- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.221
çok tesekkur ederım kolik degıl sukur ama gazı cok,telefonu ucus moduna alıp supurge sesı dınletıyorum ben de bunaldıkca.ınsAllah bızımkı de gecer yakındaBebeğiniz kolik bir bebek değilse 3 ayda bitiyor gazı insan çaresiz kalıyor gaz durumunda bizim doktorumuz hiç bir gaz olayını çözmüyor demişti geçmesini bekleyin demişti birde saç kurutma makinası elektrik süpürgesi araba sesi gibi gürültülü sesler sakinlesmesini sağlar demişti gaz durumunda telefonda dan saç kurutma makinası sesi açıp dinletiyordum bir o sakinlestiriyordu 3 aylık olunca tamamen bitti bizde ondan sonra gülücükler yerini aldı bebek bakımı zor bir o kadarda zevkli insan huzur buluyor evladının kokusunda
canım vajınal ultrasonla bakmadımı keseye ben ılk cok heyecanlıydım acele ettım oyle bakmıstı beta kucukken ordan gozukuyorYaaa hala düzenli artış yok %50 üstü artış iyiymiş tıbben %50nin altına düşmemesi lazımmış.Doktora pazartesiden beri her gün gidiyoruz.Sirf iyi bir doktor bulmak adına Hem devlet hem özel şeklinde devam edelim dedik şimdilik.
10 yıl önceki doktorumu aradım şimdi başka bir şehirde.atelefonu vardı gerek oldukça da danışma amaclı arıyordum.Ozelde 2 tane doktor önerdi biri zaten benim 2 gündür gittiğim doktor.
Herşey yoluna girsin diye dua ediyoruz.Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.Yarin iğne olacağım yine,cumada tekrar kan verip hcg bakılacak 1500 üstünde kese görünürmüş benim değerim 1200 cıktı.cumaya inşallah artış olur ve kese de görünür
Meb yapmıs bırde bunu.O saatten sonra verimli olamaz ki zAten ya insanın uykusu gelir zAten yemeği yedi mi gitti enerji gidiyor yemek saati de çok geç kalmış oluyor üzüldüm tühhg
Tövbe yarabbim ya allahım sen yardım et çocuklarımız düzgün okuyup bir yerlere gelsinler ya çok zor şimdiden ben bile korkuyorum ne yapacağız diye kim bilir o zaman hangi şehirde oluruzMeb yapmıs bırde bunu.
Gelen vuruyor gıden vuruyor artık dıyecek bısey bulamıyorum
Bır duyuma gore 6 bakan degısecekmıs bırıde mebmıs. Tamam ıyı adam hos adam ama ezılen hep ezılıyor.
Istanbulda beylıkduzu esenyurt avcılar tarafında da okullar 20 kısı fılan. Bıraz merkezde kalıyoruz hatta tam gobege gıdınce 60 kısılık sınıflar oldugunu bıle duydum bu seneNüfüs cok.
Siğmiyoruz ülkeye
Okullar hastaneler diger kurumlar.. her yer full
bizim 17 günümüz var daha :)Günaydın kızlaaar maaşa son 2 gün
Ne kadar gelecekbizim 17 günümüz var daha :)
Ekim ayı gün bende.
Ne kadar gelecek
Ben kullandim canim.kızlar aranızda elektrıklı gogus pompası kullanan varmı
hangı marka canım ya alıcam kararsız kaldm manuel arkadasım verdı ama hıc kullanmadımBen kullandim canim.
kızlar aranızda elektrıklı gogus pompası kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?