Bugün ne aldin kaç tl harcadin

çok tesekkur ederım kolik degıl sukur ama gazı cok,telefonu ucus moduna alıp supurge sesı dınletıyorum ben de bunaldıkca.ınsAllah bızımkı de gecer yakında
canım vajınal ultrasonla bakmadımı keseye ben ılk cok heyecanlıydım acele ettım oyle bakmıstı beta kucukken ordan gozukuyor

O saatten sonra verimli olamaz ki zAten ya insanın uykusu gelir zAten yemeği yedi mi gitti enerji gidiyor yemek saati de çok geç kalmış oluyor üzüldüm tühhg
Meb yapmıs bırde bunu.
Gelen vuruyor gıden vuruyor artık dıyecek bısey bulamıyorum
Bır duyuma gore 6 bakan degısecekmıs bırıde mebmıs. Tamam ıyı adam hos adam ama ezılen hep ezılıyor.

Meb yapmıs bırde bunu.
Gelen vuruyor gıden vuruyor artık dıyecek bısey bulamıyorum
Bır duyuma gore 6 bakan degısecekmıs bırıde mebmıs. Tamam ıyı adam hos adam ama ezılen hep ezılıyor.
Tövbe yarabbim ya allahım sen yardım et çocuklarımız düzgün okuyup bir yerlere gelsinler ya çok zor şimdiden ben bile korkuyorum ne yapacağız diye kim bilir o zaman hangi şehirde oluruz özel okul desen güç yetmez dershane bozması okullara yollasan parayı havaya atmış gibi oluyorsun. Bu aralar hiç haber izlemiyorum sadece piyasa takibindeyim . Çünkü gelecek korkusu üzerime çöküyor . Bakandan memnundular herkes sanki ne oluyorsa artık

Nüfüs cok.
Siğmiyoruz ülkeye
Okullar hastaneler diger kurumlar.. her yer full
Istanbulda beylıkduzu esenyurt avcılar tarafında da okullar 20 kısı fılan. Bıraz merkezde kalıyoruz hatta tam gobege gıdınce 60 kısılık sınıflar oldugunu bıle duydum bu sene

Eşim arac icin malzme aldi a101den. 65tl.karttan cekti.
Cikarsak utu alacagiz carrefourdan.
Cikmazsak baska harcama olmaz sanirim

Alışveriş yaptım kızlar A101 den 2 paket karbonat ve bir tane silikon spatula aldım . Benim vardı zaten ama birkaç kez acele ile bulaşık makinasına koymuşum galiba üzerinde bir deterjan kokusu kaldığını fark edip attım almayacaktım ama kısır , sucuk içi kek sıyırma ihtiyaç oluyor dedim aldım 8 tl ödedim . Sütçüden 2.5 lt süt aldım 8.5 tl mi ne ödedim sinirlendim orada bir an önce çıkmak istedim bakmadım pek . 15 tl de sebze aldım . Halley gibi birşey alacaktım akşam çayın yanına bıraktım geri güzel ev keki yapayım eşim yarın iş yerine de götürür orada da yerler dedim

Kızlar günaydın
Eşim erken çıktı işten, gelirken iki simit ve bir ekmek almış.
Gece çalışmaya katılacak 7 gibi gider, sabah gelir.. bugün dışarda biraz işimiz var, belki marketlerede uğrarız

kızlar aranızda elektrıklı gogus pompası kullanan varmı

Canım benim ilk afacan kuvözde 2 aya yakın yattığından ben sürekli pompa kullandım. Ev tipi için kendim lansinoh elektrikli çift taraflı kullandım. Hastanede medela vardı o çok güçlü ev için gerek yok. Ben lansinohtan memnundum. Benden sonra kardeşimin eşine verdim, gerekirse yine onu kullanırım. Süt poşetleri vs de var aynı marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…