Bugün ne aldin kaç tl harcadin

avent ve lansınoh meshur sanırım ıkısınde de olumsuz yorum cok kararsız kaldm arkadasımda avent var benden bı dene ona gore alırsın dedı ama deneyınce de tek kullanımla karar verılmezki nası karar vercem bılmıyorum

Avent hiç denemedim benim kullandıkların lansinoh ve medela markaydı. Elektrikli olması yeterli bence. Göğsün full dolu değilken dene bence bi fikrin olur yine de

Kızlar dün 7 lira harcadım..
Oğlum kendini kesti oyun oynuyorduk bardagi alip kiemis kendini kesmis sıçrayan şeyler
Bacağı ile karnı...
Dikiş attılar..
Dun çok kötüydüm gece de yatamadım..
Onla ilgilenirken oldu... başka bişey yaparken onu ilgisiz bırakır bir durumd olsaydım vicdanımım beni öldürürdü... gelmedi diye bakiyim deekeb kirilma sesi duyaar duymaz kostum baktim oturmus etrada bakıyor.
Aldım tirtir titriyorum korkudan yarasını görünce fena oldum.
Eşimi aradım.
Basi uygulayarak kanı durdu.
Ağlamıyordu ama kaynima gittik geldik.. dikkış attılar.. gece 3 4 e kqdar yatmadim.
Gece boyu emzirmeme rağmen üzüntüden bir göğsün mastıt gibi oldu.
Ateş ve titreme ağrı.

Fotokopi kitaplarım geldi 381 lira verdik...
Gün aşırı pansuman önerdiler...

Allah kimseye evlat acısı göstermesin..

Ay yavrum ya üzüldüm çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsunuz allah korumuş

1650 tl ye eşime istediği bisiklet alındı 3 taksit şeklinde Ekim Kasım Aralık . Biz birinci taksiti ödedik .700 tl lastikten para vardı . 300 tl Eylül maaşından ayıracağım. Ekim’den 300 kasımda zaten 1000 tl gün paramız gelecek ayarlanır dedim artık baya istedi baktı

Off kötü olmus canim Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum cok geçmiş olsun beterinden korusun allahım

delimisn siz orda sıcak sıcak yaşadınız
eşin gitti kolay mı?
ayrıca 21 günlük askerlik nedir?
kıyas götürmez
Kaldıramıyorum artık İnan’ ki saçma konuşmaları üzülüyorum sonra bebek hareket etmiyor kendimi yemeğe başlıyorum . Yeni evliydik eşim göreve gitmişti son dk haberlere bir asker yaralandı şehit var diye haber düştü tam 20 gündür yalnızdım ve eşimden haber alamıyorum delirmiştim evde . Bu görümcem aradı öylesine ben ağlıyordum bana dedi ki askerle evlendiğini bilmiyor muydun hayatım boyunca en zoruma giden sözlerden birisiydi unutmadım .

aaaaa şok oldum
benim kocamsa senin kardeşin deseydin
çok kalpsizler konuşurken

aaaaa şok oldum
benim kocamsa senin kardeşin deseydin
çok kalpsizler konuşurken

Telefonda eşi için allah kavuştursun annendesin güzel ye iç gez dedim . Gezilmiyor filan dedi . Dilimin ucuna geldi askere gitmemiş adamla evlenirken böyle olacağını bilmiyor muydun diyecektim de kalp kırılmasın yoluma iyi gelmez diye sustum . Eşim konuşurken abla Tuğçe ne yapsın o zaman dedi zaten

iyi yapmışsın canım
işte hak ediyorlarda

Prima bebek bezi, alt açma örtüsü, fairy, cif, iki ad muz, biraz çilek bir meyveli soda küçük limonata 130 lira ödedik.. şimdi internetteki fiyatlara bakınca bebek bezini pahalıya almışsız

Prima bebek bezi, alt açma örtüsü, fairy, cif, iki ad muz, biraz çilek bir meyveli soda küçük limonata 130 lira ödedik.. şimdi internetteki fiyatlara bakınca bebek bezini pahalıya almışsız
Bebek bezinin tanesi ne kadara gelmiş oldu prima pahalı baya ya bende bakıyorum da

Herkese merhabalar
Ütüyü bitirdim biraz da eşim yardım etti
Evi süpürdüm -salon hariç-
Küçük odaların Camlarını içten sildim. (Camcı bütün evi dıştan silmişti. Gönlüm olursa başka günlerde de diğer odaların ve salonun camlarını sileceğim.
Çok yoruldum
Nohut fasulye aşurelik buğday suda ıslattım birAzdan aşure yapacağım evde biraz incir biraz kuru üzüm var kayısı gün kurusu var ondan katsam bir şey olmaz herhalde. Komşulara dağıtırım iyi olur
Yarın 2 çeyrek bir de 10gr bilezik bozduracağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…