cabucak bitirebiliriz borcumuzu
arzum ürünlerini önermiyorum. ne aldıysam memnun kalmadım.Kizlar yarin a101den arzum 2400 wat seramin tabanli utuyu alacagim. Azur vs almicam. Profesyonel olmasina gerek yok.
Insallah iyi cikar. 3 yil garantiliymis.
Esim arac icin birseyler daha alacak.
Karttan alalim. Maastan sontra karta yatiracagiz
Benim oglumun reflüsü ve gazi vardi 2 yasina kadar zombiydim 3 yasinda simdi düzeldi cok şükür. Bi keresinde oglum agliyo gece yastığı almisim pis pisliyorum emzirmeye çalışırken farkettim yastık olduğunuBebeğiniz kolik bir bebek değilse 3 ayda bitiyor gazı insan çaresiz kalıyor gaz durumunda bizim doktorumuz hiç bir gaz olayını çözmüyor demişti geçmesini bekleyin demişti birde saç kurutma makinası elektrik süpürgesi araba sesi gibi gürültülü sesler sakinlesmesini sağlar demişti gaz durumunda telefonda dan saç kurutma makinası sesi açıp dinletiyordum bir o sakinlestiriyordu 3 aylık olunca tamamen bitti bizde ondan sonra gülücükler yerini aldı bebek bakımı zor bir o kadarda zevkli insan huzur buluyor evladının kokusunda
Kendi işinizi yapıyordunuz değil mi sigorta borcu o yüzden
Ayyyy çok feci olmuş ya allah yardımcınız olsun resmen bir ev parası çünkü üzüldümEvet Tuğçecim kendi işimizi yapıyorduk. Şöyleki aslinda borcun tamamı bizim degil.dukkanin ruhsati esimin bir arkadasinin uzerineydi, o kendi sigortasini yatiracakti güya ama yatirmamis, o da bize kaldi simdi. Esim calisanlarinin sigortasini duzenli yatirmak icin kendininkini yatiramadi 60 bin kadar esimin sigorta borcu diger kısmı da arkadasinin sigortası, konustuk ödemeye yanasmiyor yani o da bize kaldi :) nasıl bir arkadaşlıksa bu.
Aslinda ruhsat onun adina oldugu icin borc tamamen onun resmi olarak, istesek kendiminizinkini bile ödemeyip çekilebiliriz hepsini odemek zorunda kalir.
Ama benim vicdanli eşim olmaz öyle şey ben yapamam diyor malesef :) mecbur odeyecegiz.
Canım bizde dört kişiyiz benimde çamaşır ve bulaşık makinem hergün çalışıyor her gün banyo yapıyoruz demek ki içtiğin su fazla getirmişşşşvalla canım biz evde 4kişiyiz suan annem ve kardesımde bızde kv de sabah gelip aksam gıdıyor
bide ben süt olsun diye şişe elimde gezıyorum e dolayısıyla wcdeyım hep sıfon bize çalısıyorçamasır bulasık her gün calısıyor 130 malesef ondan geldi
Bize de elektrik faturası 160'a yakın gelmiş. Evde sıkı yönetime geçmek gerek .
Yaaa hala düzenli artış yok %50 üstü artış iyiymiş tıbben %50nin altına düşmemesi lazımmış.Doktora pazartesiden beri her gün gidiyoruz.Sirf iyi bir doktor bulmak adına Hem devlet hem özel şeklinde devam edelim dedik şimdilik.Bir an once duzene girseydi canim gerisi kolay gecer insallah. Iyi doktor hastane bulmak onemli.
Artik doktorlar da sorumluluk almiyor. Saglik sonucta . Sikayet ediliyorlar vs.
Mesela devlet hastaneleri gebeligin belli bir haftasindan sonra kabul etmiyor seni. Kontrollerin kimde baslamis ise onda devam et denilebiliyor
Çok haklısınız çok teşekür ederim cevabınız için hayırlısı olur inşallahIste onu kimse bilmiyor.
Onceden az cok tahmin edilebiliyordu.
Son donemlerde o kadar oynak ki ekonomimiz en ufak bir aciklsma veya tweette alt ust oliyor hersey.
Gecen yil papaz serbest birakilacak mi birakilmicak mi derken dolar 7 lirayi gecmisti
Bende a 101 den blendır seti aldım 2 gün elimde kaldı okadar kötüki servisine gönderdim çizilmiş geldi heryeri birdaha asla almam özelikle servisi yüzündenKizlar yarin a101den arzum 2400 wat seramin tabanli utuyu alacagim. Azur vs almicam. Profesyonel olmasina gerek yok.
Insallah iyi cikar. 3 yil garantiliymis.
Esim arac icin birseyler daha alacak.
Karttan alalim. Maastan sontra karta yatiracagiz
Arzum muBende a 101 den blendır seti aldım 2 gün elimde kaldı okadar kötüki servisine gönderdim çizilmiş geldi heryeri birdaha asla almam özelikle servisi yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?