- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.241
avent ve lansınoh meshur sanırım ıkısınde de olumsuz yorum cok kararsız kaldm arkadasımda avent var benden bı dene ona gore alırsın dedı ama deneyınce de tek kullanımla karar verılmezki nası karar vercem bılmıyorumCanım benim ilk afacan kuvözde 2 aya yakın yattığından ben sürekli pompa kullandım. Ev tipi için kendim lansinoh elektrikli çift taraflı kullandım. Hastanede medela vardı o çok güçlü ev için gerek yok. Ben lansinohtan memnundum. Benden sonra kardeşimin eşine verdim, gerekirse yine onu kullanırım. Süt poşetleri vs de var aynı marka
avent ve lansınoh meshur sanırım ıkısınde de olumsuz yorum cok kararsız kaldm arkadasımda avent var benden bı dene ona gore alırsın dedı ama deneyınce de tek kullanımla karar verılmezki nası karar vercem bılmıyorum
Ay yavrum ya üzüldüm çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsunuz allah korumuşKızlar dün 7 lira harcadım..
Oğlum kendini kesti oyun oynuyorduk bardagi alip kiemis kendini kesmis sıçrayan şeyler
Bacağı ile karnı...
Dikiş attılar..
Dun çok kötüydüm gece de yatamadım..
Onla ilgilenirken oldu... başka bişey yaparken onu ilgisiz bırakır bir durumd olsaydım vicdanımım beni öldürürdü... gelmedi diye bakiyim deekeb kirilma sesi duyaar duymaz kostum baktim oturmus etrada bakıyor.
Aldım tirtir titriyorum korkudan yarasını görünce fena oldum.
Eşimi aradım.
Basi uygulayarak kanı durdu.
Ağlamıyordu ama kaynima gittik geldik.. dikkış attılar.. gece 3 4 e kqdar yatmadim.
Gece boyu emzirmeme rağmen üzüntüden bir göğsün mastıt gibi oldu.
Ateş ve titreme ağrı.
Fotokopi kitaplarım geldi 381 lira verdik...
Gün aşırı pansuman önerdiler...
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..
delimisn siz orda sıcak sıcak yaşadınızBirde gülerek söylüyor bunu dalga bile geçilecek konu değil aslında çok zor zamanlar geçirdik çünkü
Off kötü olmus canim Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum cok geçmiş olsun beterinden korusun allahımKızlar dün 7 lira harcadım..
Oğlum kendini kesti oyun oynuyorduk bardagi alip kiemis kendini kesmis sıçrayan şeyler
Bacağı ile karnı...
Dikiş attılar..
Dun çok kötüydüm gece de yatamadım..
Onla ilgilenirken oldu... başka bişey yaparken onu ilgisiz bırakır bir durumd olsaydım vicdanımım beni öldürürdü... gelmedi diye bakiyim deekeb kirilma sesi duyaar duymaz kostum baktim oturmus etrada bakıyor.
Aldım tirtir titriyorum korkudan yarasını görünce fena oldum.
Eşimi aradım.
Basi uygulayarak kanı durdu.
Ağlamıyordu ama kaynima gittik geldik.. dikkış attılar.. gece 3 4 e kqdar yatmadim.
Gece boyu emzirmeme rağmen üzüntüden bir göğsün mastıt gibi oldu.
Ateş ve titreme ağrı.
Fotokopi kitaplarım geldi 381 lira verdik...
Gün aşırı pansuman önerdiler...
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..
Kaldıramıyorum artık İnan’ ki saçma konuşmaları üzülüyorum sonra bebek hareket etmiyor kendimi yemeğe başlıyorum . Yeni evliydik eşim göreve gitmişti son dk haberlere bir asker yaralandı şehit var diye haber düştü tam 20 gündür yalnızdım ve eşimden haber alamıyorum delirmiştim evde . Bu görümcem aradı öylesine ben ağlıyordum bana dedi ki askerle evlendiğini bilmiyor muydun hayatım boyunca en zoruma giden sözlerden birisiydi unutmadım .delimisn siz orda sıcak sıcak yaşadınız
eşin gitti kolay mı?
ayrıca 21 günlük askerlik nedir?
kıyas götürmez
aaaaa şok oldumKaldıramıyorum artık İnan’ ki saçma konuşmaları üzülüyorum sonra bebek hareket etmiyor kendimi yemeğe başlıyorum . Yeni evliydik eşim göreve gitmişti son dk haberlere bir asker yaralandı şehit var diye haber düştü tam 20 gündür yalnızdım ve eşimden haber alamıyorum delirmiştim evde . Bu görümcem aradı öylesine ben ağlıyordum bana dedi ki askerle evlendiğini bilmiyor muydun hayatım boyunca en zoruma giden sözlerden birisiydi unutmadım .
aaaaa şok oldum
benim kocamsa senin kardeşin deseydin
çok kalpsizler konuşurken
iyi yapmışsın canımTelefonda eşi için allah kavuştursun annendesin güzel ye iç gez dedim . Gezilmiyor filan dedi . Dilimin ucuna geldi askere gitmemiş adamla evlenirken böyle olacağını bilmiyor muydun diyecektim de kalp kırılmasın yoluma iyi gelmez diye sustum . Eşim konuşurken abla Tuğçe ne yapsın o zaman dedi zaten
Hiç birşeyi kafama takmayacağım artık bugün kendime söz verdimiyi yapmışsın canım
işte hak ediyorlarda
Bebek bezinin tanesi ne kadara gelmiş oldu prima pahalı baya ya bende bakıyorum daPrima bebek bezi, alt açma örtüsü, fairy, cif, iki ad muz, biraz çilek bir meyveli soda küçük limonata 130 lira ödedik.. şimdi internetteki fiyatlara bakınca bebek bezini pahalıya almışsız
senin bebeğin varHiç birşeyi kafama takmayacağım artık bugün kendime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?